Влюбена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте! Момиче на 14 години съм. Както се разбира от заглавието съм влюбена в едно момче, което е колкото мен. Тази година бяхме 7 клас, а той беше нов ученик в моя клас. Запознахме се още на първия учебен ден. Всичко започна оттогава. Още като го видях и се влюбих в него. Той е много мълчалив и не говореше почти с никого. Сприятелихме се и във Фейсбук и една вечер си писахме... всъщност аз му писах първа.
И така започнахме да си говорим. Моето семейство се познаваше с неговите родители, но ние не се познавахме. Един ден с майка му се видяхме в едно близко кафене до нас, и тя ме покани на гости в тях. Както и да е отидох. Всичко беше прекрасно. Постоянно той се бъзикаше и закачеше с мен. Излязохме да се разходим и едно момиче ни видя и взе да вика, че си имал гадже, но той така и не отрече за мен. След няколко дни отново излизахме с него и една моя приятелка.... прекарахме цял ден заедно. Мина може би една седмица и тази моя приятелка му каза по Фейсбук, че го харесвам. Той не можеше да повярва. На следващият ден не можех да го погледна в очите, беше ме много срам. Просто незнам защо ми го причинява това. Опитах се да го забравя, но не мога. Всеки ми казва, че и той ме харесвал, но не съм сигурна. Вече често се срещаме с майка му и то случайно и тя все ме кани отново и отново на гости. Чудя се дали и е казал, че ме харесва и той и затова да ме кани на гости в тях. Даже, когато бях за пръв път в тях на гости той искаше да остана да спя в тях.
Та въпроса ми е според вас, дали той ме харесва и какво да правя? Моля Ви, не ме упреквайте за нищо, просто незнам какво мога да направя, за да бъда с него!!!! Знае, че го харесвам и пак се прави, че незнае!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 880b45b50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз бих те посъветвала, да му предложиш да излезнете и открито да говориш за чувствата си пред него. Знам, че ще ти е трудно, знам че може би ще те е срам и няма да ти бъде много комфортно, но това е най - добрия начин. Така той ще разбере от теб, че имаш някакви чувства към него, а не от някакви ваши общи познати. Мисля че тогава и той би се отпуснал и престрашил да говори за неговите чувства, ако има такива. А и няма от какво толкова да се притесняваш, още си малка, тепърва ще се запознаваш с толкова много хора, които ще влизат и излизат от живота ти. Така че опитай, нищо не губиш... Дори той да не изпитва такива чувства към теб, не се отчайвай, запазете приятелските си отношения, ако е възможно и продължавай напред с високо вдигната глава...
Къртни 17

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5f1fc84572
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета номер 1

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2a10bfc65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен и той те харесва, така че послушай номер 1 и действай :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c3020383cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Привет:)
аз също имах такива проблеми. Подобно на съветите дадени от коментиралите в сайта и моите приятели ми казваха "отиди и му кажи, че го харесваш. Няма нищо срамно" и въпреки това, аз така и не успях да се престраша. Никога не съм била достатъчно силна, че да се изправя и да говоря очи в очи с въпросното момче в ситуация като твойта. От историята ти ми се струва, че и ти се притесняваш. От личен опит, когато се притесняваш, не говориш искрено, защото мислите ти са разбъркани и има голяма вероятност да забъркаш каша. В такъв случай те съветвам да изчакаш подходящия момент да си дойде, ти сама ще усетиш кога и как да му кажеш или покажеш, а до тогава да се опознаете по-добре.
Не се срамувай от чувствата си, това е нещо напълно нормално. А и честно да ти кажа, мисля че и той те харесва, щом не е отрекъл и не си е променил отношенията след като приятелката ти му е казала. Давай смело, ако не, както номер 1 е написал, тепърва ще има хора, с които да се запознаваш.
Късмет:)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5f1fc84572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много Ви благодаря за съветите!!! В най-скоро време ще говоря с него и ще му призная всичко!!! Каквото ще да става ще му кажа че го обичам.....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker