Нямам приятели! Сама съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели! Сама съм!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1628 пъти
Здравейте. Много е зле ситуацията ми! Нямам приятели. Цялото лято си го прекарах у нас пред компютъра. Излизам само с наще колкото да не се побъркам като седя постоянно у нас. Винаги като викна някой смеем се прекарваме си супер и след това не ми се обажда да излизаме и нищо. Та мисълта ми е че ако не им се обадя аз първа те никога няма да се сетят за мен и да ми се обадят, да ми пишат. И това го осъзнах твърде късно. И така реших да спра да им пиша. Чаках те да ме потърсят първи. Мина си месец и никой не ме потърси. И така останах си сама. Вече цялото лято си мина и абсолютно никой не ми се писал или да се обади да излезем.
Сега новата учебна година ще съм с нов клас и цяло лято се държах с това че като почна у-ще ще си намеря нови приятели. Но тъй като заради това че цяло лято не съм излизала с никой си загубих самочувствието и всичко, вече ме е страх да говоря с хората да не би да кажа нещо грешно и пак да си остана сама.
И миналото лято бях така. Вече година и нещо нямам приятели.
В училище от 3 години съм общувала буквално с 3-ма човека. Извън училище си имах мн но се оказа че не са истински. Не знам какво ми има. Хората не ме харесват явно. Държа се с всички добре. Даже май прекалено добре. Не знам.. помогнете ми с нещо.. вие били ли сте в такова състояние? Кажете как да си върна самочувствието. Не мога вече така да седя затворена. ПОМОГНЕТЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 57e061f688
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-важното НЕ се срамувай да бъдеш себе си, такива хора никой не харесва и уважава! Дръж се естествено и все ще си намериш подходящи приятелчета, дори когато не очакваш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0e77f65122
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Аз съм в подобно състояние. Имах доста приятелки, които не ми бяха истински и ги зарязах. Останаха ми един, двама човека, но пък поне ме търсят и ми пишат. Излизам от време на време с тях, иначе съм по цял ден вкъщи. Трудно ми е, че нямам приятели и не излизам често, но в момента съм с вързани ръце.
И на мен ми предстои нов клас и не мисля, че ще си намеря истински приятели, защото не се интересувам особено от тийнейджърски теми.
Много е лошо, когато си загубиш самочувствието. И аз бях така, но вече се промених. Опитай се и ти :) Когато нямаш самочувствие шанса да си намериш приятели е още по-малък.
Според мен, когато си по-отворена и по-общителна и излъчваш позитивна енергия ще привлечеш доста приятели!
Аз върнах самочувствието си доста късно. Просто в един момент ми писна да съм аутсайдер.
Всеки има лоши дни, но има и добри. Изчакай до училище и не бъди затворена, защото всички ще те отбягват.
Извинявам се, ако съм допуснала правописни грешки.
Надявам се да съм ти помогнала поне малко... Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c15d8b252a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   честно казано и аз съм в същото положениес приятелите и намене тази година ми предстои ново училище и аз много се притеснявам

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 20a493656f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да не ти пука какво си мислят приви си каквата на теб ти е кеф
Като не те търсят ти ги търси не си плекъсвай контактите.Истинските приятели се проят на пръсти, но това не значи че не трябва да общуваш с други.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ecc7034edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато си прекалено добър, хората ти се качват на главата и не те взимат на сериозно. Просто бъди себе си и не се опитвай да се харесаш на когото и да било. Нова година - ново начало. Сигурна съм, че ще си намериш ПО-ДОБРИ приятели, които ще те оценят. Всеки е минавал през такъв период в живота си, поне всеки добър човек и то най-вече се случва в твоята възраст. Повярвай ми - после нещата се променят.

ELSA

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a9b66d8682
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви!Дано да е така както казвате.Има 2 седмици до у-ще и ще се държа с това което ми казахте.Ще си върна самочувствието и няма да съм толкова добра вече че както каза ,,6" наистина като си прекалено добър ти се качват на главата.Просто ще бъда себе си и ще стана по-общителна и дано да си намеря приятели.Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 78834c700c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Помислих, че това съм го писала аз с разликата, че ще започвам да уча в университет и че имам гадже, с когото излизам и с неговите приятели. Но не е същото... Общувам си с тях и са много забавни, но просто не са "моите приятели". Не знам как да го обясня.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d2fac94330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не искам да,изглеждам лоша или нещо такова,но все има причина да не ти пишат.Аз не бих искала,да изляза с момиче, което не си подържа хигиената.Или пък говори по ужасно груб начин и се държи като простачка!

Вероятно,просто ти за тях си,само приятелка.Те предпочитат да излязат,с най - добрите си приятелки.Всеки има право на избор,независимо дали ще те наранят с избора си.Нямаш право да ги съдиш!


//Извинявам се за грешките!//

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 65c95eebd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да те разочаровам, но съм била в същата ситуация и новото училище само по себе си няма да оправи проблема. Да, то е чудесна възможност да се запознаеш с нови хора, но по-важна от обстоятелствата е нагласата ти. Не очаквай, че като отидеш там ще почнат да ти се редят на опашка, за да ти бъдат приятели. Да, в началото хората ще говорят с теб, но ако ти самата не полагаш усилие това много бързо ще спре и те ще се сближат с някой друг. В момента, както сама си забелязала, затъваш. Трябва наистина да се постараеш, за да промениш това. И по-горе са казали - самочувствието и оптимизмът привличат. Бъди отворена и активна, намери хората, които ти допадат и в началото се въздържай от експеримента да преставаш да общуваш с тях, за да видиш дали ще те потърсят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ec30568cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж приятелите не са най- важното нещо. На 13 съм. Преди си мислех, че да имам приятелки е най-важното нещо! Но не е. Миналата година имах много приятелки но като се скарах с една още пет момичета спряха да ми говорят. С една дума лицемерки! ☺ Само това и чакаха. За това сега съм сама. В началото бях много тъжна то в последствие разбрах че хората те зарязват когато имаш нещо повече от тях. Не искам да прозвучи самовлюбено но съм по-красива от тях. И момчетата ме заглеждат. "Приятелките" ми завиждаха. Всяко красиво момиче ще ме разбере.

Затова споко завиждат ти. Живей си живота и търси приятели момчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker