Може ли да съм с голямо дупе, при положение, че съм "кожа и кости"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Може ли да съм с голямо дупе, при положение, че съм "кожа и кости"?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 9989 пъти
Здравейте :)
Преди също бях добавила една своя история относно теглото си, но ще кажа на кратко:
Слаба съм и то много. Висока съм 1.68 и тежа 42кг с дрехи. Ноо независимо от това аз харесвам фигурата си. Тъй де, харесвах я до скоро.

Винаги съм искала да съм слаба, висока...За мен това е много важно и много се радвах, защото се тъпча с всичко и не ми се лепи. Малко трудно си намирам панталони, ама се оправям...И така де. От скоро обаче като се загледам в огледалото и ооо Боже, задните ми части за ужасни! Значи, малко трудно е да го обясня. Тазът ми е тесен и то много, майка ми ми вика: "Тясна си като момче, един ден не знам как ще раждаш" Обаче...Някак си отзад съм...както ми вървят краката, слаби, слаби и един ужас задник (извинявам се много за думите, но просто...) и не мога да го обясня.

Като съм питала майка си, дали отзад съм толкова зле, все едно кон ме е ритнал и тя вика, че съм имала страхотна фигура (трябвало да напълнея малко, дрън, дрън). Обаче аз отзад не се харесвам никак. Апък и мама може да ми го казва, защото съм и дете. Никой родител няма да обиди детето си по какъвто и да е начин. И аз обаче не се успокоих и питах една моя съученичка (просто се обърнах към нея, да не помислите нещо) тя ме огледа, помълча малко...Вика ми: Ами, значи не си гъзеста, малко по-...Имаш фигура точно на модел, по бански може и 18 годишни да сваляш (аз съм, на 13). И след това я питах в крайна сметка, тя каза, че съм била перфектна. Как да съм сигурна?!? Постоянно вися пред огледалото да се оглеждам, гледам на някои модели и т.н. как са отзад...Майка ми ми каза, че вече прекалявам, болните от анорексия все се мислили за дебели, и за това умирали от глад, да не съм станела като тях. Аз обаче се питам може ли да съм с голямо дупе, при положение, че съм "кожа и кости" по думите на мнооого познати, или си внушавам.
*Моля ви кажете, каквото мислите. Съжелявам много за речника на места, ама сега ми е много кофти. Дайте мнение, моля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 43940f5f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми - не е важно ти дали се харесваш, а дали момчетата и мъжете те харесват! Преди години имах чудно-хубава приятелка, която си беше навила на пръста, че е грозна и постоянно се депресираше от това. От друга страна пък, заради страхотната й естествена касота много врати пред нея се отваряха, а тя го отдаваше на някакви свои изключителни интелектуални и професионални качества, което също беше много далече от истината. Други пък си внушават примерно, че миришат лошо, макар в действителност точно този естествен аромат буквално да подлудява другия пол.

Не си пълни главата с глупости - не си струва! В днешно време дупетата наистина са застрашени от макдоналдсовия синдром, но за да избегнеш това е достатъчно да си създадеш навик да походваш повечко пеш всекидневно (нищо, че е модерно да се таралянкаме в коли).

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5479306b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно подкрепям номер 1, ще допълня само, че си още много много малка, има още бая да растеж, аз на 13 бях 160, в момента съм на 18 и съм 172 и фигурата значително ми се е променила. Другото нещо е ,че не разбриам от какво се притесняваш, като всички ти казват,че имаш страхотно тяло ? И аз също понякога си мисля подобни неща, но не го превръщам в проблем, а и много хора са ми доказали, че всичко отзад е повече от добре ахаха.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 89d71279cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега, ти растеш в момента и се развиваш от момиче в жена. За разлика от детската и мъжката фигура с тесен таз и прибрано дупе, женската фигура се характеризира с по-женствени очертания и това е напълно естествено и красиво. Именно затова твоета приятелка ти е казала, че си като модел - вече имаш женствена, а не детска фигура. Ако искаш да се радваш на мъжко внимание не се стеми толкова отчаяно да приличаш на момче или малко дете в задните части. Нормалните мъже не си падат по гейски или педофилски изпълнения. Можеш само да се радваш на това, което природата ти е дала - гърди и дупе. Хайде, със здраве.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cae39acef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та ти си на 13 години, тепърва тялото ще ти се променя ... Извинявай, но за мен си избиваш някакви комплекси !
Вземи се стегни малко и не си вкарвай някакви филми в главата за няма нищо .

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 89f700b1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също съм така, но само че съм 45 кила и съм висока 1.68.
И аз имам малко дупе, ако някой знае как да ни помогне, моля да каже!
Благодаря предварително!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ca1f622f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Упражнения за задни мускули. Или вкъщи или на фитнес.
Ето ти един който може би би ти помогнал. Казва се Squats

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 079dc0196f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На 13 години си! Фигурата ти ще има доста да се променя още. Така, че не се тревожи, най-вероятно един ден ще имаш желаните задни части. Само, че въпросът е дали няма да вървят в комплект и с нежелани обеми... но ако спортуваш редовно мисля, че ще имаш фигурата за която винаги си мечтала. Така, че не прекалявай с огледалото, ами използвай времето си за по-полезни неща. Фигурата ти сега тепърва ще започне да се променя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker