Лесбийка ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лесбийка ли съм?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1985 пъти
Эдравейте! Пише ви момиче на 14. Имала съм много гаджета момчета(бяха връзки от разстояние, но за мен се броят). Докато съм била с тях не съм изпитвала наистина любов. Хващах си ги по-скоро на шега. Чудя се дали не съм лесбийка. Също когато гледам по*но мъжете ме отвращават и повече се възбуждам когато гледам жени. Наистина съм много объркана, защото съм вече 8 клас, а все още не съм имала истинска връзка с момче. И вече си мисля, че може би не ми се получава, защото ми е писано да съм с момичета. Също смятам, че любовта между лесбийките е много по-искрена, тъй като те нямат възможност да правят секс и за това няма как да се използват като хетеросексуалните и по този начин връзките им са много по-лесни. Не знам дали съм лесбийка или просто съм бисексуална. Благодаря ви за вниманието, което сте отделили, за да прочетете историята ми, за мен значи много. Също моля да публикувате историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b96a2a4189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе ти нормална ли си? На твоята възраст тряя да учиш, а не да се занимаваш с ГЛУПОСТИ. Не си лесбийка, по-скоро те тресе яко пубертета. А относно възбудата от лесбийско порно - бисексуална си. Имам една добра новина за теб - всички мъже и жени (вкл. и тези които не си признават) са БИ.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bca8c6dd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами пробвай първо с жена, защо, за да определиш ориентацията си винаги трябва пъвата ти връзка да е хетеро? Аз смятам, че трябва да тръгнеш с човек, който те привлича и с който се уважавате взаимно, а полът няма значение!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 200a5bd6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имат възможност да правят секс :)
След като гледаш порно как така не си попаднала на лесбийско такова?
Я се разрови малко в интернета.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f3b61bef3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо лошо да си лесбийка.Но,не е вярно,че няма как да използваш друга жена-може да е секс,може да е за пари или за някаква друга цел,но винаги има мотиви.Защо не се опиташ да излезеш с момиче и да видиш как ще се чувстваш?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 36496a4b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо, зрелите хора, които правят секс не се чувстват използвани от това. Няма нищо лошо и срамно в това да правиш секс и да се наслаждаваш на тялото на другия. Ако нещо, точно обратното не е нормално, поне за мен. Не си изпитвала нищо истинско с момче, защото връзките ти са били всичките от разстояние. Ако никога не сте се виждали, как да изпиташ нещо по-дълбоко? Когато си в компанията на обекта на чувствата ти, повярвай ми, ще изпиташ нещо прекрасно и неописуемо, което не си изпитвала преди. Също така, да не забравяме и годините. На 14 си, те първа навлизаш в живота и откриваш връзките, любовта. Знаеш ли още колко години ще минат преди да срещнеш единствения? Има още много да учиш за хората и за момчетата, за връзките като цяло. Не бързай, колкото време ти е нужно, толкова. Цял живот ще се занимаваш с мъже, прекарай малкото време, което ти е останало в откриване на самата себе си. Наблюдавай възрастните и връзките им, учи се от по-големите. Една връзка не е да си чатиш до късно вечерта с момче на 200км. от теб. Една връзка е съвсем друго нещо, и ти ще го разбереш това, само че не сега.

Другото което е, може да си лесбийка, а може и да не си. Имай в предвид, че много жени гледат лесбийско порно (да, и лесбийките се "използват" за секс). В лесбийското порно, цялото внимание е насочено към жената, към това, което и харесва. Така че, е напълно нормално за една жена да се възбужда от такова порно и жени, но без да е лесбийка. Разбира се, има вариант и да си бисексуална. Това е да харесваш едновременно и мъже, и жени. За да си сигурна в ориентацията си, няма нищо лошо да пробваш с някое момиче. Поне ще разбереш нещо повече за себе си (а то не е малко). И последно искам да кажа, че навлизаш в пубертета точно, и като всички тинейджъри си объркана. Тинейджърството е период, в който човек търси себе си. Тогава развива интересите си, ориентацията си, възгледите и мирогледа... Много тинейджъри се чувстват объркани по този въпрос, но рано или късно всичко си идва на мястото. Всичко с времето си.

Depravity

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bcb656160e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Как пък на 14 имате "много гаджета" не ми е ясно. Това поколение съвсем пропадна. Мисля, че трябва да излезеш от филма. ИНТЕРНЕТ НЕ Е РЕАЛНО МЯСТО! Ако си паднеш по жена в РЕАЛНИЯ живот значи си лесбийка или Би, но ако само гледаш на екран и се възбуждаш от жени - нищо не значи. Да не говорим, че как няма да си отвратена от порно с мъже като си на 14 wtf? НЕ ти е дошло времето за секс, че да знаеш изобщо как се чувстваш за него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f74cb72b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   абе вие сте одкачили това поколение ако всички на 14 ставаха лезбики то за мъжете немаше нищо да остане я залягаи на ученето !!!!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fcb0ac6419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №1, от къде разбра, че всички хора са БИ? Да не си пробвал всичките. Големи философи станахте, за да омаловажите своите недостатъци, вкарвате всички в кюпа. Аз съм мъж и никога няма да се докосна до такъв, дори ми се гади мисълта за това. Говорете само за себе си, не говорете за другите, без да ги познавате. Целувките и милувките между жените са нещо естествено, което не доказва тяхната сексуална ориентация, но ако мъже се целуват, това е чиста педерастия. А това детенце просто е недорасло, щом и телефонните връзки за него са нещо сериозно!? Може би, и ходенето по голяма нужда го смятате за секс!?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 790a3ba62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай тези, които те критикуват. НИМА НЕ СТЕ ИМАЛИ ПЪРВА ЛЮБОВ ИЛИ ДЕТСКО ГАДЖЕ? На 14 е СЪВСЕМ нормално да имаш ГАДЖЕТА и всякакви мисли. Но ще дойде времето когато ще срещнеш правилния човек :)!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b8dd5a768f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лесбийките не правели секс. Абе момиче, ходи учи и недей се занимава с глупости, че се излагаш тука

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8181a04f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 8, остави момичето и залягай ти над учебниците, че правописът ти е плачевен!!! Колкото до авторката, горе главата, с времето ще осъзнаеш каква е сексуалната ти ориентация и се научи да се приемаш и обичаш каквато и да си!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab3ffde303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Взимам кристална топка и ще гадая. Откъде да знаем ние?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2b58d1a774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много си малка, как искаш да определиш сексуалната си ориентация на тази възраст? Трябва да имаш малко житейски опит. Не бързай да порастваш, имаш цял живот да се опознаваш и да правиш секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker