Как да го привлека? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го привлека?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1472 пъти
От около 4 месеца харесвам едно момче, което е с 5 години по-голямо от мен (аз съм на 17). Запознахме се чрез общи приятели и въпросът ми е, какво харесват момчетата в едно момиче, какво ги привлича или как да се облича и тн.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4ad0e51fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина ли мислиш, че има само 1 стереотип за женско съвършенство и като ти го кажем, този пичага ще скочи в обятията ти? ! Всичко е строго индивидуално.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5e01ebdcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако всички харесвахме едни и същи неща щяхме да изглеждаме по един и същ начин. Вместо да се обсебваш от това какво харесва и да се чудиш и маеш го заговори.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0c3880ca39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здрасти, аз съм момче колкото теб. Знам ли, аз обожавам, когато момичетата се държат женствено , със всички замятания на косата, смяна на гласа, подвивания на рамо и тн.. Също така, преди да се опознаете външния вид е доста важен - страшно ми харесват нежни копринени дрешки, красиви крака, и особено парфюма. Също ми харесва, когато момичето е открито, говори отворено, но е и някакси недостъпна..просто те изкушава.. хахаха

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5552d7f4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се опитвай да го впечатлиш само с визия, освен ако целта ти не е секс. Позаинтересувай се от неговите интереси, занимания. Спечели го като приятел, като човек първо. Заговори го, например започни да се вълнуваш от музиката, филмите, спортовете, които той харесва. Това ние мъжете ценим истински. Тъпи кифли, мислещи се за секси колко щеш... Просто си се поддържай както обикновено (хигиена, там твоите работи) и не се конти допълнително, защото е жалко. Бъди себе си преди всичко! Не се прави на друга и не бъди фалшива.

момче, 18

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c111e8fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато един мъж наистина те харесва, за него няма значение как си облечена и такива работи. За да те хареса трябва просто да бъдеш себе си. Не се прави на такава каквото не си само за да се харесаш на някой.. а ако не те хареса, някой друг ще те хареса. За всеки влак си има пътници! Поздрави

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d7a6c9d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа авторке, предполагам се надяваш на конкретни съвети от типа на: "Облечи се с такава рокля", "Направи си така косата", "Кажи еди-какво-си" и т. н., но се опасявам, че те няма да ти свършат работа. Причината е, че всеки човек е различен, което ще рече, че харесва различни неща. Най-добре е да се държиш спокойно, свободно и уверено. Недей да мислиш прекалено много дали изглеждаш достатъчно добре, или си казала правилното нещо. Човекът трябва да те хареса, заради това, което си, а не защото се стараеш да го привлечеш. Разбира се, за да се случи това, трябва да има контакт помежду ви. Ако се събирате често в обща компания, гледай да си някъде около него, заговаряй го, за да можете да се опознаете. И най-важното- не го мисли толкова! Просто трябва да се отпуснеш и да разбереш, че и той е човек, като всички други, има си недостатъци и също вероятно се притеснява в дадени ситуации. Не ти трябва нещо повече от усмивка, приятелско отношение и малко самочувствие. А и това важи за контактите ти с хората, като цяло, не само за конкретното момче. От там нататък, ако той има интерес, ти ще го усетиш. Няма нищо лошо и ти да направиш първата крачка към него, като го поканиш на едно кафе. Едва ли ще го приеме като кой знае какво, а ти ще имаш възможност да разбереш каква е нагласата му, когато останете насаме. Нормално е да се притесняваш, особено ако не ти се е случвало до момента да имаш някакви отношения с момче, но пък всяко нещо ни изглежда по-страшно, когато е ново и непознато. С времето ще разбереш, че не можеш да влияеш на чувствата на хората- или ги има, или не. Ако са налице, чудесно, значи нещата ще се развият от само себе си, ако ли пък не(ще има и такива моменти)... просто продължаваш напред.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f31a2cf64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момчетата харесват, когато една жена не е фалшива. И, в този ред на мисли, ако се държиш по начин, който не е типичен за теб и ако се правиш да изглеждаш на нещо, което не си, то ти няма да си себе си, и няма да бъдеш истинска. Както се казва, и най-лошия уникат е за предпочитане, пред най-доброто копие. Не се води по моди и съвети на непознати. Изглеждай така, както на теб ти харесва. Мисли и чувствай, както ти идва от вътре. Важно е този, който те хареса, да те хареса заради самата теб, а не заради маската ти. Маските все някога падат, и тогава се вижда какво се е крило зад нея.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1d30194173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Еми всеки човек си е различен.
Като не го познаваме няма как да те посъветваме правилно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker