Тормоз от дълго време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз от дълго време
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1251 пъти
Здравейте!
Първо искам да се извиня, че допускам грешки при правописа си.
И така от година и половина родителите ми ме тормоят и то доста, което ме кара да плача адски и постоянно да съм тъжен и усещам, че от такъв тормоз още малко ще получа лоша болест като диабет.
Сега ще ви разкажа какво ми се случва от година и половина до сега и още продължава... Преди 1 година и нещо приятелката ми и майка ми бяха се скарали, защото майка ми беше обвинила приятелката ми, че тя е била с мен заради "парите" ми, което абсолютно не е вярно и приятелката ми каза на майка ми, че това не е вярно, че тя ме обича адски много и че съм бил единствен на света! Ние ходим от от почти 2 години и имаме връзка от разстояние и сме щастливи. След този случай родителите ми се държат с мен адски гадно тормозят ме и то доста! Преди 2 дена майка ми се е обадила на дядо ми и са говорили, след това дядо ми дойде до моята стая и започна да крещи със целия си глас и ми каза "ти веждите ли си взимаш бе идиот" това от него не бях очаквал да ми каже така, но знаех, че майка ми беше "изкодошила" на него някакви глупости, което не са верни и накрая дядо ми преди като си тръгне ми каза "педераст" и си тръгна. Вчера сутринта преди като тръгна за да посетя приятелката си майка ми звъннала на шофьора ми и казала на шофьора да не ме закара при приятелката ми... Имаше около 10 хора и аз досега не бях станал "резил" пред толкова хора... Гледаха ме ужасно и адски много станах за "резил"... Както и да е трудно намерих друг шофьор да ме закара при приятелката ми и се видяхме. Понякога се чувствам, че ще припадна и адски много ми се прилошава и чувствам, че ще получа болест от този тормоз...
Сега заради "майка ми" дори някои близки наши хора започнаха да мразят приятелката ми сякаш не им пука, че колко е хубаво да си имаш до теб човек, който те обича да те подкрепи в трудните моменти. И всички мои близки- братовчеди и т. н. защитават майка ми, а не мен, но близките ми не осъзнават, че майка ми е "лоша жена, което не мисли какво чувствам аз какво искам, какво ме прави щастлив" просто не и пука за мен, не ме цени. Също така искам да добавя, че съм на 17г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c007570e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютни селяци са вашите, съжалявам! Имаш 2 избора - или се свързваш със Закрила на детето (социалните служби), които да те настанят в приемен дом до навършване на 18 години, или се опитваш да изтраеш ненормалниците докато не навършиш 18, а след това веднага да се изнесеш на квартира и да почнеш работа. Премисли добре и избери. Аз сигурно щях да направя първото, за да не си навредя на психиката.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9e50372fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И също искам да допълня, че приятелката ми и каза да се оправим всички, да няма тормози повече, всички да се уважаваме, но майка ми и така не разбира от дума... И пак продължава да ме тормози и ме кара да се чувствам жалък и долен пред толкова много хора. Аз не разбирам гледам другите родители на приятелите ми толкова много се уважават, ценят се, дори родителите им имат снимки с приятелката на момчето, но "моите" родители са толкова гадни...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 81acc15464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам, но може би родителите ти са прави. Не искат да си съсипваш живота, а може и момичето да ти влияе зле. Съвсем не одобрявам никакъв тормоз, но вместо да наблегнеш на ученето, защото като гледам не си наблягал хич, ти с гаджета се занимаваш. Докато не прочетох докрай си мислех, че си на 12.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b10604a4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   спокойно момче след година две ще се разделите с това момиче. Тинейджърските връзки не продължават дълго.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9e50372fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направо сега съм в шок... Не знам какво да направя... Писна ми от тях и техните глупости! Те са е*ахти гадните родители. Вчера ми викат, крещят, че съм глупак, болен, ненормален, и казаха, че щели да ме карат насила да работя и да си гледам живота, а и между другото уча в Англия и имам 3 сертификата за 2 години, а моите родители ще ми викат, че съм бил ненормален, глупак и там не знам си какво, заплашват ме, че щели да ми строшат главата от бой, но те за мен не са "родители", а са някакви, които ми развалиха целия живот и връзката ми се опитват да развалят, но няма да стане!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a9b25d57c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти е наистина лоша жена, но те обича. Отиди при нея... разкажи й за чувствата си, разплачи се, ако ти се плаче. Все пак е майка и ще омекне. Поговорете спокойно. Ако клони към караници кажи й, че не искаш да се караш с нея. Майка ти е. Ти си й син. Намери общ език с нея. Разкажи й чувствата си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker