С колко да намаля калориите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С колко да намаля калориите
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1133 пъти
Здравейте, на всички... Започвам от начало.... значи всички знаем как всеки иска да бъде слаб и добре изглеждащ нали.. аз също исках това не че съм била дебела но не бях и много слаба затова спрях да ям след 6 и хляба но не напълно а по една или половин филийка на ден. Това наистина подейства и даде много добри резултати но организма ми напълно свикна с нискокалоричната диета тъй като се ограничавах, затова свалих калориите на 500, 600 на ден та въпроса ми е как да ги увелича примерно вместо да поемам 500 да поемам 700 калории на ден без да надебелея. Аммм значи позволявам си да поемам повечко калории само веднъж в седмицата инъче не се ограничавам.. имам предвид че ям всичко но по малко така че да не надвиша 600 калории на ден. Сега как да ги увелича без да надебелея.
Отбелязвам че съм на 15 години висока 1, 60.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8682f2e013
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 15 г. с ...600 калории на ден? Това е кажи-речи гладуване. Не пишеш освен това какво ядеш, но ако действително си на 600 калории, то с двете филийки хляб май диетата ти се изчерпва - значи живееш на хляб и вода? Или просто ядеш повече, но си нямаш представа за хранителния състав на продуктите?
Много си вредиш, защото не получаваш от храната достатачно витамини, микроелементи, ПРОТЕИНИ и мазнини, а за сметка на това се тъпчиш с прости въглехидрати (захар) под формата на ...хляб.... С две думи ти се саморазграждаш и си самоспряла растежа си. Не си мисли обаче, че ще свалиш мазнинки. Не става просто по този начин. и 200 калории да ядеш на ден, ти просто ще превърнеш мускулите си в глюкоген, за да храниш мозъка и йо-йото ти е гарантирано, но мускулна маса как се качва....не ти завиждам определено.
Препоръчвам ти да спреш да броиш калории, а да минеш на НИСКО въглехидратна и богата на мазнини и протеини диета. Това ще рече да спреш ВСЯКАКЪВ ХЛЯБ, сладки неща, картофи, ориз, царевица, фаст фуд, всички печива, всякакви бобови, включително грах, всички сладкиши, всички баници и тем подобни и да се храниш с истинска храна - месо, сирене и кашкавал, много зеленчуци, 1 до 2 плода на ден, много мазнини (масло, зехтин), зелена салата, зеле, краставици, патладжани, тиквички и така нататък...
Това е начинът да почне тялото да гори мазнини да не разграждаш мускулна маса. Докато не се храниш с хляб и вода и то при 600 калории, ще отслабваш, но мускулна маса и ще си навредиш дългосрочно на здравето, докато един човек, който прави разумно спорт и води активен начин на живот може с носко въглехидратна и богата на мазнини и белтъчини диета не само да сваля мазнини, но и да качва мускулна маса и да бъде по всяко време активен и топ ментално и физически.
Търси на английски информация за LCHF диети за подробности. Има книги по въпроса, клипчета в youtube. Най-полезни страници са www.dietdoctor.com и http://www.marksdailyapple.com/category/success-story-summaries/

Taм ще прочетеш историите на много хора.
Аз самата съм от 3 седмици на тази диета и свалям без усилия по 1 кг. седмично, дори повече без глад и без да си развалям тялото, здравето и мускулите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 18c3878522
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност не съм на хляб и вода ,хляб почти не ям най много по половин филийка но не се лишавам от сладки като шоколад вафли(които ям много рядко ) или пък от пържени картофи месо и др. а просто намалям порцията която изяждам така че да не надвиша 600 калории на ден.Ям много зеленчуци и плодове особено сега през лятото а пържени картофи месо и др ги ям най много 1.2 пъти в седмицата ии не гладувам :) Освен това три дни поемам 600 калории а след това повечко така надявам се не позволявам на организма си да да свикне с нискокалоричната диета ....ии все пак благодаря ти за съвета :) :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 913a5d17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От далече си личи, че изобщо не знаеш как да се грижиш за тялото си. Това, че намаляш пържените картофи е добре така ли? Ти трябва да спреш ВСИЧКО пържено, газирано, ТЕСТЕНО, и никакъв алкохол и СЛАДКИ, НЕЗАВИСИМО КОЛКО РЯДКО СИ ГО ПОЗВОЛЯВАШ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ae217450b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Супер си маце стой си така слабичка нищо лошо няма в това, не ги слушай завистниците! Иначе може и малко упражнения да правиш, примерно задникът да не е плосък а оформен като балонче, но всичко с времето си, щом си на 15 имаш още много да се променяш! Но щом си проявилатакава воля за въздържание значи има надежда в теб! Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 18c3878522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 4 благодаря, а до номер 3 напротив идеално знам как да се грижа за тялото си Защото това че намалям картофите не само тях но така де сега за тях говорим наистина е добре защото няма нищо лошо в това да се ограничаваш а не като повечето да се тъпчат с вредни храни по цял ден а и аз не съм на диета че да не се храня и да спирам всичко това а просто не се тъпча с тях. Ям често на малки порции повечко плодове и зеленчуци. Да не ходя на фитнес но това не значи че не се упражням и че незнам как да се грижа за тялото си....

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e2befa323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е хубаво дългосрочно да си около 600 ккал. Организмът свиква, метаболизмът се забавя и т. н. Дръж ги 1000-1200, като се ограничаваш от всичко пакетирано, картофи, тестени изделия, сладки неща. Яж зеленчуци, яйца, чисто месо, но с млечните внимавай. Най-добре само извара. С плодове също не е добре да се прекалява, както и с фрешове. Високомазнинната диета води до увеличен прием на калории, а оттам и наддаване. Изпитала съм го и не я препоръчвам, особено за по-фини жени. На тия с многото кг отгоре може и да действа. Момичето иска да е слабо, не просто здраво и атлетично.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 78e700a7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Със 600 калории няма да изглеждаш добре.
Което след определено време ще ти е един сравнително малък проблем на фона на останалите дошли от заблудата, че гладуването е някакъв плюс.
Всичко друго номер едно го е казал страхотно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9e69667245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4 - Ако момичето тръгне и да тренира, с 500 калории на ден може и да не изкара зимата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6f9a66de28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 160 ръст сигурно си 40 и няколко кила. Аз съм мъж на 180 ръст и 86 кила и едва като намаля под 1600 калории, започвам да свалям килограми, това е без физическа дейност. Значи ти си наполовина, а като добавим че си и жена с по-малко мускули и тегло, тоест от една страна имаш по-малко нужди заради по-малкото тегло и от друга - по-малкия разход за поддържане на по-малко тяло ( 40 кила се придвижват в пространството с по-малко усилие от 80, и 40 кила тяло се нуждае от по-малко енергия от 80). Значи грубо сметнато (точно никой не може, все още няма измислен такъв метод поради хилядите различия и неизвестни) ти трябват 800 килокалории, за да поддържаш 40 килограма тяло, минус още някакви килокалории, че изразходваш по-малко. С тия сметки искам да кажа на фитнес разбирачите, че е напълно логичен ниският калориен прием на авторката. Друг е въпросът от какво си набавя енергията. А пърженето зависи какво пържене е - ако е със загаряне не е добре, но може да е на ниска температура и с капак, да се получи задушаване. Поздравявам те авторке заради това, че не преяждаш! В днешно време сме станали чревоугодници и си патим от това. Само гледай да не минеш в другата крайност - анорексията. Най-голяма е вероятността за приятен, ползотворен и дълъг живот когато има баланс и се избягват крайностите във всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker