Един лагер и едно момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Един лагер и едно момче
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1224 пъти
Момиче на 16 :)
Миналото лято бях на спортен лагер момчетата бяха доста и се чувстваах прекрасно защото открих доста готини хора там. След лагера оставаха около две седмици до уще и понеже се бях сближила с две момчета повече решихме да излизаме и да се мотаем из София но едното момче имаше брат ще нарека брат му Х. Така след няколко дни решихме и него да го поканим да излиза с нас той също беше на лагера но го мислех за сдухан. Един ден ни зарязаха двамата и си говорихме доста оказа се супер свестен и доста умен да да също и хубав.... започнахме да си пишем излизахме четиримата но той започна да се държи различно започна да ме гушка и ме гледаше с онези очи ;) привързах се доста бързо към него и осъзнавах как се влюбвам. Оставаха броени дни до у-ще и се видяхме за последно 4-мата решихме да ходим до Витоша и там вече усещах играта Х. ме хвана за ръка и искаше да ме носи на конче и всичко беше уникално за мен когато вече беше време да си ходим тримата изчакаха с мен трамвая и аз им казах чао приятели двамата казаха чао а Х. каза чао повече от приятелка тогава осъзнах че съм хлътнала :) започна у-ще и с Х. си писахме около месец и половина но после спряхме по необясними за мен причини :( бях тъжна и се обвинявах че съм сгрешила някъде :( това лято също има лагер и той ми писа дали ще ходя бях на седмото небе защото цяла година не съм спирала да мисля за него само той ми беше даже когато съм била по партита и съм се целувала и натискала с други момчета се чувствах виновна сякаш му изневерявах а дори не сме заедно :( ужасно много го харесвам да не кажа обичам и много искам да съм с него сега разчитам че когато се видим на лагера ще се случи нещо но не мога да се надявам и искам да направя нещо!!
Дайте ми съвет какво да правя защото това момче не е за изпускане адски свестен е и ми е на сърце цяла година :] той също е на 16 :)

Q. V.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 875c4509f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дръж се на положение все пак цяла година не ти е писал гледай да не се издаваш, че имаш чувства към него. Наблюдавай той дали те гледа, ще ти обръща ли повече внимание и ако разбереш, че и той не е безразличен към теб започнете след лагера да излизате и така

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cfc23f95d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приготви си в чантичката няколко кутии презервативи, но не някои евтини а поне Durex. Вземи си също и противозачатъчни за всеки случай, че нали знаеш - и презерватива се къса.. Ако стане белята - пий веднага хапче. Не чакай да минат дни, защото шанса хапчето да не подейства се увеличава с времето. Постилай нещо под коленцата - за да не стават ожулвания докато си заела позата. Ако решиш да го правиш в дупето - задължително си приготви и лубрикант, че иначе много ще те боли. А също и преди това си правиш клизмичка, защото няма да му стане хубаво, когато го извади и да му е оцапан с "шоколад".. Виж в дупето може да му позволиш спокойно да ти свърши - там не може да се забременее. Но ако пък си фенка на въглехидратите - може да пиеш от шишето както се казва, но да те предупредя - ако е ял нещо по-кофти може "сокчето" му да има неприятен вкус.
И накрая, но не на последно място: каквото и да правите - правете го дискретно. Да няма други момчета, телефони и т. н. - все пак едва ли искаш да бъдеш заснета и да станеш една млада порно-звезда по неволя и да бъдеш качена в някой чекиджийски порно сайт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker