Мама изневерява на татко! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мама изневерява на татко!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2774 пъти
Здравейте! На 17 г. съм и не мога да се оплача от живота си. Уча в престижно училище, мисля че съм разхайтена за възрастта си, както някои от познатите ми. Все още нямам гадже и се съобразявам с нашите. Мама работи в един салон за красота, а татко има транспортна фирма. Изкарват хубави пари, за България поне, така че аз и по-голямата ми сестра, която е студентка в чужбина, не сме лишени от почти нищо.
Та работата е следната, преди 2 седмици отидохме на море само двете с мама, тъй като татко трябваше да работи, а сестра ми още не се е прибрала в България, защото си намери работа за през лятото. Една сутрин, докато се приготвях за плажа, а мама беше още в банята, взех GSM-а й да се обадя на приятелката си в София, защото на моя му беше паднала батерията и видях, че има отворен SMS и любопитсвото надделя естествено и го прочетох. Направо щях да припадна и едва се сдържах да не се разплача. Ето го и SMS-а: "Любов моя, нали обеща, че днес ще се погушкаме. Кажи на дъщеря си, че отиваш до Несебър и я пусни сама на плажа, нали е вече голямо момиче. Нямам търпение да те видя, липсваш ми много. " Не знаех как да постъпя, но все пак оставих GSM-а й все едно не съм го пипала. Когато тя излезе от банята, ми каза, че се налага да прескочи до Несебър, за да купи някои неща от аптеката и ми каза аз да остана на басейна в хотела, а на плаж сме щели да отидем, като се приберяла. Настоях да отида с нея, но тя ми отвърна да не се правя на бебе и да слизам на басейна, нямало да се забави много. Замъкнах се до шезлонгите, но нито ми се плуваше, нито ми се правеха слънчеви бани. Мисълта, че майка ми си има любовник, не ми даваше мира. Не можех да си представя, че тя има наглостта да лъже татко, при положение че той си скъсва задника от бачкане, за да задоволява всичките ни капризи. Знаете ли колко струва само таксата на сестра ми в университета? Чудех се да му кажа ли, или да си трая. Но ме беше страх, че като научи, че тя го мами с друг, ще побеснее. Мама се върна от Несебър чак в два следобед и като я попитах защо се е забавила толкова, ми отвърна, че срещнала своя колежка с мъжа й и седнали да хапнат по нещо и да си побъбрят, и изобщо не разбрала колко бързо минало времето. Излъга ме, без да й мигне окото! Но като я попитах какво е това синьото на врата й, подскочи като ужилена и веднага си грабна огледалцето да погледне. Замълча и нищо не каза, но аз видях, че има синки и на рамото, и на гърба. Започнах да я дебна и ми направи впечатление, че често получава SMS-и, които чете и препрочита с блуждаеща усмивка. А една вечер, когато си мислеше, че вече съм заспала, стана тихичко от леглото, облече се и се измъкна от стаята боса, с обувки в ръка. Върна се чак в 5 сутринта. Аз обаче я чаках и я попитах къде е ходила и защо ме е оставила сама. Ами ако някой беше дошъл, докато спя? Тя се засмя, че гледам много филми. Била се разхождала по плажа. Да бе - цяла нощ, та до сутринта! Как не се усеща, че вече не съм малка и мога да събера две и две!
От няколко дни сме си в София и съм решила, че ще следя всяка нейна стъпка и ще я хвана в крачка, за да не може да отрича и да си измисля! Тогава ще я заплаша, че ако не престане, ще кажа всичко на татко, да я видя какво ще направи тогава!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8d233eb9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла в реалния живот!
Случва се в много семейства. Ти може да не си даваш сметка, но вие сте заможни, дори може би богати не само за българските стандарти. Какво си мислиш, че нормалните хора на Запад имат пари за следване или изобщо следване в чужбина, за няколко почивчици на година? За бизнеси...
Един развод и за двамата би означавал големи проблеми, а и може би става дума само за секс.
Но както и да е. Остави родителите си да се разправят сами с живота си. Ако след като отидеш да учиш не се разведеат, значи не е било серизоно с връзките. Има много родители, които чакат децата да поемат по пътя си, за да направят тази крачка. Вашите може би са се оженили млади, с течение на времето са се отдалечили един друг. Бракът не е лесно начинание, затова гледай да не се жениш млада, за да имаш акъл с кого и как.
Не си мисли обаче, че това, което прави баща ти за вас като да ви плати образование и живот го прави заради майка ти. Разграничавай нещата. Ти като негова дъщеря, сестра ти, сте свързани с него до живот. Една жена, един мъж идват и си отиват от живота.
Ако си права и баща ти действително работи и няма сам любовница, ще е още по-болезнено точно ти да му казваш за майка си - това ще е супер унижение за него и ще трябва да се разведе дори да не иска. Не бъди катализатор на разпадането на семейството ви, защото дори в този му вид, специално за теб е по-добре от развод. Освен това майка ти явно си гледа задълженията на майка и не бързай да я съдиш. Като супруга прави грях, но не като майка.
Аз честно казано на твое място не бих се бъркала, но бих си взела поука за моя собствен живот. Като съпруга не мога да разбера майка ти, честно казано. Навън има толкова болка, толкова хора живеят ужасно, а тя е намерила мъж, който се грижи за семейството, работи, направил ѝ е бизнес (реално е така, нали? ), изобщо - явно я уважава, но залага всичко на една карта заради секса. Жалка история, защото човек може да се бори за сексуалност и в брака си, но навън е най-лесно, но не се бъркай и не бързай да взимаш страна, защото не знаеш явно всичко - може и баща ти да има някоя, може така да са се разбрали, може всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 31ded081fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гадно, обаче проблемът не е твой, а на баща ти. Така, че не се набърквай между шамарите. Пък и ти виждаш само част от историята, а именно, че майка ти си има любовник, но не знаеш защо се е стигнало до там. Никоя жена не изневерява без да има сериозна причина. Най-вероятно отношенията между вашите не са съвсем наред и за майка ти този човек е като спасение от проблемите с баща ти. Не казвам, че е правилно, но ще минат години, ще пораснеш и ще разбереш доста неща. Ще ти разкажа една история. Имам една позната, ще я нарека Х, която като твоята майка е омъжена за прекрасен човек. Или поне изглежда прекрасен за пред хората. Вкъщи обаче е истински тиранин, тормози я много, понякога даже я бие. Жената нямаше никакво желание да му изневерява, обаче на работа си стана по-близка с един свой колега и от дума на дума започна да си споделя с него. Докато накрая приятелството им не прерастена в нещо повече...
И честно казано я разбирам напълно. И мен ако ме тормозят нон стоп и аз накрая ще си хвана любовник, за да мога поне малко да се чувствам обичана.
Не казвам, че случаят на майка ти е точно такъв, но явно отношенията между вашите не са перфектни. Пък и от къде знаеш, може и баща ти да си има любовница...
А могат да имат и отворен брак, ама това е малко вероятно, защото това го правят обикновено по-млади хора.
За това не бързай да я съдиш без да знаеш абсолютно всичко. Освен това, може баща ти да знае и да не прави драми от това, стига майка ти да е дискретна. Аз например не съм ревнива и няма да страдам ако мъжът ми си намери любовница, стига да се грижи добре за мен и за семейството. Пък сега, че прекарал 1 час с някаква в някакъв хотел... стига да не промени отношението си към мен и разбира се да е дискретен, не държа всичките ни познати да научават, мисля, че ще си затворя очите и няма да правя големи драми. Баща ти може да прави същото. Пишеш, че работи много, сигурно вечер е уморен и няма сили да задоволи всичките нужди на майка ти, за това и е казал ОК, намери си друг, стига да продължиш да си добра съпруга и майка. Ами ако случаят е такъв? Не знаеш. Така, че не бързай да съдиш без да знаеш. А и пак ти казвам, това си е между майка ти и баща ти. Нито ти, нито сестра ти имате право да се бъркате там.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7e86429b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Моят съвет е, да не бързаш да съдиш майка си. Не знаеш какво е в душата и и през годините какво е преживяла. Ти имаш своя си гледна точка, но реалността може да е друга.
Аз я разбирам за това, че крие от теб. Не е лесно да говориш със собственото си дете, за такива неща. Не я оправдавам за постъпките и, но не я и съдя. Че кои сме ние, да осъждаме, нима сме безгрешни?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 58f686d63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бих казала на баща ми. - Мое мнение. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9689bed429
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Въобще не трябва да ти пука, вече си на 17 и скоро ще си пълнолетна. Просто отиди да живееш на друго място/квартира/град/общежитие на университет и тн. и не се занимавай с отношенията между вашите. Те да се оправят. Ти просто си изгради ценностната система около това обаче - сама виждаш, че ти е неприятно о т подобна постъпка.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 03c4f49210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Охооо точно моя случай проверих смсите на баща ми . Изневерил е на мама с една от моя роден град.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f30162149f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, препоръчвам ти да кажеш на баща ти и му кажи да не те замесва. Истината трябва да излезе наяве и да се стигне до изясняване и развръзка, това е по-добре отколкото раната да загноясва и да инфектира цялото ви семейство. За съжаление майка ти е курва, сега моралната и сексуална деградация са на мода и са промотирани от слугите на дявола от запад. Хората възприемат сатанинските доктрини на морална и сексуална деградация и се радват, че могат да вършат каквото си искат без да бъдат порицавани от общественото мнение, "защото живеят в 21 век". Малко разбират те, че не от общественото мнение трябва да се страхуват а от Божия съд. А ти се поучи от греховете на майка ти и виж колко е лошо когато тя постъпва така и не прави като нея.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 233617523e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много си си повярвала. Не си меси, ще я дебна, ще я.... майка ги е голям човек, гледай себе са и като пишеш истории, никой не го интересува подробности от типа, къде работят и къде учи сестра ти. Първо няма общо с историята, второ толкова подробности са излишни. Гледай себе си, хвани си гадже и си гледай живота.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a8263e8a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Историята ти ми беше интересна, прочетох я с голямо удоволствие, но не към нея, написана е с литературен език. Минали са три месеца, какво е станало?
Всъщност и аз съм от София и ми предстои кандидатстване, а каза, че учиш в елитно училище.
Елитните в София са няколко..
Първа и втора немска, първа и втора английска, испанската, (езиковите), НПМГ и други..
Извинявай, че не е свързано с темата, но... Случайно да си в някое от тези училища?
А! Направи ми впечатление, че си взела телефона майка ти, но защо нейния?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker