Писна ми да ме обиждат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми да ме обиждат
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1063 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и имам проблем, който не мога да разбера. Още от 5 клас съучениците ми и приятелите ми ме обиждат заради това че носът ми е малко по месест. Наричат ме Пинокио и почти всеки срещнат ме пита, дали не съм си чупила някога носа, но аз не съм. А това, което най-много ме обижда е че ме наричат мошеник, защото си мислят, че всеки с малко по голям нос е лъжец и измамник. Работата е там че когато се погледна в огледалото аз не виждам никакъв проблем, харесвам начина по който изглеждам и все пак не разбирам защо ме обиждат по толкова гаден начин. Карат ме да се чувствам така сякаш съм по низша от тях. Постоянно ме питат дали не мисля за операция, но аз мисля че нямам нужда, защото се харесвам така. Преди дори и не осъзнавах че имам такъв нос, не бях забеляза. Не знам, аз ли съм зле със зрението или те просто ме мразят и търсят начин да ме обидят

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: a6806148dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Децата могат да бъдат жестоки и садистични изроди, защото още не са изпитали болката, отхвърлянето и страданията които живота ще им поднесе и не са се научили на състрадание. Затова техните родители трябва да ги наказват и възпитават в добро, за да не се превърнат в негодни отрепки, суетни, жестоки и себични. Като знаеш това, не приемай навътре жестоките им думи, ако започнеш да ги отминаваш с безразличие скоро темата ще им омръзне както се казва "всяко чудо за три дни".

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 02c3bbbcc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Бих ти казала, че най-важното е ти да се харесваш и да си в хармония със себе си-в това число и външния си вид. Не позволявай на никой да те кара да се чустваш по-малко значима, камо ли заради единият нос. Не обръщай внимание и им покажи, че се харесваш каквато си и думите им не те засягат. Познавам момиче с огромен нос, с гърбица и въпреки това е един от най-жизнерадостните и самоуверени хора, които съм виждала. Това не трябва да ти създава комплекси или да определя какъв човек си. Уви, просто някой хора се хващат за най-малкото и обичат да карат другите да се чувстват зле. Не се повлиявай от думите им и продължавай да се харесваш такава каквато си!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2e66c30511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Я не обръщай внимание! На път си да направиш най-голямата грешка - да позволиш на другите да ти влияят на самооценката. Убедена съм, че си супер, а те просто завиждат. Дори носът ти да не беше идеален, това изобщо не е тяхна работа.

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7fb48cfc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се засягай от мнението на съучениците ти. Никой не е перфектен - ако се загледаш в лицата на приятелите ти, ще видиш че и те не са съвършени. За мен хората, които обиждат и се опитват да засегнат съучениците си, нямат личен живот и са супер комплексирани. Най-добрият отговор, който можеш да им дадеш е че ти се чувстваш красива и мнението им не те интересува. След време ще видят че не могат да те засенчат и ще спрат. Просто не им обръщай внимание. :) :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cc2dc1ccc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Аз също познавам едно момиче с подобен случай и това което исках да ти е кажа е че ти си красива такава, каквато си и няма нужда да се променяш за да те харесат! бъди самоуверена и ще постигнеш много! Успех!

Е.Г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker