Животът ми е ужасен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е ужасен
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1426 пъти
Моля, историята ми да бъде публикувана. На 13 години съм, момиче... От къде да започна... Баща ми е починал като съм била на 1г. майка ми е алкохоличка, почти всяка вечер щом се прибере пие, има и дни в които не се прибира с дни, а се случва и една-две вечери да не пие. Както казах на 13години съм, тежа 50 кила за това тя ме нарича свиня, прасе... Това е най-малкото чувала съм всякакви обиди по мой адрес от нейната уста... Та заради нае опитах да се самоубия ужасно много пъти... нямам за какво да живея. Нямам хубаво детство, отраснах между скандали.. не знам какво да правя... казва ми, че съм издънка, боклук... точно преди половин час ми забрани да излизам на двора, защото не й вдигнах телефона, вместо чао ми каза-изрод гаден-това го търпя ден след ден, плача дори сега... не мога да живея сама... мечтата ми е да рисувам, да стана актриса... каза ми че това е невъзможно, че от отрепка като мен нищо не става, всички ми казват че имам талант, а тя дори не поглежда рисунките ми... не ходим на екскурзии, не заради липса на пари... тоест аз не ходя, тя ходи с приятеля си, когато попитам защо не ме взимат тя казва, че нямали пари за мен, или че не съм им трябвала аз.. когато види и най-малката прашинка ми вика и казва че и за чистачка не съм ставала, тормозът е непрекъснато.... не мога да живея така.. пиша уеб книги, към които хората имат интерес а тя просто казва да спра да се занимавам с глупости и да направя нещо полезно... та тя като се прибере от пиянска вечер ляга и спи с часове.. след толкова повтаряне, че съм нищо, почвам да го вярвам, а не искам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 22dda1d976
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не я слушай! Не й позволявай да ти влияе! И аз съм в подобно положение, стискам зъби и гледам да не обръщам внимание. Засега гледай най-много училището, за да успееш занапред. Намери си истински приятели, рисувай, твори, мечтай. Никой не може да ти казва каква си и да изхвърля несгодите върху теб. Не си струва да слагаш край на живота си заради другите. Така нараняваш себе си, а другите ще живеят. Стискам ти палци занапред. Преодолей проблема, учи и организирай сама живота си като поотраснеш. Никога не се предавай! Бог не забравя добрите хора!

Ж16

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 37622a3de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е ужасно. Тази жена не може да бъде майка! Повярвай в себе си можеш много повече, не се отчайвай и не се отказвай, заради нея :) вярвай в мечтите си и може да ги постигнеш :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 37622a3de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е ужасно. Тази жена не може да бъде майка! Повярвай в себе си можеш много повече, не се отчайвай и не се отказвай, заради нея :) вярвай в мечтите си и може да ги постигнеш :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2193b30f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стана ми изключително тъжно като прочетох историята ти и не знам изобщо как някои хора решават, че искат семейство, а после тормозят собствените си деца.. наистина те съжалявам, иска ми се някак си да ти помогна със съвет, но не мисля, че може да направиш кой знае какво на тази възраст. Ако имаш роднини на близо, при които да отидеш да живееш по-добре го направи или ще трябва да чакаш да станеш на 18 и да си вземеш нещата и да отидеш в друг град да учиш или просто да се изнесеш. Предполагам какво ти е, аз имам подобни проблеми само дето не ме обиждат по този начин, но все пак знам как се чувстваш. Не я слушай като ти казва, че нищо не става от теб, това не е така. Всеки си има някакъв талант. Спомена за някакви уеб книги, които пишеш и това е много хубаво, защото така разпускаш и може да си изливаш мъката там.. аз също го правя и е успокояващо, така че те съветвам да си продължиш с това и рисуването и да не я слушаш. Мисли си как един ден ще се махнеш от нея и всичко ще се оправи. Самоубийството не е решение и няма да те избави от мъките, даже наскоро четох една книга и там бяха писали доста верни неща за това и си промених мнението, тъй като винаги съм си мислела, че това е спасението, а не е така.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f4553e67b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Обърни се към социалните (Закрила на детето), освен ако не искаш съсипана психика!!! В приемен дом ще се развиваш по-добре и поне ще ти е спокойно. Колко много хора мечтаят за такова дете, а не могат да имат, а такива като майка ти...просто нямам думи! Загубата на баща ти не й е оправдание да се държи така.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aaf8598105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора:чувала съм че приемните семейства искат деца на 1-2, а аз ще си остана там(дома за деца) и ако някой може да ми обясни точно какво е домовете за деца

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0842ef579f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре се свържи с някой от закрила на детето да поговорите какво могат да направят за теб. Най-малкото някакъв контрол върху майка ти да наложат, да я насочат към психиатър или нещо такова. Говоря на теория какво се очаква да има в една цивилизована държава, какво е реално положението с тая оргранизация не знам. Предполагам ако си имала други близки на които можеш да разчиташ, даже баби дядовци, щеше да ги потърсиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker