Моля за помощ, защото това нещо много ми тежи и се чувствам като в клетка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за помощ, защото това нещо много ми тежи и се чувствам като в клетка
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3023 пъти
Здравейте, читатели на сайта.
Аз съм на 16 години и съм момиче.
Имам проблем, който е много голям за мен и съм абсолютно сигурна, че мога да реша, само ми трябва малко помощ.

Значи от две години съм в ново училище, класа ми е голям и аз много го харесвам, разбирам се със всички. За разлика от миналия ми клас, където имаше деца, проявяващи много агресия и лидерски "способности", в сегашния ми клас хората не са такива, всички се опитват да се разбираме помежду си.

И така проблемът ми е, че в предишното ми училище не беше така. Имах една групичка от 5 момичета, с които постоянно бяхме заедно и изобщо не съм се опитвала да се сближавам много с останалите, просто целият клас беше на групи.

До сега мислех, че хората ме харесват и, че са ми приятели, но защо така се получава-те не ме канят никога да излизаме...купони, кафета, преспивания, никога не ме канят. Понеже се сприятелих повече с едно момиче и бяхме все заедно, но тя не ходи по такива купони. Извън училище хората с които общува са много различни от мен- по-големи са....

Много се разстройвам като си остана вкъщи, а после те си говорят как са си изкарали... просто не мога така, аз толкова много искам да съм част от това!
Просто не разбирам защо не ме канят, много пъти съм намеквала, че искам да отида с тях и съм ги канила да излизаме, но не се е случвало много често (казвам го, за да не мислите, че съм от онези асоциални деца, които само си седят на чина и не обичат да общуват)
Не съм се карала с никого от класа, единствената причина да не ме канят според мен може да са някои деца, които примерно не желаят да присъствам, може би ставам малко параноична, но пак казвам на училище със всички се разбирам и се забавляваме, просто с някои не говоря толкова често.

Също така искам да кажа, че съм по емоционална (не казвам чувствителна и раздразнителна) просто доста често подскачам в еуфория, просто защото съм в такова настроение (предполагам е от пубертета). Случвало ми се е да общувам с подобни "случаи" ;) и честно казано те са ме натоварвали.. ;[ може ли това да е причината??

Моля, дайте ми някакви съвети, какво би трябвало да направя, не се съмнявам, че много хора са били в моето положение. Моля за помощ, защото това нещо много ми тежи и се чувствам като в клетка.
Благодаря Ви предварително!
Em ;]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: f80f9f9ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така от това което чувам всичко ми изглежда наред! Предполагам, че това е защото си нова в класа. Спомням си, че когато бях ученик и ние бяхме страхотен клас, постоянно ходехме по купони всички заедно. С новите съученици всички се разбирахме добре, но въпреки това беше нужна 1-2 години за да почнат да идват по купоните. А за емоционалноста ти, не е много хубаво никой не обича постоянно цвърчене на главата си. С годините аз и приятелите ми станахме усобено нетърпими към подобно поведение от някой момичета, но на твойта нвъзраст това се търпи
М-27

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: da4931bc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   автора: N1 всички сме нови в класа :?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee906c00ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Не съм се карала с никого от класа, единствената причина да не ме канят според мен може да са някои деца, които примерно не желаят да присъствам" - и аз се преместих в друго училище когато бях 3 клас. Никой не ме харесваше! Но постепенно свикнах и те свикнаха с мен и така до сега. Просто е въпрос на време!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker