Пристрастена съм към шоколада! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пристрастена съм към шоколада!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1468 пъти
Много моля модераторите да публикуват историята ми.
И така заглавието до голяма степен си подсказва, но все пък да ви разкажа. Момиче на 16 години съм. Постоянно ям шоколад, най-големите ми преяждания с него са били към 600 грама за един сен. Ако се сещате за онези огромни шоколади милка, изяждала съм 2 такива. И на следващия ден пак ми се яде. Ужасно е, винаги когато се почувствам зле или супер добре ям шоколад. Понякога съм гладна само за него. Като се натъпча се чувствам като най-долната свиня и гладувам по 2-3 дни и после пак. Моля ви, ужасно ви моля, помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b3a75c246
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мило момиче, шоколадите и други подобни готови храни са направени специално за да водят до пристрастяване. Слагат се такива вещества в тях за които се знае, че действат на мозъчните центрове за удоволствие и водят до пристрастяване. Това е с цел да се консумира повече, съответно да се купува повече, съответно да се прави повече печалба. Сега за теб е много вредно на тази крехка възраст да се тъпчеш с шоколад, още повече, че повечето шоколади включително милката са направени със соев лецитин от генномодифицирана соя а после да гладуваш. Начинът по който да се освободиш от пристрастяването си е когато ти се прияде шоколад да ядеш друга, полезна храна - месо, яйца, сирене, кашкавал, плодове, зеленчуци. Първите няколко дни може да изпитваш неудовлетворение, но това бързо ще отшуми и ще спре да ти се яде шоколад. Съвета ми е да положиш това усилие, защото иначе прекомерната консумация на шоколад е твърде вероятно да доведе до затлъстяване което ще има много вреден ефект както върху самочувствието ти така и върху здравето ти.

Джон

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c051828fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че не си пристрастена към шоколад, а към захарта в него. Колкото повече ядеш, толкова повече ще искаш да приемеш захар. Опитай се да не консумираш никакви захарни изделия 5-6 дни. Първоначално ще е трудно, но като свикнеш ще се чувстваш по-свежа и свободна.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 897e97d33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи на вашите да спрат да го купуват. И аз бях така и като майка ми спря да купува шоколад нещата веднага се оправиха.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 641f79ab50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, осъзнай какво правиш, спри се и преди да се натъпчеш, се успокой, дишай замисли се за последствията, за глада по света, за каквото искаш, което да те отвлече от този абсурд. След това хапни едно парче и нека, то се топи в устат ти, бавно без да дъвчеш. Ако така продължаваш сериозните заболявания, няма да закъснеят, с гладуване после не компенсираш нещата, напротив след това си още по-гладна. Да не говорим за липсата на витамини, минерали и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc5f281317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Или имаш диабет или наистина си пристрастена. Замествай с плодове - банани, диня...

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2e82daf119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Даваи го на мен аз да го изяждам..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a703139cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отслабване се постига с разумна диета или тренировки т. е фитнес най-вече. Ако наистина го искаш, просто избирай между това да си уверена и да се харесваш и няколко минутното удоволствие от шоколада, което не ти оправя проблемите. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 34659d5df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Уаууу, аз си мислих че съм пристрастен, но ти разби всички мои шоколадови илюзии! :D Имаш два проблема и една задача за решаване - първите са лакомията и гладуването, а третото да се научиш какви храни да включиш в менюто си, за да не се опитваш да набавиш липсите си от мазнините и захарите в шоколада. Освен хранене, това включва и някаква полезна дейност, за да те отклнони от желанието да запълваш неудовлетвореността ти от живота с шоколад. Любовните драми и женски интриги също остават в миналото, и започваш да се изграждаш като личност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker