Когато нямаш приятели и родителите ти намират - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Когато нямаш приятели и родителите ти намират
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1410 пъти
Здравейте. Моят проблем е, че преди месец си изгубих приятелите, но абсолютно всички. Бяхме се скарали. Аз искам да се сдобрим, но те не. Други хора, с които да сме приятели тук няма. Е аз съм оптимист и гледах да не гледам в лошото на това. Но майка ми постоянно опитваше нещо. Преди около 9 или 10 години или много по - рано бил съм много малък. Бях на рожден ден на едно момче два пъти. Както и да е. Ние не сме били заедно иначе. Минаха години. Почнах училище и се сприятелявах. Но сега скарахме се сериозно с всички и не ги виня, защото ако ви кажа ще ги разберете, но не издавам лична информация. Добре стоях си сам месец гледах да прикрия колко съм тъжен в началото и после разбрах, че това не е страшно и ще се опитам да си сприятелявам. Но майка ми преди две седмици получи обаждане от майката на онова момче, на което му ходих на рождения ден. Аз хич не го помнех, но той мен да. И тя каза да се срещнем с него. Щях да нямам нищо против да изляза с него, но той не се е оказал като мен. Той също беше сам, но не се е скарал с тях ами майка му му забранява да излиза и да не се запознава. Имам в предвид той винаги е бил сам и то нарочно и мислех, че знае само мамини нещица. Той ми говореше постоянно мама мама по бебешки начин като излязохме и той си сложи ръка зад рамото ми все едно сме най - добри приятели а не сме се виждали толкова дълго. Имах големи притеснения как ще се случи добре или зле. Но мина зле:
той през цялото време ми разказва неща, за които не ми пука вика, че много съм говорел, а той говори през цялото време говори за мама. Също гадното е, че иска да ми дава неговите пари, а аз не искам да ги взимам. Не ги взимам, защото са негови, а и все едно съм побойник и му искам парите. Просто ако бяхте на мое място повярвайте ми ужасно. Но един от онези, с които се скарах с него бяхме най - добри приятели и имаме шанс да се сприятелим. Но ако се случи майката на онова дете го записа в нашия клас и аз съм сигурен, че той няма да го хареса. Вариантите са:
1. Успяваме да се сдобрим, но той няма да го хареса онова момче(както казах не го харесвам и ако трябва да избирам между двамата ще избера най - добрият ми приятел, а и не го харесвам). Гадното е, че ако кажа, че не искам да съм приятел с него майка му ще се скара с нашите.
2. Не успяваме да се сдобрим и съм с този, който не харесвам.
Губя и в двата варианта. Има и трети, но е невъзможно да се случи. 0, 000000000000001% шанс най - много. Той е да се сдобря и той да го хареса и да сме всички приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 40606964af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че в момента си останал без приятали не значи, че трябва да се събираш с аутсайдери и хора, които не са ти приятни. Просто си намери причини да нямаш време да излизаш с него. Скоро почва училище и се концентрирай върху уроците, но и там ще се запознаеш с нови хора ако се запишеш на спортове като джудо, всякакви азиатски бойни изкуства, плуване, баскет, футбол и изобщо - прави някакви групови спортове, бойни изкуства - защо не и двете?
и не си губи времето с подобни хора. Жалко за момчето, но не потъвай и ти заради него. По-добре без приятели.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 84be2a0d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе.... На мен ли ми се струва или в последно време се появиха много мамини момченца?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0db5bfec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега :)
Приятели ще си намериш, това е ясно. Вариантите ти са следните:
1. Когато почнеш училище да се върнеш при старата компания, и да почнеш да се държиш зле с момчето, защото те ще се държат зле с него. А те ще се държат зле с него със сигурност.
Би било АДСКИ тъпо да се държиш зле с някой, за да се докажеш пред старите си приятелите. Не го прави ;)
2. Да станеш истински приятел на момчето и да го научиш да се държи като голям човек, без да му се дразниш. Тази промяна ще стане бавно, но ако имаш търпение и успееш, той ще ти бъде винаги благодарен. А по този начин и общуването ви ще ти стане приятно, пък и ти самият ще се реваншираш за това, че си направил тъпотия с тези, дето са ти се разсърдили.

Помни, че е по-добре да си добър и достоен човек, вместо тъпанар ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a0b53c45bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора
Виж аз знам че е по - добре почнах да свиквам, той не ми харесва изобщо, но ако му кажа истината майка му ще се ядоса супер много на моята. И аз си оставам с еднакви хора иначе някои са ми приятели, но с тях нямам много време така да се видя в междучасията. Аз просто не знам той е мамино синче и ако му кажа всичко той ще каже на майка си. Дори и да се преструваме. Но моля те номер 1 кажи ми как да се отървам от него да речем той иска всичко да правим заедно включително и ходене до училище, а аз не искам да ходя с него имам си вече компания, с която си говоря като се прибираме. И само един път оправдая ли се вече знаете какво става.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea68417034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "но ако му кажа истината майка му ще се ядоса супер много на моята" - ама то това звучи като сапунен сериал човек; какви са тези майки, които допускат децата им да са поставени под такъв безполезен и най - вече глупав психологически натиск...
Защо е трябвало да се стигне до там, че ти да си принуден да общуваш с еди кой си, та само и само няква лелка да не се сърдила на твоята майка?
Има ли как да се обърнеш към баща си по този въпрос Авторе.. или към някой друг зрял мъж, който е близък на майка ти? - за да й изясни някой неща от по - неутрална гледна точка. И казвам мъж, а не жена, защото ти си момче и смятам, че поради тази причина майка ти би се вслушала в едно мъжко мнение!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a0b53c45bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами вижте сега пак е автора. Искам да кажа само едно нещо, че майка му и той ми имат доверие да го запозная с всички и всякакви други подобни. И ако му кажа истината майка му би се ядосала много повече от колкото би трябвало. Благодаря ви за съветите, но той не може да се промени, а ако го променя ще си помисли тя, че му влияя лошо.
Към 6 - Да знам, но ще се случи лошо ако се вдигне скандал, а ако говоря с баща си би било наистина добре. Той е такъв, който не се интересува особено от приятелите ми и подобни така че не знам дали всичко ще стане да обърне внимание, но утре ще опитам. Също моята и неговата майка са добри приятелки и ако аз кажа на него те ще се разделят заради това. Трябва да поговоря с баща ми наистина. Не ми се иска да го намесвам, но ще е хубаво да разкажа и на някой друг, на който мога да се доверя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0db5bfec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто обясни на вашите защо не искаш да общуваш с това момче. Би трябвало майка ти да прояви разбиране и да спре да те натиска.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2cebef9a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом нямаш общи интереси с него го остави и да не ти пука за мнението на вашите или на техните, а на родителите си заяви, че просто не си пасвате с него, като характер и няма да се получи да бъдете приятели! На сила хубост не става и аз бях по - затворено дете и мен тате ме натресе, така на времето при една компания деца натяквайки ми, че съм смотана, защото той навремето бил общителен еми не се получи излязох няколко пъти с тях усетих, че няма да го бъде и си излизах с малкото приятели, които имах! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b259ff1e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така. Първо, започни да четеш повече книги, защото не можеш да вържеш и едно изречение. Второ, приятели се намират.
Ако онези хора са ти били приятели, те ще ти простят. Колкото до онова момче, нормално е да говори само за майка си, при положение, че му е обсебила живота. Щом говори прекалено много, явно се изнервя и притеснява. Не трябва да се отказваш от приятелството си с него, а да започнете да прави неща заедно. Неща, които преди не е правил, за да се отпусне, да свикне с различна от майчината компания и да стане нормален човек, а не мамино синче.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker