Страхувам се че баща ми си има любовница! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страхувам се че баща ми си има любовница!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3734 пъти
Здравейте на всички! Момиче на 15 години съм. Историята ми сигурно ще звучи банално, но просто не знам към кого да се обърна.Наскоро открих, че баща ми получава странни SMS-и от рода на "Oбади ми се" , "Липсваш ми" абе въобще .. как да се изразя най-правилно.. ами мисля, че си има любовница, но нищо не мога да твърдя.

Една вечер когато се прибрах мама се беше ядосала, защото видяла някакъв SMS със подобно съдържание.. обясни ми, че пишело "... още не ми е добре, но продължавам да те обичам". В първия момент не можах да реагирам, защото баща ми не е такъв човек, но явно всичко е възможно. Днес говорих с приятеля си от неговия телефон и след като затворих реших да му пратя SMS, ноо какво се оказа.. видях 2 изходящи съобщения, чието съдържание не беше никак не ми хареса.. Попитах го, а той ми отговори, че това била някаква негова съученичка. Добре, до тук всичко добре, но след това видях още няколко SMS-a. Не смея да го попитам отново. Просто не знам какво да правя, а най-лошото е, че имам чувството, че семейството ми се разпада, а не това да се случва ;s.

Общо взето това е. Благодаря отделихте време да прочете това ии моля Ви дайте ми някакъв съвет, защото просто не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: e864cd0813
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо неможеш да направиш. Има любовница- то е ясно. И това , че не се крие- също е ясно. Даже мисля, че той знае, че вие с майка ти знаете за това и не му пука особено. Оставя си телефона "необезопасен"- така да се каже. Не си трие съобщенията. Ако не се разбират с майка ти- нормално е да си търси друга. Ако в къщи му е гадно- търси нещо навън. Възможно е да е временно увлечение- тогава всичко ще си отмине само. Ако обаче обича другата- може и да не отмине проблема. Тя ще му липсва, ще иска да е с нея, вие ще му пречите......и ще се задълбочат караниците. Нека майка ти да се опита да разбере на какво нови са им отношенията с друдата. после само ще прецени как да постъпи. Ти едва ли би могла нещо да направиш. Вероятно може да поговориш с него, но само в случай , че сте си много близки двамата и той те взема насериозно. Това е от мен. Аз съм на 36

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c4f096cca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В днешно време това са често срещани неща. Ти няма какво да направиш, времето ще покаже. :)
Имахме едно познато семейство, мъжът си имаше любовница за година-две, разкара я и всичко приключи. Всички знаехме.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d10738c191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   във вашето семейство само 1 телефон ли имате?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 28aef12ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен наистина има нещо. Но ти няма какво да направиш. Търпеливо почакай. Майка и баща ти ще изберат най-доброто.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c37e63581b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има си любовница според мен, но децата не бива да се бъркат в тези неща! Родителите са тези, които трябва да решат този проблем. Успях ти пожелавам и бъди сигурна, че родителите ти са разумни хора и ще стигнат до взаймно съгласие как да жевеят за напред.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: aabaaf51da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бракът вероятно е в опасност,но ти не се бъркай!Не е лошо да не казваш на майка си за разследванията ти,да не я огорчаваш!Трябва да разговарят и двамата-кой на къде да върви и има ли смисъл от тези тайни игри в семейството.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9f993335a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря за съветите, а относно въпроса на номер 3, ами всеки има отделен телефон,просто така се е случило и мама е видяла телефона на тате. За сега всичко е спокойно, мама и тате се разбират, надявам се да няма повече проблеми и отново благодаря!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9c6a18db8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравеите и аз имам подобен проблем. Маика ми почина приди година и половина, а тази година видях как баща ми държеше за ръка една бургазлика която е женена и живее в белгия. Той я беше поканил за няколко дена в балчик където бяхме на море. Последният ден на морето видях как даща ми и въпросната дама се челуват. Направих се че не съм видял нищо. Имам чуството че трябва да направя нещо, за да не може да се намъкне в живота ми и да не замести маика ми. И също бащами да не разбие семейството. Смятам да му кажа, че знам и че съм против. Но все пак ми помогнете.

Благодаря за вниманието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker