Защо все не се получава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо все не се получава?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1560 пъти
Здравейте, на 16 съм и все още не съм имала приятел. Не е като да изглеждам зле - напротив, всички казват, че имам хубаво тяло и съм красива, поддържам се, ходя на фитнес, храня се здраволовно. Занимавам се с момчета, даже бих казала доста, постоянно си пиша в месенджер с тях или се запознваме, имам приятели момчета, не знам, но просто когато и да си пиша с някое момче или ми омръзват бързо, или аз им омръзвам и никога не се получава нищо и всичко завършва зле! Чудя се прокълната ли съм, какво ми е, в мен ли е грешката? Винаги попадам на някви к*рвари или ненормалници. Защо? Грешката в мен ли е, не знам вече какво да мисля.

До днес си писах с едно момче два месеца, щяхме да излизаме, говорихме, че ако тръгнем, ще ходим заедно на море, в началото беше нормален и накрая се оказа, че искал само секс. Аз естествено го изпратих на майната си. И има още поне 20 подобни случая. Защо все не се получава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 98358b5a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Защото си пишете. Там е проблема. Ролята на фейсбук е да пишеш на някой, че искаш да го видиш и си уговаряте среща. Продължителните чатове помагат да се опознаете, но убиват тръпката от запознаството. Не, че не съм имал връзка с момиче от mIRC, но тогава и хората имаха различно мислене.

На следващия му кажи "дай да се видим и там да говорим, че тоя фейсбук убива всичко човешко в мен" и нещата ще тръгнат.

М28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b16d476f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се обиждай ама добрите момчета които уважават и обичат момичетата си не искат надути момичета обкръжени от тези които ти описваш горе ;) никой не иска момиче което по цял ден мислят за себе си и многото момчета. Помисли мако, ако има мозък под красивата ти главица :) Не красивото лице и тяло привличат момчетата за които всяко момиче мечтае.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a4e4e7f6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен интернет не е подходящо мястото за търсене на ''половинка'',защото я няма сигурността ,че отсреща ти стои ,нормален и сериозен човек, съвсем различно е да се появи човека на живо, но недей да бързаш ,може би сега не е подходящото време, понякога е добре човек да спре да се вглъбява в идеята ,че иска да има някого до себе си и да престане с постоянното ''издирване'' на подходящия човек.
И когато най-малко се очаква ,този човек се появява. Била съм на твоето място ,но в един момент се уморих и реших ,че е време да започна да обръщам внимание на самата себе си ,първо себе си да обикна ,че чак след това евентуално някой друг да ме обикне ,защото няма как без да обичаш истински себе си ,да се появи някой който да те обича. Има време за всичко, знай го :)
Желая ти успех :)
С.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 63720e0751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми това е късмета след време ще намериш правилния човек за теб. Почакай!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c845ba3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Знам какво е! И аз съм го преживявала но един ден просто се случи и всичко стана от самосебе си. Сега мойто гадже много ме обича и така. В днешно време момчета само това искат (секс). Много трудно можеш да намериш свестно момче, но и това ще стане. Не се тревожи все накога ще намериш свестно момче което да държи на тебе и да те обича. Хайде лека вечер и бъди спокойна!!!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1922adf665
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може момчетата, на които попадаш да не са подходящи. 100% след време ще си намериш някой, който ще те обича и никога няма да те предаде. Може би, твърде много се тревожиш за това. Събирай се с различни компании (внимай какви обаче :D), ако имаш брат/сестра/братовчед го/я помоли да те запознае с техни приятели. ;)

М, 13

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae9b095e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Именно за това моето момиче нямаш сериозен приятел от опит знам че момче което иска сериозна връзка не би тръгнал с момиче което само мисли за външния си вид и излиза с момчета постоянно. И аз съм била на твоето място тренирах усилено мислех постоянно за външния си вид и всеки божи ден бях само с момчета и макар да не исках да изглеждам евтина точно така изглеждах постоянно момчета от класа от училище от града ми предлагаха секс опитваха се да ме обарват и т. н но пораснах малко дойде ми мозъка и да пак тренирам но за моето здраве а не за да изгледам като модел спрях да контактувам толкова много с момчета започнах само с момичета да контактувам и само си останах с най-добрия ми приятел момче от момчетата с които общувах и ето на една година по-късно съм в връзка с най-добрия ми приятел вече от 3години сме заедно и всичко е повече от идеално и той сам ми е споделял че винаги е искал да тръгнем но го е било страх да не го зарежа както съм зарязвала другите. Просто стига си общувала с момчета не мисли толкова за външния си вид докажи че си по-ума от колкото изглеждаш и че имаш уважение към тялото си и малко по малко всичко ще се нареди. Знаеш че винаги много красивите момичета ги мислят за прости и наистина е така но ако им докажеш че не си и че можеш да общуваш с други освен момчета ще е в тоя полза :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a313152d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не казвам, че по интернет не можеш да си намериш свестен партньор, то много хора там се намират и си допадат, но точно този тип тийн свалки по ФБ са 100% несериозни... Първо, ако си пишеш с някакви, които само мускули и самочувствие имат, то какво очакваш? Случайно обърнала ли си внимание на по-срамежливи и интелигентни момчета, а не само тези, които са най-социални и харесвани? Второ, на никого не мисля, че му е приятно, ако има някакви сериозни намерения към теб, то ти да си пишеш с още 100 човека същите работи... унизително е.

ELSA

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker