Никога няма да имам самочувствие.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога няма да имам самочувствие..
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1433 пъти
Здравейте всички! Аз съм момиче на 14, след няколко месеца на 15 и тази година ще съм в осми клас. Проблемът ми е, че започнах да се развивам много късно. Изключително слаба съм, в сравнение с височината си-висока съм 1. 65 см и тежа между 38 и 42 кг, като често теглото ми се променя. Мисля, че проблемът ми идва от там, но какво да направя, като е ген. Въпреки това, майка ми е по-ниска от мен и теглото и си е съвсем нормално- 1. 62 см и 50 кг, от рода на баща ми са по високи, като аз самата съм по-висока и от баба ми. Както и да е, заради това, гърдите ми започнаха да се развиват в края на 6 клас, докато съученичките ми започнаха да носят сутиени още в началото на 4. До сега, размерът им е 74 гръдна и 67 подгръдна, не открих толкова малък сутиен. Цикълът ми дойде тази година, в класа бях единствената без такъв. Постоянно слушам подигравки по мой адрес-че съм нямала никакви гърди, когато се опитвам да се преоблека и нямало смисъл да ги крия и да нося бюстиета, а зърната ми изпъкват, когато сложа някаква блузка, със и без бюстие, и се срамувам, че съм прекалено слаба, не било нормално.. Напоследък все попадам на проблемите на 10-11 годишните момиченца, на които им бишо дошло и които имат огромни гърди, но не могат да кажат на мама, че искат сутиен. Децата ли мутират, защото за мен не е нормално на 10 да имаш по-големи гърди от на 15 годишно момиче, или вече да ти е дошло, или нещо с мен не е наред??? Не мога да си изградя никакво самочувствие, макар, че имам възможности, които са признати и с които се гордея, който е вторият ми проблем. Оказа се, че когато споделя какво ми се е случило, къде съм била и в какъв конкурс съм участвала, колко съм щастлива, че съм спечелила нещо и всякакви такива опити да следвам мечтите си, доказвлаво, че съм надменна и искам да набия в лицето на другите колко по-добра съм от тях, как те не струеали, а аз през живота си не съм се хвалела, пък и нима съм виновна, че и учителите постоянно ме хвалят пред другите (не за оценки, не съм ни най малко отличника) всички смятат така, за това нямам и приятели. Какво да направя, исками се да сменя тази им представа, искам да не съм и сравнявана най-надареното яко и богато момиче в класа, исками се и аз да бъда поне малко харрсвана зарди това, което съм, помогнете ми..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d4aa8133a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Oтиди на диетолог, който ще ти изготви диета за напълняване. Запиши се на спорт (може и фитнес) и положението ще се подобри.
В моя клас пък имаше момиче, което се развиваше доста бързо и, познай, беше постоянен обект на подигравки. Не обръщай внимание на дечурлигата. Само дебнат някой по-различен от тях, за да започнат с гаврите. Пък и напълняването е доста по-приятно от отслабването, така че всичко е наред. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 589389009d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си тотално объркана, осъзнай се... , светът е красив, защото сме различни, радвай се на хубавото си тяло, обличай секси дрехи, има жени, които почти нямат бюст и дори най-малкият размер им е голям. Аз нося най-малкият размер също, купувам си сутиен с хубаво оформяща твърда чашка и се чувствам чудесно, проблемът е в теб. Да не мислиш, че на тези с голям бюст им е лесно, болки в гърба, тежест. Стига си се обвинявала, какво искаш всички да те харесват и какво от това, ако бъдеш себе си, ако не ти пука и осъзнаеш, че всъщност много жени мечтая за твоите килограми, ще станеш красив лебед. Ти вече си се предала, защото не осъзнаваш колко е хубаво това което имаш. Какво очакваш да дойдат при теб и да ти кажат, леле колко си слаба, и аз искам, почти не ям и гледай колко съм дебела. Не никой няма да си признае и да те похвали.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 08ddf856dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aмa ти сaмa се срaвнявaш с другите.
Знaй, че много от съученичките ти ползвaт сутиени с подплънки зa дa изглеждa, че имa "нещо" тaм. Просто не си се сетилa зa същият номер. A зa постижениятa ти, нaпълно е възможно дa променяш тонa си, изрaжението когaто рaкaзвaш, в стaрaнието си дa получиш похвaлa и одобрение. Просто си се комплексирaлa ( без причинa) и може и дa не съзнaвaш, но дa изглеждaш именно "нaдутa", когaто имaш зa кaкво дa се похвaлиш.
Твърде слaбa си дa, но можеш ( a и трябвa нa тaзи възрaст вече) дa кaчиш килцa. Биренaтa мaя помaгa много, рибено мaсло или нaй- добре конуслтaция с диетолог и след нужните изследвaния дa ти нaпрaвят диетa.
Тaкa ще кaчиш и мaстнa тъкaн зa гърдите, кaто си толковa слaбa кaк дa стaне. Aз кaто отслaбвaм, първо гърдите ми "спихвaт", aко кaчвaм кг първо пaк гърдите ми нaедрявaт. Но не се срaвнявaй с другите, половинaтa от тях сa с подплънки :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 21257229af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей знам напълно как се чустваш и мога да ти разкажа много, аз съм на 16 и от малка ме обиждат и се държат с мен като с нищожество.
Ако желаеш да се свържем по някакъв начин ако вайбър или скайп да ти разкажа, защото и аз съм 1. 65 висока но съм пълна и то от малка и това ми създаваше и сега много проблеми ще се радвам да поговоря с някого с сходни проблеми, който ще ме разбере

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e5d5d39e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Та, здравей! Аз съм момиче, на 13 години и ще ставам на 14, обаче ще бъда в 8 клас понеже тръгнах 1 година по-рано. Моят проблем е близък до твоя, относно самочуствието и, , плоскостта ми''. Гърдите ми започнаха да се развиват в 5 клас, засега за съвсем съвсем малки*изобщо са далече от най-малкия размер сутиен* нищо и никакви... За мое щастие не ми се подиграват, само да съм чула нещо от някого колкото да се засегна. Опира до ген. Цикъл нямам, тежа 39 килограма и толкова.. ям, не пълнея и като че ли не се и развивам засега. Всичките ми приятелки са си надарени*с изключение на една която е като мен* но разликата, е че на нея не и пука, а аз се изяждам отвътре заради този мой комплекс да бъда като другите. Лошо е че дори и тя не ме разбира, комплексите са си комплекси, никой не може да те убеди. Самочуствието ми е на нула, а на това отгоре мисля отрицателно за всичко. Мога само да ти помогна с това, че колкото по-малко го мислиш, толкова по-малко ще ти навреди и не следвай моя пример при всеки неудобен момент да се самосъжаляваш и да мислиш за това и онова.. Опитай се да обикнеш себе си, не прави като мен. Успехи <3

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ee9fbf9833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм с почти същия "размер гърди" и още нямам цикъл, и съм на 12 за 6 клас. Искам да ти кажа, че колелото се върти и няма как всички да се развиват еднакво. Не губи надежда и при теб ще се случи. Спокойно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6e9307af0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Имам същия проблем с бюста. Аз съм съвсем плоска и въобще не преувеличавам. Гледам да ходя винаги със спусната коса. Теглото и височината ми е почти еднаква с твоята. Ако искаш може да се чуем по ФБ или мейла...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker