ММ ацки съм объркана .. И искам съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

ММ ацки съм объркана .. И искам съвет
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2603 пъти
Значи аз съм почти на 18 години .. и преди кратко време се запознах с едно момче .. Още щом го видях и тръпна в мене всичко .. Намерих след това във фейс бук .. зех м скайпа пишехме си ау и той ми намекна за нова година , но аз си мислех , че просто си се шегува ;д Но точно на 30ти получавам съобщение в скайпа "Ти си утре с мене нали знаеш" -- и аз шок .. така де отидох .. танцувахме .. останахме насаме говорихме си .. След това малко след новата година ми стана тъпо дойде целуна ме ауу .. На др ден ме притисскаше до себе си без нищо де : ) Аз накрая го питах ако имаше възможност щеше ли да спиш с мен ау :? Той каза не .. и аз го попитах защо не те привличам ли и той не е така нали мога да си го обесна за мене но на тебе не мога .. След това се засякохме пак .. там дето се запознахме .. Той ме попита защо не звънна ? .. Гледаше ме почти през цялото време с онези погледи , които ми пускаше на нова година .. Поканих го на именния ден .. Първо ми каза незнам си кво .. , но все пак дойде .. не стоеше първоначално при мене . . И после аз го дръпнах и му казах заради билярда ли дойде или заради мене и той веднага ти имаше приятели на които трябваше да обърнеш внимание ау незнам си какво и аз после седнах самичка и започнах да си разлгеждам списание и той седна при мене . Почнахме да си говорим и накрая аз му казах .. Много ми харесваш ,но май не е взаимноо и той не е така просто не мога да загърбя толкова лесно предишното ми момиче нали .. И аз казах трябва сам да си прецениш кое ще ти е по - добре .. Или да се върнеш при нея или да я превъзмогнеш и той ми каза ще я превъзмогна някак си .. След това ми каза аз ако нямах нещо към тебе ау нямаше да те каня на нова година да права квото и да било да идвам сега ;х и тн .. Чети между редовете .. Аз директно си го питах има ли шанс да стане нещо между нас и той каза да има що не ... След това ми каза харесваше ми на нова година и продължаваш да ми харесваш .. Аз съм едната половина ти другата и сега всичко зависи от тебе ..

Нямам никаква представа какво да правя чух 5 различни мнения .. А аз му казах че няма да го притискам какво да правя според вас имам ли някъв шанс с него може ли да се получи незнам просто искам съвет .. Много ще съм ви благодарна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3e673d7f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи проблема според мен не е в това, че не срещаш нови хора, а по-скоро в това, че не искаш да забравиш старото. Много хора казват така: искам, но не мога. А в действителност не искат да се откажат от старото и да го забравят. Ако действително и с к а ш да забравиш бившия си приятел и всичко, свързано с него, няма толкова да е трудно. Много сме емоционално вкопчани, аз пък това не го харесвам, мразя да съм зависима, по какъвто и да е начин: този род зависимост няма много общо с любовта.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0994c3f14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще умра от смях....хора научете се да пишете грамотно....!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c02dfcc958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като начало, моля те, спри с това АУ. Представям си колко често го повтаряш когато говориш, щом и го пишеш.
Звучиш несериозно така.
Значи ще представя мнението си в няколко точки:
1. Момче, което ти казва че не е забравило бившата е лоша инвестиция. Помисли дали искаш да си просто хапче против нещастната му любов.
2. Непостоянен тип. Ту ти се обажда, ту ти казва защо не ми се обади. Тук има две възможности. Или не те харесва достатъчно или занимава още момичета през останалото време
3. Не е нужно да правиш нещо за да го спечелиш. Истински харесваните момичета са тези, които са награда, която трябва да се спечели. Те не се предлагат, напротив. Трудно достижими са. Колкото и да не искат да си признаят момчетата, на тях им харесва да им е трудно. Повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e5b10e2a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да се извиня за правописните грешки но тогава просто исках да го споделя с някой , защото ме глождеше отвътре и го написах без да го проверя : ) Искам съвет какво да правя оттук нататък защото ми е ужасно трудно и не спирам да мисля за него .. За пръв път ми се случва сърцето ми да бие по този начин : ) И да съм объркана толкова много ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker