От скоро усещам как се влюбвам в него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

От скоро усещам как се влюбвам в него?
преди: 16 години, 6 дни, прочетена 4245 пъти
Моята история може да е една от най-баналните, но имам нуждата да я споделя, макар и да сте ми непознати.

Работата е там, че усещам как се влюбвам в неподходящия човек. Аз съм на 18, а той на 28..аз съм луда глава, нетърсеща връзка .. той - женен с дете! Познавам го от близо 2години, но от скоро усещам как се влюбвам в него, как намирам в него неща, които в никой друг не мога да намеря.. ние сме доста близки приятели и много ме е страх да не се превърне това наше приятелство в нещо по-силно. Мисля, че най-после намерих човека, който да ме разбира, да имаме толкова много общи теми, но .. всеки път когато сме заедно си представям детето му и жена му, която го чака! И той има чувства към мен, но страх ме е да започна нещо, от което само ще страдам .. помогнете ми !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 5 дни
hash: c4b4d66867
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, че ще ти го кажа, но аман от такива кифли като теб, който се навъртат и се влюбват все в женени мъже, свършиха ли се свободните, как така все женените са най-прекрасните и все в тях намирате подходящия за вас???????????И защо след като има чуства към теб не остави жена си????????Ти кво искаш да си му разнообразието ли за такава ли искаш да те има, я се стегни малко, живей си живота и не се забърквай с женени малка си още. Моя съвет е всеки път когато се сетиш за него си помисли какво й е на жена му и детето му, искаш ли и ти да си на нейно място, ти ще се чустваш ли добре ако някоя се опита да те раздели с мъжа ти????

 
  ...
преди: 16 години, 4 дни
hash: 6ea280af5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Интересно как тя е кифла, а той разбираш ли онеправдания съпруг дет трябва да го вардим със зъби и нокти да не вземе да забегне по 18 годишната кифла :)

Според мен, щом едни хора са се взели за съпруг и съпруга та и дете са си създали, значи по всички закони и алинеите по тях те се обичат и не би трябвало никоя кифла или баничка да може да ги раздели.

Значи това е според мен. А това, че народа е тъп и се жени и размножава на ляво и дясно, без да си има и на пойма що е то любов и как вирее е друг въпрос.
Та, ако не е тази кифла, ще бъде некоя баничка барабар с бозата и ще му е вкусно :)

П.С. Разяснете си какво е любов и можете ли да я практикувате преди да почнете да делите клетките на 4 8 16 32 64 128 и тн . :)

 
  ...
преди: 16 години, 4 дни
hash: 0667e87be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   виж..знам, че той да остави жена си е НЕВЪЗМОЖНО! Най-малкото аз няма да го позволя... не мислиш ли, че постоянно си представям как докато е с мен, малката не го чака? Това ме убива най-много.. но нали знаеш, че никой не пита, когато се влюбваш - то само идва. Ок, мислиш ме за кифла - твое мнение, но всеки има нужда от малко обич и от неговия миг щастие.Сигурно така реагираш, защото може би твоят съпруг ти е изневерил. А помислила ли си защо? Ако иска само да бъде щастлив?

 
  ... горе^
преди: 16 години, 4 дни
hash: 7e75c65df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се забърквай с този мъж! Най-вероятно той просто ще те използва за да разнообразява семейния си живот, за него това между вас ще бъде просто една авантюра това ли искаш?! Пък и надали е стока щом иска да 'върти' две жени.. Мисля че от цялата тази история ще останеш разочарована и наранена, а семейството му ще бъде разбито. Помисли за детето му!! Не му вярвай каквото и да ти казва, той просто се опитва да ти завърти главата. Не си струва да разрушиш това семейство освен ако наистина не се обичате и той е готов да се раздели с жена си ВЕДНАГА. В противен случай бягай надалеч!

 
  ...
преди: 16 години, 3 дни
hash: 1eac91e67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе душа, как 2 години го познаваш и не се влюби, а сега се сети? Защото тогава си била на 16, а сега на 18 ли? Не се навирай там където нямаш работа.

 
  ...


...
преди: 16 години, 2 дни
hash: 733470fee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2. Аз съм в положението на №1, но не искам да нападам толкова младо, неопитно и наивно момиче. Тя неможе да те разбере и да мисли като теб.

Мило дете, просто се вслушай в по-възрастните като мен и №1 - бягай като дявол от тамян! Намери щастието си другаде. Животът е пред теб. Може би момчетата на твоята възраст ти изглеждат доста несериозни и посредствени. То си е така - просто жените порасват по-бързо. Ще откриеш твоето момче, а то след пет-шест години ще порасне и ще бъде чаровен млад мъж. Не гони женения! Ще си пропилееш младостта и възможностите. Бъди умна! Успех!

Към №1: Абсолютно си права и ако има жена, която знае какво ти е - това съм аз. НО НЕЗНАМ КАКЪВ АКЪЛ ДА ТИ ДАМ! ТЪРСИ НЯКАКВИ НАЧИНИ ДА НЕ СИ ТРОШИШ ЗДРАВЕТО, ЧЕ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е ПОЛЕЗЕН ЗА ДЕЦАТА И ЗА СЕБЕ СИ!

Ако ще ти помогне, ще ти кажа: НЕ СИ САМА! ОБИЧАМ ТЕ!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 2 дни
hash: 1eac91e67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Уважаеми Дами и Господа,

Не мога да разбера как масово в сайта, а и не само този, "незнам", "немога" и т.н. се пише слято.
12, спомни си, че в "порасват" и "порасне" има и "т" Спомни си как се правят проверките за правописа в българския книжовен език. Не казваш ли "расте"? Има ли "т"?

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 733470fee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От №12: Благодаря за редакцията! Ще се старая дя проверявам написаното.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d5b3e0b54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съмата съм "дете", ако разбера, че такава като теб буквално флйорца спи с бащата ми повярвай ми ще и разгоня фамилията. България е пълна с такива като тебе. Помисли- той има дете, съпруга и ти искаш да им разбиеш семейството. Представи си, че, когато ти си била малка и разбреш, че баща ти се вижда с някоя как ще риагираш, какво ще си помислиш и КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ. А ако си съпруга и мъйът ти ти изневерява тогава какво ще се случи. Помисли върхо това !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker