Обичаме до болка, а е с друга за да ме забрави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичаме до болка, а е с друга за да ме забрави
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1455 пъти
Здравейте, трябва ми помощ, не знам какво да правя. Аз съм на 16, той също. Бяхме много добри приятели, знаехме много неща, както аз за него така и той за мен. И денят дойде, събрахме се.. Аз бях първата му истинска любов, както и той на мен. За съжаление във всяка връзка има проблеми, съгрешихме.. Изхабихме се.. не се търсихме с дни, а през това време постоянно мислехме един за друг.. "уж" продължихме напред, но уви. В един клас сме и пак започнахме да се закачаме, познавах го и усещах, че всичко отново е взаимно... Но няколко дена по-късно за съжаление разбрах, че е с друго момиче, за да се опита да ме забрави. Не знам защо го прави, той има силни чувства и се опитва да ме забрави и да е с друга. Но аз го познавам и му беше трудно с мен.. много ми пукаше за него, страхувах се да не ми изневерява, защото преди мен се държеше ужасно с всяко едно момиче. Знам, че няма как да я обича, докато е луд по мен. Много ми е трудно, моля ви разберете ме и ми дайте съвет. Той полудява когато съм с друг.. да направя същото ли..? Или да продължа напред.. Помощ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8bd3c5cbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Абсолютно същата история, само дето бяхме на 14г. При твоя не знам, но моя ме заряза, защото родителите и бабата му говорели, че първата любов не е единствена, да не си мисли, че ще е с мен завинаги и такива простотии. Затова той започна да излиза с други, а когато аз го правех, умираше от ревност, дори ми е посягал. Сега имам сериозна връзка с друг и много се радвам, че с предният ми се оставихме. Тогава не го осъзнавах, защото бях влюбена, но сега ми е много по-добре. Новото ми момче никога не би ми посегнало. А щом казваш, че с другите момичета се държи гадно, значи е агресивен тип и рано или късно, ако продължиш с него, ще започне да те бие и с теб да се държи гадно. Съвет от човек със същия опит като теб - намери си друг, а на този не му давай да те доближава, защото доближи ли те, отново ще те "заплете" в мрежите си и нищо добро не те чака. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 504fcb744b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, миличка. Знам как се чувстваш. Имам връзка с едно момче от 1 година. Минахме през много трудности, не се търсехме с дни, правехме грешки. Имахме конфликт, видимо не изглеждаше сериозен, но явно бях допуснала някаква грешка във връзката ни. Той се събра с друго момиче. През цялата им връзка беше видимо, че той обича и е лудо влюбен в мен. В едно училище сме и поддържахме контакт през цялата им връзка. Закачахме се постоянно, сякаш всичко беше като преди, но при мисълта, че е с друга полудявах. Беше с нея, за да ме забрави и съм сигурна, че и при вас е така. Буквално, докато четях се чувствах сеедно аз съм го написала. Та, ако го обичаш не се отказвай, разпитвай го как върви връзката му, прави така, че да осъзнава, че няма втора като теб. Казвай му, че искаш да си с него отново, а в следващия момент го упреквай, че не е. Карай го да се чувства виновен, че изпуска най-доброто. Направи така, че да се виждате двамата тайно, така ще разбери, че си го искаш обратно. Направи така, че да се влюбва още повече в теб. Кажи на момичето с добри чувства, че той иска теб, че всяка вечер продължава да мисли за теб и че се държи с теб сеедно нищо не е прекратило връзката ви. Гарантирам ти всичкп ще е като преди, бях в абсолютно същата ситуация. Мисълта ми е да не се отказваш от момчето. Трябва да следваш това, което искаш, за да го получиш ;) Надявам се да съм помогнала.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b09bed3873
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аа, да бе. Обича те много, да знаеш. Той я праска оная и не му и дреме за теб. Какво се вкарваш в драми?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb0a447fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако историята е наистина такава каквато я разказа, просто го извикай и си поговорете лице в лице! Попитай какво наистина чувства, дали има все още симпатия към теб или не...Ако ти каже, че няма и не значиш нищо просто го остави и намери някой друг!
PAB

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dc77363ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3... Моля такива, които не изказват съпричастност да не пишат. Той не я е "праскал", защото знам всичко.. така, че.. моля те :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dc77363ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2... Благодаря, много! Радвам се, че има момиче в същата ситуация!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker