Загубих самочувствието си.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Загубих самочувствието си....
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1808 пъти
Здравейте!
Знам че в сайта има достатъчно подобни теми.. Но моля и моята бъде публикувана. Благодаря! :)
На 14 години съм, 164 см и тежа 82 кг.. Преди да почнете да наливате обидите.. свикнала съм..
Ще помоля някой, който разбира от диети.. разделно хранене, упражнения и т. н да ми помогне и да предложи нещо.. От малка съм си пълна, но не чак толкова.. преди като че ли имах по-голямо самочувствие.. Може би март месец започнах да тренирам във фитнес и уж да се храня здравословно.. ама все се отказвах и свалях по 2 кг най-много и толкова.. Сега съм се отпуснала пак... И винаги става така.. Не знам.. нямам воля ли, мързи ли ме.. имаше един период във фитнеса доста се претоварвах и ми се беше подул врата от двете страни.. Не знам от какво се беше получило, но личния доктор каза, че може би е от фитнеса.. Защото тренирах със доста кг.. Ще се радвам някой да ми помогне със съвети.. Защото имам нужда да отслабна поне 15 кг. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 41dc6028b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! : )На 14 съм (без няколко дни :D ), също съм висока 164-165 см. Аз също нямам самочувствие. Реших да се опитам да променя нещата. Преди 50 дни горе-долу бях 72 кг. Реших да започна 90 дневната диета. Това всъщност е разделно хранене. В момента съм 65 кг. Свалих 7кг за някъде 45 дни. Надявам се, че през другите 45 дни ще успея да сваля още толкова. Започни я и ти. Аз ходя на фитнес 3-4 пъти седмично (тази седмица нещо си дадох почивка, хаха). Първо съм на велоергонометъра- около 20 мин. След това степер- 10-15 мин. Пътека- 30 мин. Уреди за бедра- по 5-10 мин. Уреди за ръце и гирички- 10-15 мин. Разбира се, правя почивки помежду им. Не вдигай твърде тежко, за да не се претоварваш и да не се получават проблеми. Надявам се, че ако започнеш да правиш тези упражнения и диета, ще свалиш желаните 15 кг. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 278ee7ec42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормалното тегло за теб е 51кг. -64кг. Трябва да вложиш много труд, воля и усилия. Всеки иска да отслабне бързо, ефикасно и дълготрайно, но всички знаем, че бързото отслабване изобщо не е здравословно. В продължение на 2години свалих 30кг. като сега се стремя да ги поддържам и да не прекалявам с храната. Първоначално започнах да се ограничавам от тестените изделия, сладките неща и най-вече газираното и чак след 3тия месец кантара започна да върви надолу. Като човек свикнал да поглъща всекидневно огромни количества храна за мен това граничеше със самоубийство... Ако кажа, че не ми беше трудно, то със сигурност ще излъжа, но когато се погледнеш в огледалото трябва да се чувстваш добре в кожата си и най-вече да се харесваш, да се гордееш с това, което си. Нямах време за фитнес, затова просто си пусках упражненията на Синди Крауфорд и вкъщи правех всичко.
Имаш волята, просто се страхуваш, че няма да успееш...
Всеки ден си повтаряй, че можеш! Събуждайки се сутрин, ставай с мисълта, че имаш непостигната цел. Всеки един ден е борба и с всеки изминал ден ти ще бъдеш по-близо до идеалното тегло...
Помоли някоя приятелка да прави с теб упражненията, да се храните двете здравословно, защото когато правиш нещата заедно с някого е значително по-лесно. Накарай родителите си да започнете всички да се храните в по-малки съдове, по този начин ще намалиш количеството храна и най-вече ги задължи да не позволяват да се предаваш, защото когато стигнеш предела на силите си да се бориш с килограмите и когато искаш да се откажеш, то те ще бъдат хората, които няма да го позволят...
Моят съвет е да намериш някой фитнес треньор, той ще ти изготви специален седмичен режим и с неговите си трикчета ще те надъха, та след година ще може да се похвалиш и с плочки... :D
Най-искрено ти пожелавам много кураж, никога да не се отказваш и в никакъв случай недей да губиш самочувствие. Ти си това, което си, не всеки умее да цени качественото и стойностното!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6fbc3dae28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С диета "Японско чудо" свалих 10 кг, но не знам дали ще е подходяща за дете. Дано някой ти предложи нещо по-добро.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8fd640b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прави си вода с лимон. Пий поне 2 литра ВСЕКИ ДЕН. Аз само от това свалих 3 кг. Отделно прави планк (разрови се в интернет ако не знаеш какво е) постоянно. Почни с по 1 мин. Но го прави поне 10 пъти на ден. Това стяга цялото тяло. После постепенно удължавай времето. Има ли желание, има и начин.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 29489063b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Гладуването му е майката. Аз с гладуване и много каране на колело и велоергометър свалих 3, 5 кг за 6 дни.
Първи ден - около 250 kcal съм изял
Втори ден - около 170 kcal
Трети ден (тук се издъних) - около 560 kcal
Четвърти ден - около 150 kcal
Пети и шести - около 300 kcal

Edit: Отслабнах в лице и корем

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d779038e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не базирай самочувствието си на теглото си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4eb1ef7cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо зарежи фитнеса, странно е може би за теб. но там се развиват още повече комплекси. Фитнеса те прави да се вманиачаваш още повече по фигурата си. Защо може би ще попиташ?
Заради това че има много огледала, средата объркваща има напомпени и слаби момичета и ти трябва да се сравняваш с тях и искаш бързи резултатити. Освен това и там обстановката е анти социална, не комуникираш с хора. Запиши се на някой отборен спорт много подходящ спорт за сваляне е каратето и освен това и каляваш и духът си, да не си мързелива. Ако не ти допада се запиши на волейбол, плуване, тенис на корт, аеробика - Таебо спортни танци, пилатес, зумба. Със тези спортове не само ще отслабнеш, но и ще имаш среда различна от твоя кръг нови приятели и приятелки ще намериш и ще имаш и по-добро самочувствие. Ти не ядеш повече или по-малко заради вкуса на храната, а заради удовоствието което явно ти липсва в житейсли план. Храната е само горивото, но когато я няма скороста се губи процеса. Диета храни се с качественна храна месо, ориз, овесени ядки, пълнозърнести храни, ядки, плодове и зеленчуци избягвай пържено и сладко. Вместо сладко консумирай черен шоколад или мед в малко количество. Започни постепенно, да си слагаш в менюто тези храни и спортувай. За 1, 2 години ще изглеждаш по-добре от съученичките си просто не спирай, да тренираш така идва е успеха, дай си повече време за промяната.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 448082115d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,
Посети сайта на Руми Илиева. Пиши й имейл и ти гарантирам, че ще останеш изключително изненадана. Ще отслабнеш. Ще се научиш на здравословен живот. Но първо прегледай добре сайта й. Виж как другите хора са отслабнали. Бъди силна. Най - важно е да си постоянна в това. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 988751d062
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей! Когато бях на твойте години тежах 86 кг. Самочувствието ми липсваше и дори не ми се ходеше на училище, защото ме заливаха с обиди. Това продължи няколко години докато не завърших гимназията и не се записах за виссше. Гледах приятелките ми от университета как се обличат, а на мен не ми отиваше нищо. Един ден се погледнах в огледалото и си казах, че това не може да продължава. Започнах да се храня здравословно и разделно, спортувах колкото се може повече, но в домашни условия. Свалях бавно, но до ден днешен не съм качила и грам. За година и четири месеца свалих 27 кг. Сега завърших курс за фитнес доста хора се борят с килограмите и бих искала да им помогна с борбата, защото самата аз знам какво е! Моят съвет към теб мило момиче е- Избери си от интернет подходящ хранителен режим или говори с родителите си и отидете на диетолог да ти създаде хранителен режим според твойте вкусове. Спортувай доколкото можеш, но не се натоварвай. На седмица е здравословно да се сваля 1 кг максимум 1, 500кг. Има една поговорка бавно, но славно.

Успех!
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 769474b3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей, мога да ти предложа нисковъгледидратна, нискомазнинна, високопротеинова диета - месо, яйца, извара със зеленчуци, това е всичко което се яде. Упражнения - фитнес, бягане нагоре по хълм надолу ходом или упражнения за силова издръжливост - с медицинска топка, подскоци, с подувка и други. Другия вариант е 20 дена лечебен глад на вода, но не бива да спортуваш в този период, защото ще изгубиш чиста телесна маса.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c30f75021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Просто спри да ядеш мазна храна, наблягай на плодовете, зеленчуците и на протеините, както и приемай повече вода или чайове. На фитнес пак може да ходиш, но тренирай с по-леки тежести и прави по-дълго кардио. Така нито ще си на строг хранителен режим и няма да си развалиш стомаха, нито ще се претоварваш във фитнеса и съм сигурна, че ще успееш да смъкнеш някой друго кило! Желая успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 93f1b60ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хей, ти си направила първата крачка по пътя към отслабването- да се решиш да го направиш. Повечето хора не виждат проблем в това да са си с наднормено тегло, но това е и вредно. Аз преди също имах нужда от малко отслабване, т. е от 2-3 килограма, но истината е, че малко прекалих. Пробвах това с гладуването, както и много ограничения. От опит ще ти кажа, че се получи, но трябва да се ограничаваш- никакви сладки неща или пък мазнотии, тестени изделия и пържено. Айде сладко може да ядеш, но в умерени количества, защото организма си го изисква. Аз успях да сваля всъщност 10 килограма и сега ми казват да кача малко, че съм била анорексичка, което за мен не е така, тъй като съм 170 и 52кг, което няма значение в случая, но за информация. Аз го исках и го постигнах, сега си продължавам с ограниченията, но не и с гладуването. Като бях на училище сутрин ядях фитнес, т. е онези протеинови блокчета дето са си десерти някакви, но са здравословни според мен. На обяд пък ядях кисело мляко с белвита, онези бисквити, а вечер нещо леко като картофи примерно или нещо подобно, без пържено и тестени неща. И това си го правя от година вече, свикнах всеки ден да ям мляко на обед, а и е полезно да се яде такова. Сутрин сега като не съм на училище не закусвам, т. е без сандвичи и други подобни закуски. На ден излиза така, че ям млякото и за вечеря каквото си направя, както и плодове. Това също е важно. Замени сладкото с плодовете. Разбира се, трябва да ядеш и сладко, но умерено! Аз хляб не ям. Преди си купувах пълнозърнест, но сега отказах и него. Няколко месеца изобщо не ям хляб и свикнах. Ще ти е трудно първата седмица, но се свиква и ще видиш как ще ти е по-добре. Също тренирам и на кростренажор по 40 минути на ден, но това е между другото, няма да отслабна с това, просто си е като тренировка, да се раздвижвам през деня :Д иначе може да продължиш с фитнеса, но няма голяма гаранция, че ще отслабнеш бързо и ефикасно. Първо според мен трябва да свалиш с режим и като постигнеш нещо тогава да запазиш резултата като го подсилиш с фитнес. Сега излиза все едно, че ще си стегнеш така фигурата без да отслабнеш. Не знам дали съм права, но според мен първо почни с режима. Мога да ти кажа и още неща по темата, но ще стане много дълго. Тайната е ограничението, колкото и да не искаш ще трябва. Щом има воля има и начин. Така е според мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f18181a34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Няма да вдигаш тежести ами ще правиш кардио във фитнеса иначе най - много още да напълнееш.
MyStanlock

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker