Педофилство или някакъв вид бъзик? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Педофилство или някакъв вид бъзик?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 14 години навършени. Моля ви, не ме обиждайте, не ме съдете, в момента съм уплашена. Разказано звучи нелепо, но през моите очи не е. В момента съм в ненормална параноя и даже ме е страх да давам детайли за случката, защото ме е страх въпросните мъже да не го четат.

Днес в късния следобед си казах чао с приятелка, с която излизахме и тръгнах към нас. Беше си доста светло и нормално, говорех по телефона с мама. Вървя само направо и по този път има един блок, който е на 200 метра от моя. Между него и моя блок има магазин за хранителни стоки - някак е точно в средата на пътя между тези блокове. А между моя блок и този магазин пак на средата на пътя има една къща. Когато стигнах до магазина почнаха някакви клаксони, бибиткане от някакво такси. Не обърнах внимание, продължих си напред, мислех че това такси ще спре и не обърнах внимание. Случи се още един път... таксито си караше бавно до мен и някак ми беше досадно, но просто ходех бързо. Малко преди въпросната къща която споменах почнах да чувам "ей малката, малката". Чуваха се два гласа едновременно, даже един през друг. Минаха няколко секунди, но не спряха и си викам че ще е за мен. В процес на обръщане към тях си мислех, че ще ме пита някой за посока или не знам... като се обърнах бяха двама мъже, които ми повтаряха малката докато правеха нещо с пръст... не помня дали беше в стил "ела тук" или онова размахване когато някой ти се кара. 90% съм сигурна, че единия беше шофьора а другия по-близко до мен само се возеше, но бях много разстроена и не запомних. Помня външния им вид донякъде, но не с детайли. Продължих напред, те избързаха и спряха на ъгъла пред къщата и тогава вече наистина се уплаших и тръгнах наобратно към онзи другия блок. Казах на майка си да дойде, разплаках се и постоянно се обръщах и ми се струваше че са зад мен, но не можех да преценя. Стигнах до онзи блок и чаках майка си, бях завила и мислех че няма да ме намерят. Видях две момчета.. заприличаха ми на тях и пак се разплаках, защото ходеха бавно е сякаш към мен но слава богу бяха други. Наистина не знам какво се случи... като бях на 8 един мъж ме преследваше с малко ножче.. опитах се да избягам, но той беше след мен и ми повтаряше че няма къде да избягам. Разплаках се пред една баба и той веднага се превърна в нормален човек и се правеше, че нищо не е станало. Кълна се... не беше нещо през моите очи. На никого не казах, миналата година го видях в съседния вход че живее... от тогава сама не ходя на магазин. Сега това....

Сигурно ще ми кажете, че е защото съм развито момиче и прочие, но аз приличам на 11 годишна. По-малки от мен изглеждат по-големи. Не съм грозна в лице, но нито имам дупе, нося прилепнал спортен сутиен и не си личи да имам и гърди. Лицето ми е тип baby face... не привличам нито момчета, нито мъже. Късите ми панталонки бяха само на 10 см над коляното, така че нищо не ми се е виждало. Косата закриваше лицето ми... за това не схващам примерно да е било "циганска свалка". Съжалявам за романа... имам нужда от успокоение, страх ме е да не са от моя квартал. Тук хора има малко, предимно баби и дядовци пред входовете... ако нещо се случи никой няма да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 78e25afa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо! Аз пък напълно ти вярвам и много ти съчувствам защото и след мен е вървял един такъв ненормалник и ми беше изкарал акъла! За щастие нищо не се случи, ама доста време след това треперех и ме беше страх да ходя сама. Ами не знам какво да те посъветвам освен да не излизаш сама известно време (примерно моли някоя приятелка да те изпраща до вас след училище), защото проблемът е психически и ще ти трябва време да го преодолееш. А иначе не вярвам тия да са чак такива изверги, че да те нападнат, ама то е достатъчно да те уплашат. Освен това поговори с майка си. Няма нищо срамно! Жената сигурно ще намери начин да те защити, пък и е хубаво да знаеш, че някой възрастен знае за проблема. А и най-доброто, което можеш да направиш е просто да не им обръщаш внимание. Знам плашещо е, да вървиш и след теб някакви да ти подвикват, но колкото по-малко им показваш, че си ги чула и те разстройват-толкова по-добре. Тия боклуци точно това искат! За това събираш целия си кураж и ако не дай си Боже, пак си позволи някой такова отношение се правиш, че не си чула! А ако се приближи много почваш да крещиш! И една баба да чуе-стига за да извика полиция! Освен това да знаеш повечето такива са адски страхливи и точно за това се правят на големи "мъже" пред малките момичета, защото големите жени ги режат от раз. Така, че усетиш ли се заплашена-крещи с цяло гърло! Мисля, че това ще е достатъчно да им изкара акъла и да се ометат! И все пак ти пожелавам никога, ама наистина никога да не ти се случи отново!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6fd5ff2969
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успокой се миличка! Били са просто някакви простаци, които за жалост не са рядкост в нашата прекрасна родина. Където видят младо момиче или привлекателна жена и почват да се държат като абсолютни свине и да се правят на интересни. Хич не ги мисли, гарантирам ти вече са те забравили. Те и попринцип само се пробват, но всъщност не биха ти направили нещо. Не се притеснявай, не е било нещо конкретно към теб, че да продължават да те притесняват, просто си им била пред очите и вече сигурно дразнят някоя друга. Знам, че е страшно, но всичко е наред вече. Не позволявай на това да ти тежи на психиката и да ти почерни желанието да излизаш и да си с хора, а в бъдеще и с момчета, а по-късно мъже. Друг път ако те притесняват директно им кажи, че искаш да те оставят на мира, а ако продължат заплаши, че ще викаш. Тези момчета, които си сбъркала за тях, ако са били някакви свестни и бяха видяли, че тези нещастници те притесняват щяха да им хвърлят по един бой! Друг път ако стане и не се отказват така иди при други хора и им кажи. Затова живеем заедно за да си помагаме, много нормални хора има, които биха ти помогнали да се чувстваш по-спокойно. Но пак ти казвам те са като ония кучета, които само лаят и са страшни като ги чуеш, но не хапят. Бъди силна и отхвърляй страха! Всичко е наред, никой няма да те закача пак.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 778f62773f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Купи ли лютив спрей и/или електрошок, ако трябав и нож носи, но извратеняци всякакви, никой не може да те спаси, ако се случи нещо. Живеем в най-извратените времена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a18ce7dd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти мило момиче права си да се притесняваш и има такива случки и хора от които трябва да се пазиш. Ако се беше качила с тях в колата най-вероятно щяха да те изнасилят, ти щеше да си парализирана от страх и щяха да блудстват с теб и после щеше да се чувстваш ужасно. Слава Богу ти си се отървала от това зло. Има такива хора които се ръководят от низките си страсти и не са над това да утолят похотта си вършейки зло, особено ако не са са обвързани и сексуалните им хормони бушуват. В състояние са да използват малки момичета или жени в уязвима позиция. Моралната и сексуална деградация в която живеем само ги улеснява да оправдаят злите си дела пред себе си, защото като виждат разврата и блудствата в обществото те се оправдават пред себе си, че и жертвата им е блудница и си го заслужава или, че ще стане такава и, че много добре знаят какво представлява и по този начин деградират жертвата в собствените си очи и оправдават постъпката си. Пази се от такива ситуации и кажи на майка ти какво за малко не ти се е случило и тя ще вземе мерки. Гледай да не ходиш сама ако няма хора около теб и може би се замисли да смениш гардероба си с по скромни дрехи които да не предизвикват интереса на подобни хора. Вероятно начина ти на обличане ги привлича към теб и те не гледат на теб като на дете а като на сексуална плячка. Сега относно предпазните мерки - както казах е добре да кажеш на майка ти а тя може да съобщи в полицията за този инцидент, може да предупреди и хората които живеят там и ако това такси се подвизава наоколо да му запишат номерата и фирмата и да ги докладват в полицията. Ако ги видиш пак обади се на майка си веднага щом си на сигурно място. Съжалявам за страха който си преживяла и ти съчувствам, много е лошо когато знаеш, че ма хора които искат да злоупотребят с теб и да те наранят - това те травматизира, но благодари на Бога, че се е разминало само със страх и ти си невредима и бъди бдителна за в бъдеще. Недей да изпадаш в страхова невроза и крайни страхове какво може да ти се случи, защото това не е добре за теб и може да те разболее и да навреди на психиката ти, забрави този инцидент, но имай едно на ум за в бъдеще и гледай да не поемаш рискове и се пази. Желая ти всичко хубаво.

Джон

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f7aa3753a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мило момиче, не се притеснявай... сподели с майка си и винаги носи парфюм, че да може да го напръскаш в очите нападателя и дано няма такъв де.. никога не показвай страх и спокойно сега си се притеснила обаче просто тези са били селяни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aafb9e457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И на мен ми се е случвало да ми се провикват от коли, но само се закачаха. Ако това се повтори, можеш да се обърнеш към полицията. По закон "Закрила на детето" полицаите са длъжни да те пазят (ролята им е по-скоро като на частни детективи - следват те без да бъдат забелязани и при проблем, залавят престъпника).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker