Как да върна приятелите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да върна приятелите си?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1363 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Нека ви разкажа моята история...
Имах 2 приятелки, които ми бяха най-близките. Всеки ден излизахме заедно, смяхме се, забавлявахме се и това продължи около 5-6 години. В един момент, се отчуждихме, те си говореха за теми, които на мен не ми бяха интересни. Почнаха да излизат без мен, когато им звънях те не ми вдигаха или си измисляха оправдания.

И така накрая се отказах да ги търся, защото нямаше смисъл. Бях им ядосана и спрях да им обръщам внимание. Минаха две години.

Те се скараха и спряха да излизат. Аз обаче искам да се сдобря с едната ми приятелка. ( не, че сме скарани, но искам отново да си излизаме както преди) Ние сме съседки и я виждах всеки ден. Тя ме поздравяваше и аз също. Тъй като живеем в един блок разбрах, че и тя иска да си говорим отново. Затова реших да й пиша няколко пъти и тя се държеше дружелюбно и приятелски.
после я попитах, дали иска пак да излизаме, както по старому. Тя ми отговори доста несигурно и реших, че не иска. Може би няма време, но ''има ли желание, има и начин''.

В интерес на истината, тя не ми писа нито един път. А уж не ми се сърдела. Затова се чудя, има ли изобщо смисъл пак да й пиша, ако ще съм натрапник? Моля, отгорете ми... дали иска или просто се държи учтиво? аз просто искам да сме приятелки и всичко да е както преди, не знам дали тя иска същото. Ние се познаваме още от детската градина и не искам това приятелство да се разруши. Може би аз съм виновна и сега се опитвам да оправя проблема.

Благодаря за отделеното време, дано ми отговорите. Надявам се да публикувате историята ми, защото е важно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: b53c3053f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей!
Аз също съм на 14 и също имах такава приятелка с която излизахме почти всеки ден дори сме спали една при друга. Но от 2-3 год тя един вид започна да ме изолира, понеже станахме различни и сме само на здрасти и кратък разговор. Моят съвет е, ако тя не проявява желание, по-добре не и пиши повече, защото 2 години са много време и вече може да се много по-различни, да нямате общи теми на разговор и да ви е тъпо една с друга. Ако наистина искаш отново да сте заедно започни постепенно. Като се разминавате не бъди само на здрасти, ами я попитай как си или нещо такова. И така постепенно продължи към по-дълги разговори, излизанки и т. н. Ако видиш, че тя не проявява желание, явно вече се сте отдалечили прекалено много и спи само до кратък междусъседки разговор. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9b8c87741e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си губи времето!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bf133a94cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка, моето мнение, е че тези никога не са ти били истински приятелки ако ги беше поне малко грижа за теб нямаше така изведнъж да те изоставят като куче. Единственото, което може да направиш в този момент е да спреш да мислиш за тях и да потърсиш други хора с които да общуваш! В крайна сметка има и други свестни хора, с които да станеш приятелка не са само тия две пикли на този свят! Който иска да ти бъде приятел сам ще те потърси, а дали наистина държи на теб ще покаже времето при тези двете е ясно всичко моля те не унижавай повече с използвачки! ж. 23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2848f6754a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че трябва да я попиташ с молабата да бъде откровена дали иска да сте приятелки, защото да ѝ се "молиш в краката" не си струва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker