Харесва ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва ли ме?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1286 пъти
Здравейте, харесвам едно момче от 2 години. Познавам го от съвсем малка. Бяхме заедно в една детска градина. От начало не му обръщах внимание но напоследък не спирам да мисля за него. Той сега учи в чужбина и се виждаме много рядко, само на по-дългите ваканции. Имам чувството че ме харесва, но понякога се държи много мило с мен а друг път все едно не съществувам. Когато играем на карти(кент копе) понеже сме в един отбор знакът ни е да си намигнем(той го избра). Веднъж бяхме сами понеже другите бяха на море и излязохме само двамата. Той ме гледаше сякаш иска да ме целуне. Стояхме плътно един до друг. Веднъж докато аз пишех на една приятелка той започна да са закача с мен като ми буташе ръката и натисках случайни букви. Беше зад мен и така ме беше хванал все едно ме прегръща. Имах чувството че се опитваше да ме целуне защото беше почти до устните ми но не се отдалечи поне 5 минути. Веднъж беше станало въпрос кого харесвам, аз естествено не им казах. Той започна някак да ме щипе по ръцете за да кажа. Имах чувството че той най-много искаше да разбере кой харесвам. Винаги стоим един до друг и когато има повече хора на пейката която споим имам чувството че ръцете ни са толкова близо една до друга че още малко ще се привлекат като магнит. Дори съм сънувала такъв сън. Един ден бяхме аз, той и една моя приятелка. Тя беше изкарала нещо като плаче и гледахме звездите. Той легна а аз бях седнала до него и той ми каза-ела легни ще ти направя място. След това станахме и той ни показваше къде се намира малката мечка. Аз не можех да я видя. Той ми хвана ръката и я посочи като беше плътно зад мен. Чувах го как диша защото беше точно до ухото ми. Та искам да ви попитам според вас това знаци ли са че ме харесва или просто си въобразявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: da2a8ccb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Амииии... всичко е възможно. Понякога не виждаме "сигналите", които са пред очите ни, а друг път, тълкуваме нещата, както на нас ни се иска да бъдат. Но ако чакаш на тези знаци, може да чакаш и още 2 години. Мисля, че няма какво повече да се размотаваш, ами направо да действаш. Ако те харесва, определено не знае как да го покаже и може би се страхува, че ще го отхвърлиш. Няма нищо лошо да вземеш нещата в свои ръце и да разбереш за какво става въпрос. Покани го да излезете само двамата или се постарай да останете насаме за по-дълго, дори и да сте с компания някъде и просто му кажи какво изпитваш. Знам, че ще ти изглежда много страшно и неловко, но когато човек иска нещо, трябва да направи усилие, за да го получи. Ако е някой срамежливец, който е неуверен в себе си или не може да разтълкува твоето поведение, може и да не направи той първата крачка скоро... или изобщо. И какво? Ти ще стоиш и ще се чудиш какво става, ще стане ли нещо някога, а той накрая ще вземе да си намери приятелка и тогава ще ти е още по-кофти, че не си направила нещо по въпроса по-рано. Стискай очите и му признавай! Не се безпокой, няма да е толкова плашещо, колкото си мислиш. А после вече ще знаеш има ли смисъл да храниш надежди или не...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c49fc2aab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен му сподели чувствата си, но връзка от разстояние измъчва много. Със сигурност има чувства ;3

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a46216a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знаци са, че трябва да ходиш да си пишеш домашните.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 92ed92ba64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно има симпатия към теб. Няма как да не разбереш, ако не му кажеш какво ти чувстваш просто му кажи..., че се чувстваш щастлива около него и го харесваш.Питай го дали има същите чувства към теб!!Ако не пробваш сега после ще съжаляваш.. Даже пиши му още сега
PAB

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a888eaeb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По това, което описваш не ми изглежда като притеснително момче. Щом те подубтва, щипе, прегръща и т. н., значи е достатъчно отворен и близостта с момичета не го притеснява. Затова смятам, че ако наистина е искал да те целуне, щеше да го е направил.

Разбира се, ти щом го харесваш, винаги ще намираш някакви знаци за симпатия от негова страна, но може изобщо да не е така. Някои момчета просто обичат да се задяват с момичетата, за да изглеждат готини и да ги харесват, без да имат определено отношение.

Пожелавам ти да не е така и наистина да те харесва, но за съжалението разказаното не ти дава големи основания да мислиш, че е така. Лошо в случая е и че той учи в чужбина и ще се виждате рядко, също и че се познавате от малки. Може просто да гледа на теб като на близка приятелка.

Съветвам те да не му казваш директно, че го харесваш, но ако искаш пробвай да го поканиш да се разходите някъде сами под някакъв предтекст или му говори разни неща на "любовна" тематика и следи как ще реагира и какво ще каже. Пипни му и ти ръката с някакво извинение, уж да му дадеш нещо или подобно и виж дали ще се отдръпне.

Успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 406328ab4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да харесва те и иска да те целуне, но се притеснява и не събира смелост и затова показва вниманието си по странни начини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker