Приятелката ми ще ражда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми ще ражда
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2724 пъти
Приятелката ми ще роди всеки момент. На 16 години и 10 месеца е а аз имам навършени 18 г. Родителите и не дават и дума да се разбере че ще имаме бебе и искат да го остави в дом за осиновяване. На мен не ми дават да я виждам а нея я държат затворена в една стая без телефон и каквато и да било интернет връзка за да не си пишем дори. Опасявам се да не платят на лекарите и да подпишат документите за отказ от детето вместо приятелката ми. Ние с нея и двамата искаме това дете но никой не ни пита. Баща и ме заплашва че ако не стоя далеч от нея ще се случат много лоши неща. Посъветвайте ме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f795e06a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено си голям глупак да правиш дете на тази възраст, но станалото-станало. Гадно, гнусно е от страна на тези родители да дават детето за осиновяване при положение, че вие си искате детето. Кажи на своите родители и потърсете съвет на адвокат дали вие не можете да вземете бебето. Трябва вашите да са млади, ще се справят с детето, а майка ти може да излезне в майчинство и да го гледа 2 г. Споко - ще се наредят нещата. Ти трябва да почнеш сигурно работа поне почасово да помагаш, но мисля, че ако силно желаеш бебето ще се оправиш.
Обаче няма да можеш сам. Търси подкрепа от СВОИТЕ родители и правна помощ. Като баща имаш все пак права над детето, особено с навършени 18 г. Това не е кученце да го подхвърлят нанякъде. Това е твоето дете. Имаш права!
Бори се!!! И спокойно - в болниците никой лекар не може да бъде подкупен да нарушава законите...споко...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 724b8d980b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 18 имаш право на попечителство над детето, но дали си готов за него е друг въпрос. Вашият проблем е, че няматевъзможнос да издържате нито себе си, нито дете си, а родителите ви не са съгласни с вашите решения.
"Бори се!!! И спокойно - в болниците никой лекар не може да бъде подкупен да нарушава законите... споко... "
Де да беше така.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 18d62caec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си на 18 и си пълнолетен, опитай се да поговориш с тези хора и им кажи, че не сте в 70- те години, когато това се случваше и хората криеха. Направи всичко възможно за я видиш, ако трябва отиди в полицията, разбери къде ще ражда и отиди на среща в болницата, обясни какво е станало. Ти имащ право също над това дете. Не пишеш от къде си, има центрове, където осигуряват подкрепа на подобни случаи, настаняват я там с детето и й осигуряват подкрепа. Ако седиш вкъщи нищо няма да постигнеш. Това ще и остане травма за цял живот, само за да запазят доброто име пред съседката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1350b45119
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че още знаеш на кой свят се намираш че дете да отгледаш и възпиташ. Според мен решението на родителите на момичето е добро, а ти и тя в бъдеще може да имате още мн деца.... жалко за това което е в не съвсем подходящото време, но за тази му съдба сте виновни вие.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4462815087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво сърце трябва да имат родителите на момичето, да дадат внучето си, за осиновяване? Верно, малка е, да гледа дете, но с любов и помощ от тяхна страна, може да го отгледат! Аз не мога да си представя да родя, да си го видя и да ми го отнемат завинаги. Раждала съм и чувството е неописуемо!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a6eed526a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Днес разбрах от приятелката ми, че нейните родители са я завели в болница и на 01, 08 е родила с операция. Още преди да се опомни от упойката някаква сестра и крещяла и размахвала едни документи и и казала - подпиши подпиши... Тя отказвала да подписва, но сестрата и казала: искаш или не, никой не те пита. Прихванала ръката и и извъртяла някакъв подпис. На другия ден и дали бебенцето през целия ден а на третия ден се появил някакъв непознат, който подписал декларация за припознаване на детето. На 05, 08 я изписали без дете. Непознатият го взел най-вероятно със себе си. Сега родителите и са спокойни а ние двамата вече можем да си пишем, но не се знае до кога... Четох някъде за подобни на моя случай как богати бездетни семейства си вземат /купуват/ бебета. А ние двамата с нея останахме с празни ръце само защото тя е непълнолетна и зависима. И с мъката по изгубената рожба...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1f3ac39f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами рожбата ти не е загубена ,авторе. Рожбата ти е факт и се намира при конкретни хора. Дори вече да не си със същото момиче, не е зле да се поразтърсиш.
Непознатия не е непознат , а регистриран в съответната болница с трите си имена и адрес. Конкретен човек , признал се за биологичен баща.
Имаш няколко коза :
1.Завеждаш дело и доказваш бащинство .Биологичният родител е с предимство по закон.
2Ако наистина се е случило така , че приятелката ти е подписала насилствено , може да се издири съответния документ , да се направи графологичен анализ и подписа да се докаже като невалиден.
Само че , времето те притиска-имаш само 6 месеца.
В момента ,в който бебето ти навърши 3 години не можеш да действаш чрез съда.
Важно е да си намериш и върнеш детето . Колкото до приятелката ти , ако още сте заедно , навърши ли 18 години , никой не може да я спре да се съберете.
А и да не сте , важни сте не вие двамата , а бебето , което сте създали .Което може и да е щастливо в новия си дом , но може и никак да не е. Отнасям се с голямо съмнение към подобни възрастни особняци ,имали хиляди възможности до момента , но спали през целия си съзнателен живот , за да се възползват от неравностойността на други хора. Родителите ти наясно ли са със ситуацията? И сега ,вече на 20 , трудно ще успееш без тяхна помощ. Дано са хора със силно родово чувство и носят отговорност към поколението си.
Тези на приятелката ти заслужават да бъдат съдени.
И не е притеснявай , няма как да скрият ,че дъщеря им е била бременна и принудена от тях да си остави детето.
Като цяло , още нищо не е загубено , стига ти да не си се предал , или изоставил момичето си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fad3386c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, темата е от преди 2 години и 7 месеца.
- скорпион.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a657398455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Историята ви много ме разчувства... Дано Бог да е с вас и да си върнете детенцето... Пожелавам ви го от все сърце!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker