Толкова я харесвам а не знам как да подходя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова я харесвам а не знам как да подходя...
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2909 пъти
Здравейте! Аз съм момче в 8-ми клас и тази година съм в ново училище. Запознах се с новия си клас. Има едно момиче което ми падна в очите още от самото начало. Тя е страхотна! Средна на ръст слабичка сладка и харесвам в нея не само чудесния и външен вид но и нейните хубави качества на характера. Тя е скромна, добра, не е надута и е доста срамежлива ( в което няма лошо ). Месец някъде след като се запознахме аз и признах че я харесвам. Тя просто каза че ни е рано защото ме познава от много малко време. И така аз реших да изчакам и след време пак да опитам. Отново без успех. След това една нейна приятелка се опита да ни събере, но тя просто не искала да си хваща приятел още, или поне я е срам пред нейните приятелки. Срам я е от това да излиза с момче на нейната възръст докато нейните приятелки си имат гаджета на по 18-19 години. Дори разбрах че ме харесва, но причината е именно тази ( че я е срам ). Пука и от хорското мнение и това е единственото лошо качество в нея. Тя е страхотна и въпреки че няколко пъти се опитах и тя ми отказва аз не мога да я забравя защото я заобичах дори още повече в последно време... ;( Знам че ще ви се стори доста глупав моят проблем... но моля ви помогнете ми защото не искам да се отказвам от нея.... сигурен съм че има шанс да бъда с нея просто трябва да го открия и ще съм ви много благодарен ако вие ми помогнете :) Благодаря ви предварително ! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5af2c5b7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изразът "Падна ми в очите" означава съвсем друго, от това, което имаш предвид. + това лек "срам"-да, но все пак трябва да е малко по-отворена към хората. Вече е прекалено. Но за теб може да е хубаво. Според мен няма да стане нищо с това момиче, а именно заради нейния "срам" или по-скоро незрялост.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff9fb373e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом се притеснява, не я притискай, знаеш какъв е проблема. Тя те харесва. Защо просто не се сближиш с нея като съученик, като приятел, за да се отпусне с времето и да не се притеснява да откликне на чувствата ти. Няма да изгубиш нищо, даже ще знаеш още повече неща които може би са общи помежду ви и това ще и харесва и на нея. Аз съм малко тип като нея и отблъснах също не едно момче, но го правя и от предпазливост, не знам кой какъв е и какво иска точно от мен. не дадох шанс на момчето а наистина го харесвам, но и той не опита пак, явно доста категорично го отблъснах. Ти не се отказвай, просто бъдете приятели, докато те допусне по-близо до себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker