Какво да правя с тези хора?! Ходят с трико на хип хоп !?!?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя с тези хора?! Ходят с трико на хип хоп !?!??
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2410 пъти
Здравейте, на 17съм. От около две години съм в един клуб (клуб, зала, се 1) - танцуваме хип хоп. От скоро обаче закриха една от залите и ни разпределиха по другите, което се получи доста тъпо. С онези хора се разбирахме страхотно. Бяхме страшно добри, бяхме заедно от самото начало и се един поглед се разбирахме. На сцените като стане някакъв неочакван инцидент всеки знаеше какво да прави, а тук ...

Не съм свикнала с такива хора. Само с едно момче ме преместиха при новите и мога да кажа, че той е единствения готин човек тук. Не че другите са лоши, но не са отбор. Наистина на сцената изглеждат доста сплутени (те са сплутени, де), но някак си всичко трябва да е адски репетирано, защото ако стане нещо те не знаят какво да правят.

В училище, в личния ми живот съм обкръжена с някак си по-"откракани" хора (как да ви го кажа, че да разберете какво имам предвид), а тези в новата зала са тихи и затворени. В тяхната зала не минава и една шега. Естесвено и ние не сме се смели постоянно, но сме си поддържали настроението. Иначе за сериозни приказки стават (онези не бяха по-зле). Не се вписвам(е) при тях. И той не се вписва. Треньорът е един и същ. Сравнително млад е, на оkоло 20, не помня точно. И той е със страхотен характер. Не знам той на какво мнение е. Като пусне нещо, онея дори не схващат. Ония ден не помня какво каза, ама беше страшно добро и аз и момчето, с което ни преместиха, не можахме да танцуваме поне 4-5 минути, не можех да си поема дъх, а онези... Те дори не разбраха какво стана. Абе не исках да стигам до тука, но са адски задръстени. Иии.. се обличат с трика!?! Хип хоп.. с трика!? Абсолютно прилепнали по тях, аз такова нещо нямам. Носят ги в цикламено, и розово, оранжево..Ако тренирахме балет или нещо по-класически, добре. Ама хип хоп, не знам, хич не съм доволна. Защо точно наш'та група. Говорих с няколко от старата зала и ми каза, че и при тях е толкова тъпо. А не искам да спра да ходя. Все пак не съм се трудила 2 години да стана толкова добра и да се откажа..... Май ще трябва да се примиря. А не искам да сменям клуба, защото с треньора сме доста близки. Няколко пъти ми намеква нещо, не знам точно, но аз се правя на ударена, защото не искам да си разваляме приятелството. А и доста жени/момичета го харесват и все някога ще отшуми. Какво да правя с тези хора!?

Сигурно стана доста объркано, съжалявам, за което.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: dc2e63bf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Офф: От София ли си? Кой е клуба? Дай малко повече инфо,че искам да се запиша и аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker