Майка ми ме контрола - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме контрола
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте. Момиче на 16 от София.

Винаги съм била доста обрижвано дете.. Като всяко друго. Но идва проблема, в който започнах да излизам вечер. И майка ми започна да се държи доста арогантно, спрямо мен. Винаги съм била кротка и послушна. Приятелите ми също са. Тя ги познава. Но постоянно ми звъни, вика ми за това, че ме било срам да говоря с нея пред другите. Караме да се прибирам супер рано.
Постоянно ми вика за щало и нещяло. Другите ми приятелки ми разказват, как споделят на майките си. Но аз мисля, че отдавна изгубих връзка с нея. Опитвам се да съм мила, помогам й. Но тя си знае нейното.
Не знам, как да оправим отношенията си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4192459468
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя просто се притеснява за теб! Като порастнеш и имаш деца ще разбереш...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ea3393bbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто жената е в паника, че порастваш и буквално не знае как да се държи с теб. От една страна знае, че вече не си малка, от друга обаче безумно я е страх да не сгрешиш и да се забъркаш в неприятности и в целия този хаос започва да се държи леко неподходящо. Не и се сърди, прави го защото е загрижена за теб. Проблемът е, че го прави по грешния начин...
Бъди търпелива, като станеш на 18 вече няма да има право да ти се бърка и да те контролира. А като наближиш 20 или малко след това, дори ще започнеш да я разбираш. Повечето от нас са минали през това с родителите си. И моите бяха същите и вечно се карах с тях. И чак по-късно си дадох сметка, че просто са се притеснявали за мен, ама понеже съм им първото дете и не са били подготвени как да се държат с тийнейджър. Няколко години по-късно, сестра ми мина между капките, защото нашите вече знаеха какво да правят и не изпадаха в истерия всеки път като закъснееше след училище. Ама аз си го отнесох. Какво да правиш, ако си единствено дете или си първородната често става така. От много загриженост родителите направо те задушават. Ама като си помислиш, че го правят от любов и сърце не ти дава да им се сърдиш дълго. Спокойно! Просто погледни нещата от този ъгъл. Майка ти буквално не знае как да се държи с теб, защото хем не си на 5, хем не си пълнолетна. Е, нормално е да прави доста грешки, ама после всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ed36d271ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жената просто се притеснява за теб , да не направиш някоя глупост или се страхува да не ти се случи нещо лошо всякакви психопати има вечерно по улиците и по дискотеките! От друга страна вижда, че вече не си малкото и момиченце, а се превръщаш в млада дама. Баба ми например въпреки, че баща ми вече беше голям мъж цяла нощ не си лягаше докато не си дойдеше, когато понякога отсядаше у свои приятели ( живеехме в един апартамент с баба и дядо ). Някой ден ще я разбереш, когато имаш свое дете!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker