Женските предпочитания…..!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Женските предпочитания…..!!!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4493 пъти
Аз съм момче на 19 години, висок съм около 180см с нормално телосложение, с черна коса и тъмно кафяви очи и горе долу добре изглеждащо( не бих казал, че съм красив, но не съм и грозен) ….. Имам чувство за хумор и съм интелигентен (поне на средното равнище)….

Спокойно, не сте попаднали на обява на богат мъж, който си търси симпатично момиче за сексуални преживявания !!! :)))))))))

Проблемът ми е, че не съм особено харесван от жените, и искам да разбера какво толкова не ми е наред и какво трябва да променя в себе си, за да може това обстоятелство да се промени…!

Не се заблуждавайте, моите критерии относно дамите не са твърде завишени, дори напротив…! Двете връзки, които съм имал до момента са били все с пълни момичета, дори едната беше леко грозничка…. Първата ми връзка продължи около два месеца, но тъй като момичето не ми харесваше особено, се разделихме( макар да беше интелигентно и добро момиче). Втората ми връзка продължи година и половина, но в крайна сметка отново се разделихме. Момичето от втората ми връзка беше доста пълничко, но поне не чак толкова грозно. Причината за да се разделя с нея не се състоеше само в това, че е с наднормено тегло ! Просто беше доста ниско интелигентна и с почти никакво чувство за хумор, а на мен такива жени не ми харесват ! Другото нещо, което не ми харесваше в нея, беше досадния и навик да пуши и твърде богатия и сексуален опит преди срещата и с мен ! Все пак става дума за момиче на 17 години…

Искам поне веднъж да имам връзка с нормално момиче, добре изглеждащо и поне малко интелигентно и разбрано…( не обичам мацките с прекомерно самочувствие, така наречените “кифли”) ! Обаче на този етап, не виждам как може това да се получи….

Като своя отрицателна черта мога да посоча, прекалено сериозното ми изражение на моменти, което може би отблъсква момичетата. Освен това съм доста притеснителен и нервен, когато ухажвам някое момиче и това става видно за нея . В началото споменах, че съм с нормално телосложение, но всъщност се определям като доста слабичък !
Може би, защото винаги съм искал да бъда по-едър и мускулест, тъй като това се харесва на жените, но както и да е …..

Това което искам да помоля Вас - нежната половина от потребителите на този сайт, е да опишете максимално изчерпателно типа мъже, които харесвате и с които искате да имате връзка или в момента имате такава… !
За тази цел ще се опитам да ви улесня, като предварително посоча следните няколко критерия по които да се ръководите във вашето описание :
- Външен вид ( лице и тяло с всичките им там особености…)
- Визия (облекло, прическа и т.н)
- Интелект ( тука нямам предвид само логичното мислене, но и наличието на богата обща култура...:)))) )
- Характер (абсолютно всичко, което може да се включи в дефиницията на това понятие ! )
- Поведение в обществото ( Тук имам предвид начина по който се държи с вас въпросният мъж, маниерите и обноските му и дали е джентълмен ! В този критерий можете да включите, дори походката и начина по който говори мъжа, т.е тембъра на гласа. )
- Финансово и имуществено състояние (уточнявам, става въпрос за пари, коли, къщи и т.н. )
- Чувство за хумор

Тука внимавайте !!!!! Тези седем критерия събрани заедно, трябва да дадат 100% !
Моля ви да използвате тези критерии, като срещу всеки от тях посочите съответния процент, който според вас най му приляга…! Не е задължително да поставяте проценти на всеки един критерий, ако въпросните не представляват интерес за вас!!!
В такъв случай просто поставете нула на критерия, който смятате за маловажен…
За ваше улеснение ще изброя още веднъж, но по-синтезирано всичките седем критерия, за да можете просто да ги копирате и да запишете съответните проценти срещу тях .
- Външен вид -
- Визия -
- Интелект -
- Характер -
- Поведение в обществото -
- Финансово и имуществено състояние -
- Чувство за хумор -

Имам още два въпроса към вас дами, на които моля също да обърнете внимание !!!
1. Кой от двата компонента на външния вид е по-важен за вас, лицето или тялото на мъжа ?
2. Кое е онова нещо( или няколко неща), което най-много би ви отблъснало у един мъж, респективно какво най-много би ви харесало в него ?

Ако желаете, дайте по-подробно описание на качествата, които трябва да притежава идеалният за вас партньор (както външни, така и вътрешни) !

Бъдете честни и искрени в констатациите и мненията си, защото всичко това е анонимно, пък и освен това имаме претенциите да се наричаме демократична държава…!

Разбира се, не мога да ви гарантирам, че вашите коментари няма да бъдат прочетени от г-н Ц.Цветанов . :))))))

За да бъдат резултатите от това изследване по-надеждни, бих желал коментари да оставят само дами на възраст до 35 години, тъй като тези на 40сет и повече години са от едно друго поколение, където предпочитанията и ценностите са били съвсем различни…. Това не е някакъв вид дискриминация, разбира се !!!

Така, че ако има желаещи да се изкажат, но са над тази възраст, поне напишете на колко години сте, за да не стават обърквания…


Предварително Ви благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 57341152df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче на 23 год. До преди година-две, харесвах мъже с хубави тела (бицепс, трицепс, големи рамене ала-бала), но много бързо и неусетно, представите ми за хубав мъж се промениха тотално. Сега харесвам съвсем различни мъже. Най-важното за мен е, той да е МЪЖКАР, да е самоуверен и стабилен. Не е от голямо значение колко е красив и дали изобщо е красив. Важното е да изглежда добре и да е поддържан!

Глупавите мъже ме отблъскват. Няма нищо по ужасно от това някой да не може да те разбере, какво му казваш.
Парите за мен са от голямо значение, дори и да ви се стори, че съм прекалено повърхностна или меркантилна. Тази самоувереност, която излъчват мъжете с положение, винаги ми прави добро впечатление. Макар че ти си още на 19 год и си много далеч от тези мъже, които аз описвам.

Все пак имай предвид, че сме различни хора с различни идеали и боклука за една е съкровище за друга ;)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0108c06639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жена - 29г.
Външен вид -1
- Визия -1
- Интелект -40
- Характер - 50
- Поведение в обществото - 2
- Финансово и имуществено състояние - 4
- Чувство за хумор -2

Най-много се дразня на мъже тип балканци-комплексари, които съзнателно се държи неуважително спрямо жените на обществено място, за да затвърждават собственото си его.

Впечатлявам те ме спонтанни, естествени и хуманни мъже, които проявяват уважение към жените като към равни. Това е във сръзка с предишното. Нагледала съм се на какви ли не фрапантни мачоси, които иначе сигурно името си не могат на напишат без правописна грешка...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9ed3fadc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто се отпусни,бъди себе си!И да ги анализираш чак до там нещата пак няма да се получи ей така.Да, един мъж трябва да отговаря на всички 7 +ощя няколко критерий.Секса също е много важен...
Затова Бъди себе си,прецени се добре;за да знаеш какво да търсиш.Сещаш се,че ако искаш ..Ева Лонгория -няма как да стане!
А пълничките не са хора,така ли?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ac01c98067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човек, ти май наистина си доста отчаян.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e8a8390c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   - Външен вид - 10%
- Визия - 9%
- Интелект - 40%
- Характер - 20%
- Поведение в обществото - 10%
- Финансово и имуществено състояние - 1%
- Чувство за хумор - 10%
Момиче на 17 години

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 19683405a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   - Външен вид - 20%
- Визия - 10%
- Интелект - 10%
- Характер - 30%
- Поведение в обществото - 5%
- Финансово и имуществено състояние - 5%
- Чувство за хумор - 20%
1. И тялото и лицето си е важно, не харесвам нито прекалено слаби(50-65кг), нито прекалено дебели ( 90+ кг)
2. Би ме отблъснало, ако се заглежда по приятелките ми пред мен, ако не отразява, не поздравява приятелите ми. Не мога да се сетя за друго. Би ми харесало, ако може да ме накара да бъда себе си, да намира причина да се усмихна, забавен и с готин харакетер.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ca32498ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, аз съм на 15 години, момиче( .. което не е проблем? :D). Всеки човек има свои си предпочитания - едни харесват синеоки блондини, други тъмнооки ... Аз лично винаги съм харесвала момчета с много тъмни очи, но такъв ми е късмета- досега все русокосковци са ми били късмет.Ти казваш, че харесваме мускулести. Не е вярно, всеки си има вкус и харесва различни. Не се стреми да си такъв, какъвто не си! Аз съм нормално слаба и висока, определено стегната, но това не означава, че харесвам мускулести, набити и високи.Напротив - така ми допадат леко пухкавите, които показват твърд характер. Не ми допадат някякви ''фешъни'' ', супер модерни и изявяващи се и с прекомерно високо сомочувствие. Както и да ти звучи - страшно ме кефи да видя момче, което ходи с анцунг, отколкото с дънки. Не харесвам да ме обсипват с комплименти от типа на ''Оо красавицата ми'' или ''Ауу, какво стегнато дупе'' - смятам ги за свалячи и ми става неловко. Ще се изкефя, ако не е чалгар, но ако сме заедно ще му кажа, че не е особен проблем :D Разбира се, много е важно да не се прави на някой друг, а да бъде себе си. Много ми е неприятно да слушам псувните на някое момче, но за моето поколение тове е нормално. Понеже аз не съм ''кифла'' , тоест с голямо самочувствие и т.н. и нямам нищо против да е срамежлив. Е,трябва да си има чувство за хумор.Страхотно ще е да бъде джентълмен, те са много малко според мен. Такъв е най-добрият ми приятел. Ако е спортен тип, това е още един плюс (не харесвам фитнеса и не го включвам в тази категория). Харесвам сериозни, отговорни и такива, които не говорят простотии на всяка крачка! Виж, човек, който търси истинската любов не гледа колко е скъпа колата и с колко пари разполага! Те такива трудно се намират, макар че съм сигурна, че ще си намериш! =] Ъъ, тея критерии малко ме затрудниха, ама и на мен ми беше интересно ии...


- Външен вид - 17%
- Визия - 12%
- Интелект - 18%
- Характер - 16%
- Поведение в обществото - 11%
- Финансово и имуществено състояние - 13%
- Чувство за хумор - 13%

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: aa468b67f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не съм жена, но нека напиша, какво е моето мнение. Предполагам, че ще се получи малко нахвърляно, но ..... ;)
- след като смяташ, че си слаб, какво правиш в тази насока? Какво значи, че винаги си искал? То и аз винаги съм искал да съм космонавт, ама с гледане на филми по цял ден не става. Храни се правилно и тренирай - има достатъчно литература и форуми за тази цел. След като имаш нет, значи не си от някое селце с 203 жители, следователно имаш достъп до фитнес зала (например). Струваш ми се мързелив.

- това че си бил с пълни момичета, едната от които и грозна .... това за мен е признак на ниско самочувствие. Ако ти сам не се харесваш, как очакваш една истинска жена да те хареса? Останах с впечатлението, че търсиш зрял човек, а не ходеща вагина. Та, Жените не харесват мъже с ниско самочувствие, слаби духом, тялом също. Жената прави асоциация с това, че мъжът може да й даде подкрепа, а каква би била тя, ако ти се чудиш дали прическата ти е достатъчно бухнала, топирана и т.н. ???
- зададените критерии ми се струват ..... без коментар. Какво значи да си джентълмен, например? Характера трябва да варира "от - до". Например, жената с която си те харесва нежен, галантен и неизползващ нецензурни думи. Отивате обаче да пазарувате и в момента в който се нареждате на касата те избутва (нея включително) някой, щото видиш ли искал само една буца сирене и ти казва "шш аре мръдни, че бързам да не фрасна" .... та понеже тук някой ти е написал да си галантен и ти си приел мнението му за меродавно, ти му даваш ред, щото си много галантен. Жената обаче веднага ще се почувства беззащитна, защото утре някой ще мине покрай теб и ще каже "шшш дай да праскам мацето, че да не те пукна от бой"....... Предполагам схвана идеята. Да бъдеш агресивен пък без да имаш нужната подготовка .... това е най-малкото нелепо. Та..... страхуваш се да бъдеш себе си и искаш да подражаваш на мен (лош избор, но примерно) и това е породено от страхът ти за грешните/верните преценки на ситуацията. Значи - страх и лоша преценка (после ще обобщя).
- по стила на писане добивам бегла представа от стила ти на общуване. Разбирам, че смяташ себе си за интелигентен и не го оспорвам, защото не те познавам, но факта, че си написал някакви критерии и след 5 реда ги обобщаваш наново ме кара да мисля, че смяташ събеседниците си за хора от по-долно интелектуално ниво. - надменност.
- имаш чувство за хумор? - ако визираш "хумореската за Цветанов" ...... лично на мен не ми беше никак разведряваща. - искаш да си център на внимание.
- След като и двете момичета са те отблъсквали с повече неща, отколкото са те привличали, защо си бил с тях? - Задоволявал си се с огризки - комплексиран си, че нямаш шанс с останалите.
- Това, че гледаш сериозно по никакъв начин не притеснява жените (ако погледа е естествен). Ако обаче преиграваш, не вярвам да получиш нещо друго освен презрение и надсмешка.
- Колкото до възрастовата граница, която си поставил ...... в голяма заблуда си. Точно жените НАД 35 могат да ти дадат изключително полезни съвети, които да надградиш и да се получи нещо със завършен вид при общуването с други жени. Ако имаш за цел действително да общуваш с истински Жени! Ако обаче чакаш някоя 19 годишна да ти каже фраза с която са я вкарали в леглото като е била на 15 ........ правилно си се насочил да ограничиш контингента, но има ли смисъл да го правиш? Като цяло не съм привърженик на заучените фрази.
Сега да обобщя: мързел, страх, лоша преценка на ситуацията, надменност, желание да си център на внимание, комплексиран ....... това май отговаря на "не съм особено харесван от жените, и искам да разбера какво толкова не ми е наред".
Няма универсални правила, които да следваш. Живота учи, но ти трябва време. Ще бъдеш и желан и отхвърлян. Ама ти искаш веднага да стане. Няма как.
Нека все пак се включат и още хора.
Надявам се да съм бил полезен. М-23

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dfa6357719
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти, не искам да те обидя, но за какво е всичкото това описание, защо трябва да се ръководим по дадени сттандарти и модели в обществото - да си привлекателен не е само визията и интелектът, а най важно е излъчването и чарът.
Поздрави :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 65b7177b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9, съгласна съм с теб почти напълно. Само едно нещо не ми хареса в твоя пост - едно е да дадеш път на някого в магазина и съвсем друго... да позволиш нещо непристойно :)) Иначе съм съгласна, че авторът има проблем с комплексите (което е напълно поправимо).

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 832750eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой може ли да ми обясни разликата между визия и външен вид?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e32f478832
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   от Автора: Понеже номер 9 направи най-зъдълбочено тълкуване на думите ми, е редно и аз да му отвърна подобаващо.
Първо- Аз съм слабичък, но не мога нищо да направя по въпроса, защото имам много бърз метаболизъм и колкото и обилно да се храня, трудно наддавам на тегло !
Иначе тренирам(вдигам тежести ) по два пъти в седмицата, но колкото да се поддържам във форма. Преди тренирах по-често, но в момента просто нямам достатъчно време за това... Освен това, за атлетичната физика тряба да има и генетична предпоставка, щото ако липсват тези особености на телосложението, колкото и да се напъваш, трудно ще постигнеш съществени резултати !
При мен явно магията на гените не се е получила...

Второ- Изобщо не се имам за интелигентен, но се възприемам като човек с богата обща култура !
Обобщението на критериите го направих за да може по-лесно да бъдат копирани от тези хора, които желаят да направят това ! Пък и при първото изброяване не се виждаха особено ясно... Не смятам, че тези критерии изчерпват целия арсенал от качества, които трябва да притежва един мъж за да впечатли обекта на своите желания(дамата) ! Въпреки това, мисля че поне на 90% ги покриват !
Прав си, че характера е много широко понятие и трудно могат да се поставят рамки върху него ! Извинявай, но тази крайност, която беше разгледал в конкретния случай, при мен никога не може да се получи ! Предполагам си чувал, че "Прекален светец и Богу не е драг". Всякакви такива крайности са неприемливи за мен !

Трето- Така е, търся си зряло, отговорно и сериозно момиче, а не "ходеща вагина"... Не желая, обаче тя да бъде с 20години по-възрастна от мен. За това е абсурдно да твърдиш, че една 40сет годишна мацка, може да ми даде актуални съвети за това как да свалям двойно по-малките от нея момиченца ! Много е различно мисленето на сегашните девойки, за да ги сравняваме с онези от времето на социализма.

До номер 4 - и пълничките са хара, но с наднормено тегло ! :D Горе съм написал, че причините да се разделя с приятелката си, са много по дълбоки и не са свързани с килограмите й ! Само ще кажа, че тя беше с 5,6 килограма по-тежка от мен, но значително по-нисичка !
Не че съм комплексиран или нещо подобно, просто до сега само дебели и грозни момичета са ме харесвали...
Може би те са единствените, които могат да обичат искрено и всеотдайно, защото почти всички привлекателни момичета, които познавам са с вирнати носове и огромно самочувствие ! Поне според мен, те не се интересуват от любовта, а гледат само как да изкопчат някаква облага от мъжа до себе си . То почти не може да се говори с тези момичета, пък да не говорим за нещо друго... Най-гадното е, че повечето са си изградили някакъв идеал за мъжете, който ако не успееш да покриеш на 100%, нямаш никакви шансове да спечелиш съответното момиче !

Добре де номер 10, не ми е ясно как преценяте от пръв поглед, дали мъжа има чар и излъчване ???
Щото точно това правите повечето жени !
Този въпрос е към всички дами, които пишат след моя пост !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6aa4d34e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   - Външен вид - 15%
- Визия - 15%
- Интелект - 30%
- Характер - 15%
- Поведение в обществото - 8%
- Финансово и имуществено състояние - 2%
- Чувство за хумор - 15%

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0391051536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от Автора: Номер 12, ако се зачетеш по внимателно ще установиш, че по-горе при изброяването на критериите съм дал пояснение за значението на всеки един от тях !
Визията и Външния вид съм ги представил като два отделни критерия, защото не всички красиви мъже са в крак с модните тенденции и обратно има много не до там симпатични, които обаче се поддържат много добре !
Външния вид е природната даденост на хората да изглеждат по определен начин, а визията е онова нещо което си зависи от самите нас...и нашите предпочитания и виждания за това как би трябвало да изглеждаме !

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ee51bf01f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Голям смешник си с тези проценти честно! И тези дето ти се връзват .....и те. Какви прценти, какви глупости? Бъди си естествен. Всичко си идва от самосебе си. Може и да не си мн. привлекателен, но ако някоя те заобича в нейните очи ще си най-най.Направи ми впечатление, че определяш и двете си бивши приятелки за не много лицеприятни, така да се каже. Как изобщо може да говориш такива неща? Страшно е грубо, да знаеш. И като била такава и онакава втората, какво се правил с нея толкова много време и защо изобщо си имал връзка като не ти харесва? Ако тябвя да съм честна, смятам че си много недорасъл (не се сърди). Казвам го, защото ти искаш сякаш всичко да ти се случва като по план..1..2..3 и т.н. Хубавите неща стават внезапно и без да ги очакваме. Просто не се вманиачавай толкова в този проблем и си живей живота- казвам пак, бъди естествен. не си търси кусурите и не търси и на момичетата толкова недостатъци. ......П.П. Жена съм а 35

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9530efcfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Май множко компютърни игрици (гамески) праскаш, където здравето ти е на 65%, магията на 28%, бронята на 83%, а бойните умения на 72%...

Ти човек ли търсиш или компютър!? А ти самият на какво си заприличал?

№16 е абсолютно права!

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 57341152df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Всяка жаба да си знае гьола, моето момченце. Искаш красива, умна, добра, интелигентна млада мацка, а ти замислял ли си се как изглеждаш?!? Ти си много комплексирано момче и дори и да си много красив, умен и интелигентен, никоя няма да ти обърне внимание, защото отчаянието ти лъха от километри, а жените си падаме по самоуверени мъже!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 832750eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Външния вид вече не е невъзможно за пвлияване явление, има хирурзи за целта. Визия и външен вид са синоними, това,което ти имаш предвид е дрескод :)
От номер 12

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6e6ee5f39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От номер 9:
Към Автора: Ще си позволя да коментирам отговорите ти в 13-ти пост.
-По първият: Бях изписал много, но ще се огранича до следното: Не си прав. И моят метаболизъм е така, но не е невъзможно, дори без фитнес и разни химически съединения, които освен, че ти съсипват здравето, също са скъпи и дават резултат само докато се приемат. Опитай, но както в отношенията със жените, така и тук се иска много постоянство.
- По вторият: ------
- По третият: Не си ме разбрал. Прочети още веднъж какво съм написал и би трябвало да разбереш идеята. Освен това подценяваш 40 и 40+ годишните жени. Не знам на какво се дължи това, може би за база вземаш някоя съседка или роднина, но от жена на 40 до жена на 40 ;) Контактувам с много такива жени и впечатленията ми от тях са съвсем различни от твоите. Пък и зависи от къде си и от къде са те. Не искам да обидя някоя дама, но от жена на 40 от село еди кое си, до жена на 40 от София, Варна или Бургас има коренна разлика. Първата по цял ден преобладаващо се занимава с домакинска и земеделска работа и мерцедес е виждала само 190Е и то преминаващ през селото, а втората и днес я канят на вечеря умни и успели мъже. Та щом те го правят, явно намират нещо у нея. Естествено изключения има много, но предполагам разбираш смисъла ;)
П.С. Номер 11, не си написала на колко си. Ако си над 35, моля включи се ;)
М-23

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 28c7469386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   от Автора: Абе номер 20, не е точно така....!
Нали когато известен поп-фолк изпълнител представя новия си хит в някоя медия, едно от първите неща, които коментират водещите е новата ВИЗИЯ с която се е представил в съответния клип ! Под визия имат предвид прическата и дрехите, защото дори и известните личности не правят чак толкова чести промени в лицето и тялото си...
Те не казват дрескод, а визия !!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 832750eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хахаха, сега се изясни всичко...
Виж сега, аз с такива същества като поп/фолк изпълнители не се занимавам и нямам никаква представа какво коментират там...по това което ми казваш обаче ми причлича повече на сценично представяне...което в случая се покрива с външен вид.
Номер 20

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7b98823de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   от Автора: Пак не си прав, номер 23 ! :))))
По-скоро визия и дрескод са синоними, защото назовават едно и също нещо ! Визия, обаче е по-масово използваното понятие, докато дрескод се използва основно от модните експерти или в специализираните предавания за мода !
Визията е неделима част от външния вид на един човек !
В случая аз съм разграничил едно от друго тези две понятия, защото не винаги добрия външен вид предполага добра визия и обрато ! Колко много примери има, както от мъжете, така и от жените, за неподходящ избор на дрехи, грим и прическа ! Аз също съм на мнение, че се обличам доста консервативно за възрастта си !
Ще предложа на твоето внимание една дискусия за новата визия на Азис,... където много добре става ясно, какво точно имам предвид ! Предполагам си спомняш с какви женски одежди се подвизаваше Азисчо, преди време...:))))
http://kakvomislish.com/za-novata-viziq-na-azis.htm
Надявам се администраторите на сайта, да не премахнат този линк, тъй като е на латиница....

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 832750eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   "Визията е неделима част от външния вид на един човек !"

Защото Визията е синоним на външен вид. Това,което имаш ти предвид с Азис или който и да е друг чалгар се нарича имидж. Не съм гледала линка,нямам и намерение да си затормозвам главицата с разни чалга....да не казвам какво.

И в случая като слагаш двете неща в анализа си, имаш препокриване на информация и прекалено раздробяване на свойствата,което предизвиква изкривяване/изопачаване на получената информация.
Номер 23

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 487b0fe01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   от Автора: Ок, съгласявам се, че двете понятия са синоними ! Аз съм ги разграничил заради, това че има някои мъже, които се обличат и изглеждат супер "фешън" и такива като мен, които се обличат със съвсем обикновени дрехи и не си правят през ден нова прическа ! Ама точно тея дето са по-фешън, понякога се харесват повече на нежния пол, отколкото такива като мен !
В случая не е толкова важно, че тези две понятия са синоними, а защо съм ги използвал и двете като два различни критерия !
Ти правилно си споменала, че "раздробявам свойствата"...
Е, вече ти отговорих,... надявам се, че този път си ме разбрал, номер 25 !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 23950d1adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Жена съм на 28

1. Това с % е изключително глупаво:)
2. Красотата е в очите на гледащия, много банално но много вярно.
3. За мен за да изляза с един мъж е важно да:
-Е интелигентен
-Ми е забавно с него
-Да имаме общи интереси
-Да не е чалгар
-Да изглежда чистоплътен/отвращават ме миризливци/
-Да не е напомпан мутант/изгледат му глупави и отвратителни/
Това е външния вид, материалното състояние или статуса в обществото не ме интересуват... важно е да ми е хубаво на мен с него.

Съвет:Бъди себе си, не си избивай комплексите с тези девойки които наричаш" грозни и дебели" . Изгледай спретнат, екстроверт, мил, забавен, чети повече... и ТЯ ще се появи, обещавам:)

Когато бях на твоите години харесвах едно момче, беше чаровен, забавен... всички го харесваха. Аз бях комплексирана, мислих че едва ли той ще хареса мен. Години по късно разбрах че и той ме е харесвал ама мислил че съм надута и няма да му обърна внимание.
Смяхме се заедно на детските си глупости. След време и ти ще се смееш на твоите" душевни терзания" :)))))))))))
Успех! ! !

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: adf099c50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравей!

Гледай сега, това са чувства, не можеш да ги мериш с рулетката... До тук с темата за процентите:) Всяка жена си има специфични предпочитания. Магията на любовта е, че тя те харесва точно с този ти вид и поведение. За мен напълно важи изтърканата фраза, че "Никой не е идеален, докато не се влюбиш в него". Първият човек, в когото се влюбих беше ужасно грозен и брутално откачен, но на мен ми се струваше самото съвършенство. Не ме питай как става. И аз не знам. Никой не знае. Сегашната ми любов отговаря на сегашните ми търсения и интереси - beautiful mind. Е, все пак и аз си имам някои критерии:

1. Интелект - да е впечатляващ, но и ненатрапчив. Постига се много трудно. Само ИСТИНСКИ интелектуалци, ама не тия от телевизията, а едни, които никой не познава, защото не се врат в хорските очи, могат да го притежават. И без позьорство, моля!

2. Хигиена - много е важно да е чист. И той и дрехите му, и нещата му, и къщата му... Много е важно да му идва отвътре! Мразя мърльовци!

3. Маниери - да знае как да се държи с мен и с другите хора, и насаме, и в обществото. Да ми лъха на джентълмен. Мразя простаци. И такива, които парадират с пари, мускули и с каквото и да е.

Всичко това, обаче трябва да идва естествено! Преструвките са долно нещо.

И още нещо: Определено предпочитам СЛАБИ мъже. Обемите не ме привличат - без значение дали са свръхтегло или мускули. Харесвам фини черти на лицето и тъмни очи, коса... Впечатляват ме красиви, поддържани ръце.

P.S. Визия и вид са думи с общ индоевропейски корен и значат абсолютно едно и също нещо - "това, което се вижда". Само че едното е на латински (е, там е visio, ние сме го попрефасонирали:), а другото в славянските езици. Вярвай на филолозите за тия работи, не на чалгарите.

Успех!

Поздрави: Борония, 21 год.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c575b0dece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   - Външен вид - 15
- Визия -15
- Интелект -15
- Характер -15
- Поведение в обществото -10
- Финансово и имуществено състояние -10
- Чувство за хумор - 20

1.Тялото, не обичам нито дебели нито прекалено слаби
2.Би ме отблъснало ако няма чувство за хумор.

Жена 19 години

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5db56807f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Първо едно момиче преенява момчето по външеня вид(тяло, леце, дрехи, коса и понякога дори и очи), но като го опознае нещата се променят. Характелът е много важен. Трябва да имаш чувство за хумор, да се държиш добре и да можеш да изслушваш. И няма нищо лошо понякога да си сериозен. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ac77547cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   от Автора: Благодаря ви за всички оствени коментари до този момент! Много полезни ми бяха. :)
Сега искам да си представите, че само един от всички изброени от вас критерии липсва на" избрания" от вас мъж или е в много оскъдно количство. Това достатъчно ли е да преобърне каручката(в негативна посока)? Склонни ли сте да компенсирате липсата му с друго притежавано от мъжа качество? Приемаме, че липсващия критерий е" външен вид" или друг КЛЮЧОВ за вас критерий!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b4e2d93292
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Момиче - 14г.
- за външния вид чесно да си призная за мен момчето трябва да е хубаво. Колкото и да го отричате няма да ви е приятно да сте с грозно момче или поне на повечето, а за тялото да е с нормално телосложение. МРАЗЯ момчета/мъже с мусколесто тяло, плочки - да, но повече не!
- за облеклото имам претенции, защото също искам да изглеждам добре до него, като не се срамувам. за прическата няма значение - важното е да му отива!
- за интелекта в днешно време всички са идиоти! поне момчетата от 14 до 18 г. глупавички са си, но" готини" за това не ми прави впечатление.
- характер.. ами не е задължително да ми харесва всичко в характера му стига понякога да се съобразява и примерно ако много ревнува, а няма причина да спре, защото това може да съсипе връзката.
- за поведението в обществото ще напиша малко по-задълбочено.. искам момчето да се държи наистина мило с мен, от време на време да ми прави по някой мил жест или подарък, с който да ме изненада, да се държи пред приятелите си добре с мен и да както се казва" да казва - ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА" да не вярва на другите какво говорят за мен, да не ме харесва само с грим, да не ме натяга за секс и още неща, но тези са най-важните.
- финанси.. хм.. ами не искам да е някое разглезено мамино дете, което получава всичко, но не и да е момче/мъж, който няма нищо.. искам да има пари колкото са му нужни, а и да има в повече не е лошо! поне да ме черпи, като ходим на кафе забога! ;д
- определено да има чувство за хумор, за да има повече усмивки и забавни моменти във връзката, но не и прекалено. примерно да започне да ме убижда уш на шега, аз да му кажа да спре, а той да не го направи. ;|
1. лицето е по-важно, защото то не може да се скрие под дрехи заразлика от тялото.
2. ако ме убижда, УДРЯ, унижава.. / ако ми направи подарък - изненада или ми каже обичам те, но в очите! и да е искрен естествено :)
Успех. Мисля, че добре си направил, като публикува такава тема тук. Това би помогнало не само на момчета, като теб, но и на всички, за да разберат как трябва да се държат с една ДАМА.
Е. К.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9530efcfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Момче, отново ти казвам - не се занимавай с глупости. Просто разбери, че това, което сега ти се струва" най-важно" (просто защото още нямаш житейския опит да надзърнеш отвъд него) след време ще ти се струва супер маловажно и несъществено. Забележи, че на играта с процентите са се вързали самои хора около твоята възраст и с твоя житейски опит. В действителност с тях взаимно се самозаблуждавате. Дори лишени от форма критерии като" да мие забавно с него" след известен период на общуване изгубват смисъл, понеже забавно и интересно може да ти е само нещо непознато за теб, след като го опознаеш то престава да е такова за теб, колкото и хубаво да е всъщност. Не се ли стигне до някаква симбиоза и резонанс между двама души, всичко останало е вятър и мъгла. А дали това ще стане няма как да се знае предварително, или поне не преди да се натрупа известно количество опит при общуване с другия пол и с хората като цяло. От тази гледна точка по-добре е да търсиш консенсусни хора - т. нар. " навитаци" , т. е. ти като кажеш" едно" , тя да каже" две" , а не да ти прави" сечено" . Ще се изненадш колко далече може да бъде от идеала ти за външен вид истинския ти партньор в живота, примерно. Или пък партньор, за теб идеален на външен вид, колко дълбоко може да те нарани и/или отврати...
Така че КЛЮЧОВИЯТ според мен критерий за това ти да си намериш правилната партньорка е да ПРАКТИКУВАШ и да УПРАЖНЯВАШ отношенията с другия пол, защото иначе познанието за молекулната маса на водата няма да ти утоли жаждата...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3a3490b11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   от Автора: Номер 32, какво разбираш под хубав мъж/момче ? Дай някаква по-обстойна характеристика, ако е възможно....
Много мъдро и задълбочено изказване от страна на номер 33, и също така много правилно!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9552a4800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   номер 32 искам да ти питам нещо макар че темата е стара и вече си по голяма. би ли харесала момче което има пъпки

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b3f9171986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Здрaвей, момиче - 14 год :)
Беше споменaл че искaш дa стaнеш по мускулест :) пробвaй със стрийт фитнес :) един познaт ми кaзa че било достa ефективн. Видях го със собствените си очи инaстинa е тaкa ;)

Външен вид - мен лично ме привличaт муслкулести мъже (но не твърде много) :D
Визия може дa е облечен в кaквото и дa е стигa дa не стои гейско
Интелект - вaжно е дa не е пълен идиот, дa имa. общaкултурa, но дa не е някъв зубър и дa ми рaзпрaвя зa някви глупости нaкрaтко, дa ми е интересно дa си говоря с него
Хaрaктер - скромен, зaбaвен, мил, възпитaн, любезен, всеaен
Поведение в обществото - прилично, възпитaно
Финaнсоро състояние - безрaзлично ми е, децaтa нa богaти родители сa много рaзглезени и сaмовлюбени, среднaтa клaсa е ОК
Чуство зa хумор - вaжно е, жените и момичетaтa обичaт дa ги рaзсмивaт :)

Истинският мъж не е кaрсив сaмо отвън, но и отвътре ;)

Искaм сaмо дa ти кaжa, че ще си нaмериш гaдже, ще му дойде времето, по товa което прочетох могa сaмо дa кaжa че е невъзможно някой дa не те хaресвa!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4288fc8b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   - Външен вид -лице?-харесвам ясно изразени скули и голяма усмивка- тяло?-все едно само да не е в двете крайности - супер слаб/ супер пълен, харесвам и изскочилите мъжки ключици
- Визия -както той си реши, все пак това си е негов личен избор за Бога?!
- Интелект - харесвам хора с доста висока обща култура, интересуващи се от история, литература и какво ли още не. Харесва ми да ми казва неща, които не знам, факти и т.н. Като цяло да може да говори за всичко и по много и никога да не ни е скучно заедно
- Характер - непукист, разсеян, забавен, възпитан, интелигентен, инат, саркастичен не е нужно всичко да ми харесва :)
- Поведение в обществото - когато е с мен не би трябвало да ми пука за отношението му в обществото
- Финансово и имуществено състояние - нормално?
- Чувство за хумор -като цяло не ми трябва клоун да ме 'разсмива' както казват другите, трябва ми някой с когото да ни е забавно.. :)
Ж17

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ec554648f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Към автора. Идеята с процентите не ми харесва и я пропускам.
За мен е важно един мъж да бъде:
-Умен
-Красив и стилен
-Поддържан
-Богат
-Да умее да обича истински
-Джентълмен
(Не са степенувани по важност, защото всичко е на едно ниво)

Сега в подробности:
Държа да мога да разговарям с него на всякакви теми, да има богата обща култура. Да има винаги последната дума (но не и когато се отнася за мен) и колкото и странно да звучи да може да спори. Да бъде мъж на място. Относно характер не искам нервак, който може само да крещи и да си "изпуска нервите". Искам спокоен мъж. Да бъде забавен, да се разбира с мен, да е готов на компромис както аз съм готова за него. Държа да е джентълмен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Не харесвам груби мъже тип "селтаци", който си мислят, че са нещо повече само, защото са родени "мъже" слагам го в кавички, защото всеки такъв индивид, който си позволи да обиди, нарани, засегне по какъвто и да било начин, унижи или третира като по-нисша жена, която не го е заслужила НЕ Е НИКАКЪВ МЪЖ! Харесват ми галантни мъже с характер, самочувствие, класа, обноски. Друг критерий 'Поддържан' - не търпя никакви гнусни истории от типа:косми, гнусни вежди тип "Съединението прави силата", мръсни нокти, мазна коса, неизпрани дрехи, пот, лоша миризма. За мен е важно мъжа да бъде красавец. Харесвам мъже с оформени тела и къси, но перфектно оформени бради. Светли очи и тъмна и къса коса. Харесвам спортисти, мъже с добре оформени бицепси са ми любимци! Силни истински мъже, а не слаботелесни лигльовци! Важно е да е богат, както ще да звучи. Един истински мъж трябва да умее да издържа семейство. На по-ранен етап да може да подарява хубави подаръци на жената до себе си, да я извежда на вечеря, кино, дискотека, да може да я заведе на почивка. Важно е да е заможен. Нямам против да си деля сметката, държа аз да си плащам сметките и разходите по 'женските неща' - маникюр, фризьор, педикюр, процедури и т. н. - поддържана жена съм. Да го погледнем реално- никой не иска чорапки за Коледа, бутилка "Искра" за 3 лева(няма и толкова) за Нова година и скапан евтин подарък за рожден ден/имен ден и т. н. Искам мъжа до мен да ми прави изненади, да ме кара да се чувствам желана във всеки един момент. Да има собствена кола, и то не някоя таратайка, която търси къде да умре. Да бъде самостоятелен! Парите са безкрайно важно нещо-никоя не би те взела ако си цървул. "Да умее да обича истински" е може би, най-значимото качество. Да показва любовта си по милион начини, да те убеди, че си само негова, да те накара да му вярваш. Любов искрена да има, всичко друго е ПЕСЕН! Да не лъже НИКОГА! Лъжите са като хлебарките - видиш ли една бъди сигурен, че има и още.
Обичай, пази и се грижи за жената до теб! Никога не и казвай груби думи, дай и да разбере, че ТЯ е единствената за теб.
За финал ще те "успокоя" (ако може така да се каже), ако съм те шашнала с критериите си. Имам мъж до себе си от доста време и мога да ти кажа, че той не отговаря и на половината ми критерии. Нисък дебеланко, на моменти ужасен нервак и грубиян, комплексар. Колкото и грубо да звучи. Ще ме питаш защо съм с него? Веднага ти отговарям: Той ме прави щастлива. Плени ме със джентълменското си поведение, не е пръв красавец, отстъпих от външността, което не си бях представяла, че някога ще направя. Грижи се за мен, обсипва ме с внимание и грижи, накара ме да повярвам, че аз съм единствената за него и не може да обича никоя друга. Прави ми милиони подаръци, сладки малки изненадки, красиви жестове. Винаги влага старание и 100% любов. Ако искаш мила и свястна жена запомни: Най-красивият мъж не е нито най-богатият, нито най-желаният. Той е този, който те кара да се чувстваш специална! Не търси начини да промениш себе си в търсене на "подходящата", остани такъв какъвто си, правилният човек ще те приеме със всичките ти недостатъци. Пожелавам ти късмет в търсенето и се надявам да съм ти помогнала.
Ж17

Поздрави, Принцес.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d6cb4ec0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Попринцип харесвам момчета които са по слабички, тъй като аз съм кльощава. По високите ме привличат, а за очи и коса нямам претенции стига да ги има ;д. Грозен или красив няма значение, жената е за да краси мъжа ;д.. За финансовото положение още тези неща не ме интересуват, а останалото дори не погледнах. Твърде на вътре си го приел. Бъди себе си! Успех!
Ива

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker