Прекалено влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прекалено влюбена
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1369 пъти
Бих искала историята ми да бъде публикувана.

Здравейте, момиче на 16 съм и имам връзка с момче на 19 от вече година и 3 месеца. По принцип много се ревнуваме и се караме постоянно. Опитвали сме каквото и да е, за да спрат всичките тези караници, но е безуспешно. Но наскоро като че ли става още по-зле. Не знам дали аз съм прекалено ревнива и не преценявам нещата, като хората или той се държи зле с мен. От толкова много нерви и караници, психиката ми тотално е срината и не мога да различавам, когато става нещо хубаво или лошо. Търся лошото във всяко нещо и мисля песимистично. Една от следните ситуации е, че цял ден не сме си писали, не сме се чували (защото той е извън града) и вечерта, когато тъкмо се разписахме и обяснявах за мен и моите проблеми той ме отряза, като ми каза, че оставя телефона, за да се види с приятелите си, от което на мен не ми стана особено приятно. Друг случай е например му казвам, ако има работа или не може да пише да ми каже, за да не вися пред телефона и да го чакам да ми пише и той се съгласи с това, но изведнъж изчезна за 2 часа и когато влезе на линия започна да ми се кара как не може да седи постоянно пред телефона и е тук за да се забавлява. От което на мен отново не ми стана приятно. Разбирам, че той е голям и сега му е живота, но и на мен сега са ми най-хубавите години и аз си ги пропилявам в депресия и сълзи по това момче. Не знам как да продължа и дали да продължавам да се опитвам да давам за този човек всичко. Според мен държанието му не е нормално, но вече не знам какво да мисля и се нуждая от помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: da4f2e20d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След 10 години отново помислете за връзка. Сега сте направо за детската градина!

Нали осъзнаваш много добре, че ако големите хора се държаха като вас, нито щяха да могат нормално да живеят и да ходят на работа, нито всичко, което виждаш около себе си - жилища, улици, транспорт, електричество, телефони, и т. н. НЯМАШЕ ДА ГО ИМА, понеже всеки щеше да си зяпа телефона, да седи пред него и да се кара, или да се "забавлява" и никой нищо никога никаква работа нямаше да свършва?

Хайде със здраве, и по-добре да прекратите това малоумно безумие, и да обърнете малко внимание на ученето и на реализацията си в живота. Връзките няма да ви избягат, нито секса, нито гледането на деца - като се почнете от след 4-5 години, та докато станете на 50-60 все това ще правите! Освен всичко останало.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d301c56ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, задушаваш момчето си! Всеки има нужда от лично пространство. Всеки има приятели и ангажименти, не може да е постоянно покрай теб. Дай му пространство в противен случай, просто ще ми омръзне и отново ще си разплакана.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3b652e1ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А колко часа сте говорили по телефона?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1ff9103e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера това яростно желание на всички да се самоизтезават и да си правят живота по-труден отколкото е. ТОВА НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНА ВРЪЗКА И НЕ Е ЛЮБОВ!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 74763a8bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изчерпали сте връзката си заради многото драми, филми, тъпите социални мрежи и какво ли още не. Нормално е във всички взаимоотношения да има спорове, които да са градивни и да сближават повече двойката, но при вас си е чиста детинщина. По-добре се разделете сега, за да не си прецакате психиката за цял живот. Явно е, че не сте готови още!

ELSA

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0f5197b1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Опитвали сме каквото и да е, за да спрат всичките тези караници, но е безуспешно."
Повярвай ми, ако сте искали да спрете да се карате, щахте да го направите !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d6add0473e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка ти си напълно права - това ти е времето да се забавляваш и да си щастлива. Когато навършиш 18 и се изнесеш от вас, заедно със свободата идват и грижите и отговорностите и трудностите. Казвам ти го от личен опит. Времето, когато живееш при мама и тати и се грижат за теб е най-хубавото. Сега не ти се налага да работиш, можеш да излизаш и да се забавляваш. Затова не страдай заради него. Той е просто едно момче. Ще има и други. Дори да го обичаш не си струва да си губиш времето и сълзите в мисли за него. Моят съвет е да му дадеш време. Отдалечи се малко от него. Спри да се съмняваш и да ревнуваш макар че сиг ти е трудно понеже разбрах че не сте в един град в момента. Ако той иска да ти изневери ще го направи колкото и да го ревнуваш, предупреждаваш или да му дигаш скандали. Зависи какъв е човека срещу теб. Ако ти изневери ли ти е изневерил вече и негов проблем. Ти се концентрирай върху други неща - излизай, спортувай, мисли колкото се може по-малко за него и наблюдавай неговото поведение. Ако те обича и иска да сте заедно ще се чуди какво ти има, защо се държиш хладно. Ако пък не реагира на твоето отдалечаване значи само това е чакал и не иска сериозни отношения и ограничения. Каквото и да стане не се ядосвай, не си струва. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker