Бременна съм и съм на 14 г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бременна съм и съм на 14 г.
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 10203 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14г. Имам си гадже от 4 месеца. Наскоро той ми предложи да правим секс, аз го помолих да ми даде малко време да помисля. Мислих много и реших, че ако не го направим може да ме зареже, затова се съгласих. Правихме секс и всичко беше наред, но на др. ден не ми дойде цикъкъла и така една седмица. Минаха две седмици, а аз много се изплаших. Отидох и си купих тест за бременност. Оказа се, че съм бременна. Много се изплаших не знам какво да правя.
Мола дайте ми съвет. Извинявам се ако има правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 59dc72445b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Надявам се да е измислена историята.
Ами решението е ясно, миличка - казваш на майка ти и правиш аборт. Добре е, че си хванала рано и имаш тази възможност, но побързай преди да е прекалено късно. Не можеш да раждаш, защото такава бременност е рискова.
Общо взето провал на родителите и на образователната система. Нашите деца ходят без елементарна полова култура, но им купуваме смартфони още на 7 г. и порното върви още от 1ви клас, но не знаят как да се пазят от нежелана бременност и как да отложат първи полов акт. MEGA FAIL

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9ab51dd451
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Момиче сгафило си а гаджето ти знае ли? И ерементарен въпрос Защо не сте ползвали презерватив? Как ще правите секс на тая възраст без презерватив? Първо нямате никва представа кво е туй секс и как да се предпазиш по време на него. В училище не ви ли учат. Нали има задължителни часове за тея работи в училище. Както номер 1 така е и мойто решение. Че аз съм на 15 правил съм секс ама бяхме внимателни с гаджето ми и използвахме презерватив. Секса е отговорност а не нещо което ще го правиш просто така и без послетсвия. Като незнаете защо сте го правили.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5537d92207
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Казваш на вашите и правиш аборт незабавно! Ще ти се скарат и то заслужено, но нямаш друг избор не си готова още за тази отговорност, защото самата ти си още дете!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9d5c024870
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

7.   В никакъв случай не прави аборти и не слушай глупостите на 1. Кажи на родителите си и износи детето, пропусни тази година за учене. Ако вашите не искат да го гледат и не могат проучете възможностите да го дадете за осиновяване на някои добри възрастни двойки които не могат да имат деца. Добре е да се свържете лично с тях и да уговорите всичко предварително. Отново в никакъв случай не прави аборт, аборта е равносилно на убийство в Божиите очи и ако го извършиш после ще се почувстваш ужасно и ще бъдеш травматизирана за цял живот, да не говорим, че може да стане така, че да не можеш да имаш повече деца. Малкото същество е живо в теб и има изследвания които прослушват утробата на жена която прави аборт и на апарата се чува как мъничето пищи от болка докато го убиват. Не го прави, аборта е сатанински акт на убийство и не случайно тази практика се промотира от сатанисти в щатите от т.н. про чойс. Про чойс друг път, про мърдър по скоро.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 13e5dc5cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Страх не страх казваш на майка си! Това е положението! И колкото по-бързо, толкова по-добре, че в първите дни може дори да не правиш операция, а де се махне с лекарства, обаче не знам дали вече не си закъсняла. За това още днес казваш на вашите! Голяма глупости си направила и сега ще си платиш цената. Дано всичко мине добре и нямаш проблеми със забременяването някой ден, че аборт на 14 хич не е шега работа.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e668f3026d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Много съм съгласна с първия коментар. Според мен няма как да разбереш дали си забременяла щом не ти е дошло на другия ден. Хубаво е, че си решила да си направиш тест и така си разбрала, но най-добре сподели на майка ти, тя най-добре ще знае как да постъпите и какво да направите! А колкото до момчето сама си си виновна! Не те опреквам и съдя, но е глупаво да си легнеш с него, само за да не те зареже. Другия път внимавай повече! Това е 21в. вече има всякакви мерки за предпазване от нежелана бременност.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 13e5dc5cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, авторката е на 14, тялото и не е напълно развито, ти имаш ли идея, че ако реши да роди подлага на сериозен риск собствения си живот и здраве? ! Така, че не говори глупости!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0652269340
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Веднага кажи на майка ти и прави аборт. Така или иначе не можеш вечно да криеш. След 9 месеца какво ще правиш. Ако ти се кара просто и кажи че ти е било любопитно да го направиш и гаджето ти не е имало презерватив. И не слушай глупостите на номер 7.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 38301349b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Невъзможно е да си бременна! Хубава историйка си скалъпила. Теста не показва бременност толкова бързо трябва да мине поне месец и половина някъде

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 83ca92b517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, колкото имаш вина ти, точно толкова има вина и момчето, което те е забременило!!!

И аз подкреяпям коментар номер1 с две ръце,
НО ТРЯБВА МАЙКА ТИ НЕЗАБАВНО ДА СЪОБЩИ И НА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, ЗА ДА ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСВТИЯ И ТОЙ ОТ БЕЗОТГОВОРНИТЕ ВИ ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ДА СИ СПИНКА СПОКОЙНО...

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e668f3026d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Като всички и пишете така я стресирате още повече не разбирате ли? Все едно и се карате... не мога да ви разбера.. тя пише тук за съвет вие сте тръгнали да я съдите.. не сте изпадали в такава ситуация и не знаете нито как се чувства, нито колко е стресирана, за това карайте малко по-спокойно и не допринасяйте за още стрес.. разбира се, че няма как да задържи това бебе.. тя не може за себе си да мисли пък да не става дума за бебе, за това колкото по-бързо го махнеш толкова по-добре

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c9ee2d33cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Абсолютно съгласна съм с номер 13, не е възможно толкова бързо да покаже теста, твърде рано е! Аз съм едва на 16, но ги разбирам тези работи и как точно на другия ден пък трябва да ти дойде цикъла, че не ти е дошло точно тогава!? Нещо аз ли се бъркам, или историйката ти не е добре доизмислена!??
Е, но все пак ако е истина всичко това трябва да споделиш с майка си и да предприемеш някакви мерки! Тялото ти няма да е достатъчно способно да износиш бебето и да го родиш, та ти си само едно 14 годишно момиче бе, как може да се съгласиш да правиш с*кс на тая ранна възраст и то с момче, с което си гадже 4 месеца? Сигорно и той е някъде на твоята възраст, няк'ъв пикльо, на който му се иска да забие някоя малка глупачка!? Окей, човек не че те хейтвам, ама ти помисли ли малко преди да извършиш тая глупост? Не се обиждай от думите ми, аз не съм от типа хора, които премълчават истината и това, което мислят! То се знае, че не сте образовани по тая тема и точно заради това не сте ползвали предпазни средства, но ти си започнала вече да водиш полов живот, вече не си дете! Разсъждавай, пообразовай се малко на тая тема и друг път да си знаеш!! ..
До къде се стигна, няк'ви 13/14 годишни хлапаци с*кс да правят.. но все пак това си е вашият живот, вие решавате какъв да го направите и по кой път да тръгнете! Момиче това дете, независимо дали ще го родиш или ще го махнеш ще ти остави петно за цял живот! .. Почувствала си се готова, направила си го, не те упреквам! Би било страхотно, ако беше помислила, преди да съсипеш живота си с тази бременност!!
Е, късмет ти желая и никога не се предавай! Сподели с родителите си, ти решаваш какъв да бъде живота ти, не хората!!!! ..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 411e74656b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Миличка някога дружах с едно момиче .Тя беше доста глупавичка и сменяше гаджетата . С едно от тях кво са правили що са правили не знам ,но тя забелязва , че от 2 месеца няма цикъл майка и и взема тест показва две черти .Беше на 17 тогава.Отиват на гинеколог и той също потвърждава , че е някъде във втория месец . Направи аборт в противен случай днес щеше да има дете на 5 години ,за което техните щяха да се грижат ,тъй ,като тя е неспособна дори за себе си да се грижи -едвам взе матурите от 3 път ,а от работа я гонят на 2 месец . Прави си изводите от тази история и вземи най -разумното решение !

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4dea44c445
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Силно се надявам това да е измислена история.
В противен случай просто говори с майка си, за да направиш аборт колкото се може по-бързо, преди да е станало прекалено късно или сериозно. Следващия път предпазните мерки трябва да са на първо място и най-вече да не се доверяваш и отпускаш толкова лесно, все пак не знаеш какво може да иска партньорът ти от теб! Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 870c365c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Решаваш, дали ще го задържиш.
Ако да, чакаш 3 месеца, защото тялото може да го изхвърли, ако не стане казваш на родителите ти. Просто няма смисъл да ти се карат, ако така и не го родиш.
Ако не, казваш и правите аборт или го давате за осиновяване.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c62ed6e5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 7 е много прав, не слушай другите.
Моя позната е правила 3 аборта и до сега и тежи на съвета и се чувства зле.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1704ffdb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   От 7

Никакви аборти! Това, че авторката е на 14 години и вие смятате, че и рано съвсем не значи, че не може да роди и износи детето, за много етноси по света това е обичайна възраст за първо дете! Авторката просто трябва да яде доста повече, защото хем расте, хем и детето в нея расте. Аборта е убийство! Вие съветвате авторката да бъде убийца! Когато човек убие друг човек това остава белег за цял живот, същото е с аборта, пак казвам аборта е сатанински акт. Проучете и ще видите последиците за жената от аборт - депресия, чувство за вина, душевни белези, отчаяние и т. н. Нали много обичате да се водите по чувствата, ето ви ги чувствата които подсказват и без да мислите, ч е аборта е убийство и зло. Ако момиче абортира, ОСОБЕНО ПЪРВА БРЕМЕННОСТ има огромен шанс тя повече да няма възможност да има деца. Не е ли по своему справедливо това? Жена която убива децата си не заслужава да има такива. Ето това е и последицата от аборта. Виждате ли каква справедливост има, макари и вие да не помисляте за това! Ще се потретя и ще завърша а вие се разровете и проверете думите ми, че това което казвам е вярно: аборта е убийство и сатанински акт който е промотиран от сатанисти в щатите. Това, че е възприет в морално деградирания западен свят не значи нищо, сума ти зли неща са възприети и наложени в него. Западните виждания не трябва да ни влиаят по никакъв начин на нашите решения, морал и действия. Искам да разцъкате в гугъл и да прочетете историите на жени направили аборт и как се чувстват след това и какво се случа с тях, как много от тях не могат да имат деца и нямат поколение след тях, гена им загива заедно с тях! Авторката или което и да е момиче на 14 години спокойно може да износи дете, това, че вие мислите, че трябва да го направи много по късно не значи нищо!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2d487860ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 7, и какво да съсипе бъдещето си ли? На 14 не е готова да стане майка, нито психически, нито физически, освен това грижите за това дете ще паднат на родителите и, които надали ще се зарадват на новината. Кажи ми какво ще даде на едно бебе, майка която все още е дете без доходи и образование?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 844aa0fc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Трябва да кажеш на майка си по-бързо. Може тестът да не е верен, затова отидете на гинеколог! Ако си бременна, прави аборт! Но да знаеш, че има опасност както от аборта, така и от раждането на такава крехка възраст! И според мен е глупаво, че си правила секс с гаджето си, само за да не те зареже!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cfbfe10173
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Мила НЕ ПРАВИ АБОРТ! Така Ще УБИЕШ НЕВИННО СЪЩЕСТВО!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f19f47e0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Интересно ми е какво е станало. Бих те посъветвала да кажеш на майка си. Моля се на Бог това да е измислена история че положението е трагично. Fluffy

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 39f7db54f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Здравейте, знам, че това е стара тема и коментара ми няма да помогне на момичето, но все още има хора, които влизат в историята и четат коментарите и бих искала да кажа нещо относно аборта, понеже виждам, че е имало спор в по-ранните коментари.
Аз съм на 14 години и имам сестра на 9 години. Майка ми е била доста порядъчна-правила е секс чак след 18 години, но въпреки това е забременяла на 19 годишна възраст. Направила е аборт. Но ето ни нас, читави, здрави (и психически и физически). Преди абортовете наистина са били опасни, но вече са доста добре обработени и в болницата минават за "обикновена процедура" (баба ми беше лекар и затова го знам). НАй-добрата приятелка на майка ми също е правила аборт, но ето, че сега има абитуриентка и син на моята възраст (и двамата читави и здрави). Вуйчо ми и жена му се запознаха, когато той беше на около 26г, но тя забременя прекалено рано, още не бяха сигурни дали ще имат дългосрочна връзка. Еми направиха аборт: седем години по-късно им се родиха близнаци (ОТНОВО ЧИТАВИ И ЗДРАВИ)!
Мисълта ми е следната: Не знам какво ще каже Бог на всички тези хора, но знам едно: два от тези случаи щяха да дадат детето за осиновяване, ако не бяха направили аборт. Казвате, че аборта ще виси на съвестта? А това няма ли да тежи? Години наред ще се събуждате и ще се питате: "Какво е станало с детенцето ми... ". Детето ви ще се събужда някъде и ще нарича "мама" и "татко" хора, които ще се наложи след години да му кажат, че е живяло в лъжа. Та вие може и по улицата да се разминете и да не разберете, че скейтбордистът, който седи до вас на светофара е всъщност сина ви.
Не ме разбирайте погрешно: Братовчедкa ми е осиновена и знам колко радост донесе на майка си и баща си. Нямам нищо против осиновяването или даването за осиновяване, но по мое скромно мнение (то наистина е такова, защото съм едва на 14), когато имаш избор между аборт и това да изоставиш детето си... по-добре да направиш аборт. Да, ще страдаш, но няма как. Това ще ти е зa урок и ако по-късно някое от другите ти деца попадне в подоbна случка и има нужда от теб-ще знаете как се чувства детето ви.
Искрено съжелявам, ако има грешки и ако съм обидила някого!

Aiko

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f8b4befb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   1во уведоми бащата, след това уведомете родителите си двамата ЗАЕДНО. После ще решите дали да правите аборт.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 8fcd5d541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Стара тема, но... Да не се обижда никой, но това момиче на 14 ГОДИНИ е правило секс, при това без презерватив, при това само, за да не я зарежат! Съгласна съм с номер 7, 22 и 27, момичето не е внимавало и затова да убиете НЕВИННОТО ДЕТЕ? ! А я си помислете, хора, които са искали авторката да абортира, ами ако вашата майка е искала да направи аборт? !? ! Номер 14 също е прав, защото и момчето е направило глупост, и то има вина. Авторке, да не си се обидила, била си на 14, сега си на 15 или 16, сигурно вече си осъзната и много по - разумна. Моля те, кажи ни каза ли на родителите си и направи ли аборт?
Пожелавам ви успех, здрав разум и НИКАКВИ АБОРТИ!
One girl

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 787dffe60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Кво се палите бе хора не виждата ли че историята е измислена, ако беше истина авторката нямаше ли да ни държи в течение постоянно??? ! А тя не си е поглеждала темата от 2 години дори когато темата е била актуална тя не е коментирала нищо просто някоя пуберка си е казала чакай да скалъпя една историйка набързо да видя колко шарана ще хвана и дали няма да стане някой спор в коментарите, да се нагледам на сеир...

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a4444cd8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Съгласна съм с Н38! Наистина авторката не си прави труда да напише едно благодаря за отзивите! И авторке роди ли детето, какво стана!? Бая мирише на измислица!


S. U. N

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: e8c11f187e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Не че имам голям опит обаче, най-добре е да споделиш с майка си. Тя най-добре ще те посъветва. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 дни
hash: e06e4d8960
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Темата е стара ,но за момичетата ,които са в подобно положение - поне навършете 18 г.и тогава забременявайте ,пазете се ,а не на 14г.да правите аборти..ако трябва да съм честна поне до 16г.не мисля,че е окей да водиш полов живот.Очевадно е че сте сексуално неграмотни повечето.:)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ac0b1107d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До No7
Знам,че темата е доста стара,но не можах да се въздържа от коментар,тъй като имам един въпрос към 7.
Здравейте!Аз също съм вярващ.Обаче тук не съм много сигурен дали наистина абортът може да се счита за грях,особено на тази възраст?Защото от друга страна момичето е непълнолетно.Тя самата не е доразвита още,което означава,че бебето ще е още по-недоразвито от обичайното и има голяма опасност да се роди недъгаво;с увреждания...Не дай си Боже да се роди сляпо или пък с изкривени или липсващи крайници...Защото съм чувал,че се случва най-често именно от такива случаи с непълнолетни бременни.Не го пожелавам на никое новородено дете,но за жалост такива случаи са факт.И все пак.Дори и да е грях,не е ли по-добре ако има вероятност да се роди с увреждания,да не се ражда да се мъчи?Защото аз на нейно място не бих рискувал.Лично аз,когато ще ставам в бъдеще баща преди да предприемаме с жена ми каквото и да било,ще настоявам първо да ходим на прегледи и ако трябва да носим в чашки нашите проби да ги изследват,за да сме сигурни,че нашето дете ще се роди напълно здраво,не защото няма да го приемем ако му има нещо(даже напротив,пак ще го обичаме),но просто то да не се мъчи,защото и то ще заслужава да живее пълноценен живот.
И в такава ситуация мисля,че Бог ще разбере и няма да се сърди и наказва.А детето,дори и да не се роди,смятам,че те се прероди някога някъде отново,защото аз вярвам в прераждането...
Както и да е...доста задълбах,но трябваше да попитам,за да се изясни.Благодаря за отделеното време!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker