Изневерих му с бившия си приятел! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изневерих му с бившия си приятел!
преди: 16 години, 14 часа, прочетена 10309 пъти
Здравейте!... На 17 години съм и водя полов живот от 1 година. Ходих с едно момче 2 години, обичах го повече от всичко, давах всичко за него, но съдбата реши че не трябва да сме заедно! Живот!...След като се разделих с единствения когото някога съм обичала, тръгнах с едно момче, Иво...което се познава с Дидо (бившия ми приятел) ... Всъщност те са приятели, което е най- лошото в случая.

Още в началото на връзката ни аз реших, че трябва да разкажа на Иво за моята стара любов...Сметнах че трябва да бъда честна. Но излъгах че вече не обичам бившия си приятел. Моя Иво замина да работи....На мен ми беше много тежко когато заминаваше. Много плаках защото бях свикнала с него. Караше ме да се чувствам обичана и желана всеки ден. Прегръдките му, целувките му-адски ми липсваха в началото. Бях се зарекла че ще го чакам...С времето свикнах със ситуацията...Но една вечер...се случи така че говорих с бившия ми приятел, за кого все още давам всичко... И незнам как стана...но нея вечер правих секс с него..Изневерих на приятеля си и на другия ден ми беше много болно...Чувствах се виновна, гузна и омърсена. Не можех да поярвам че ми се случва,че съм способна на такова нещо! Цял ден не излязох от вкъщи-мислих как да постъпя от там нататък...Но след тази вечер нещата и вижданията за мен много се промениха...ПОчувствах,че връзката ни няма смисъл щом съм потърсила от друг,това което получавам от приятеля си...Страх ме беше да не разбере...И започнах да избягвам да говоря с него. Когато ми звънеше не си вдигах телефона,все се правех че не съм го чула....не му отговарях в скайп,уж че не съм била вкъщи или не съм го видяла...И един ден той ми звънна,аз вдигнах и той ми каза че след час ще бъде в града...Връщаше се защото му беше домачняло! Искаше да си види момичето...което беше толкова виновно.че няма и накъде повече...Когато ме видя започна да ме прегръща,да ме целува,а аз ...аз също го целувах,но не защото чувствах че искам да го целуна.а защото се чувствах длъжна да го направя...Той искаше да отидем в тях,но аз нямах желание да правя секс с него и го излгах че съм неразположена...Той ми повярва....а аз отново го лъжех....Беше се върнал само за ден,да ме види и замина. Така и не правихме секс...На другата вечер излизах с приятели на диско...Там беше и Дидо (бившия ми приятел) ... Родителите ми бяха в софия нея вечер... Аз си пиинах и му предложих да отидем в нас...Той естествено се съгласи...Правихме секс цяла вечер и най-лошото е че ми беше много яко. Чувствах се страхотно! Не мислех за последствия,за приятел и т.н. Важен за мен беше само мига. От тази вечер минаха 4 дни... а моето отношение към приятеля ми става все по лошо и по хладно....Всеки би го усетил и знам че и той го усеща....Незнам какво да правя....Не съм сигурна дали искам да се разделя с него ..а и не искам да го наранявам...Незнам да бъда ли честна с него поне в края или да продължа с играта която почнах и да играя като професионален играч...Моля някой,който е изживял подобно нещо да ми даде някакъв савет как да постъпя спрямо единия и как да постъпя спрямо другия...Знам че обичам стария си приятел,искам да съм с него и същевременно ме е страх.Чувствам се безкрайно объркана и всеки ден ми е ад,страхувам се приятеля ми да не разбере за този мой грях...от някои друг...Мисля че ако трябва да разбира-трябва да го разбере от мен! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ! ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ САВЕТ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 0a8c69105e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото повече го лъжеш, толкова повече си нечестна. Колкото по-малко искаш да го нараниш, толкова по-рано му кажи. Ако ти е трудно очи в очи го направи по скайпа и му се извини.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: e9e87ce30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че си сбъркала, сбъркала си, НО ТИ ОБИЧАШ - ЩОМ ОБИЧАШ, СЛУШАШ СЪРЦЕТО, А НЕ РАЗУМА СИ. Ако момчето, с което си правила секс, също те обича, кажи на сегашния си приятел истината и продължи напред, поне няма да ти тежи на съвестта. Е, ще ти е гадно, но ще мине. Всяко чудо за 3 дни!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: da2cf44ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Кукло сори че ти го казвам ама си постъпила като курва кажи н дидо че го обичаш и се раздели сус Иво щото така само го тормозиш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 0a8c69105e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти да не си решила да си правиш харем от мъже?

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c94f3d2add
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Прочетох историята ти и много съжалявам за тебе наистина :((( Много тъжна история ми според мен не си го направила нарочно всеки прави грешки и се учи от тях такъв е живота. Ако Иво наистина те обича толкова той ще разбере и ще ти е благодарен че си била честна с него. Но ако се разсърди, ще трябва да го разбереш, защото това, което си направила не е лесно за обясняване особено на него. В много кофти ситуация си, но събери смелост, мисли сериозно преди това и просто си излей душата пред него. Дано съм ти била полезна.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7897c72b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да разбирам те на мен ми се случи подобно нещо преди няколко часа много е тешко аз също изневерих на приятеля си с бившия си и сега не мога да си намеря място от болка съжалявам и незнам какво да правя ама реших да му кажа поне това му дължа защото го обичам и самата аз не знам защо го направих предполагам че от любопитство дали имам чувства към бившия си който е първият с който съм спала.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: dcddb0b4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина е доста объркана ситуацията и напълно те разбирам, защото и аз се чувствам по подобен начин. Ходя с много добро момче, което ме обича истински и държа на него, но често си мисля и за бившия си. Не съм му изневерила, но пък душевно се разкъсвам от противоречия....

Моя съвет е такъв: Ако има все още някаква вероятност да се събереш с бившия си - направи го щом го обичаш и ти е добре с него! Но ако смяташ, че това, което чувставаш е просто страст, а не любов, по-добре остани с момчето, с което си. Но щом си стигнала до там да му изневериш, занчи нещо ти липсва във връзката и по-добре си помисли какво е то и дали може той да ти го даде. За да има изневяра не си само ти виновна, но и приятелят ти, защото не ти е дал това, от което имаш нужда.

Не мисля,че може да има много голяма полза, ако му кажеш,че си му изневерила, това определно ще промени отношението му към теб, пък и няма как да промени случилото се! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6f4eeebd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Понякога се чудя, защо вие - момичетата, си хващате гаджета.. Щом си си хванала гадже, ще му бъдеш вярна до края! Ако решаваш, че не можеш да се справиш все още- по-добре не се захващай, защото виждаш какво става... и все пак ти желая успех в справянето със ситуацията!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 68026b7805
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз имам почти същия проблем, но не чак толкова сериозен. Скъсах с бившия си, а сега до полуда харесвам неговия най-добър приятел. Не знам и аз какво да правя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 158bf54993
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Лошото е че на при мен е същото но по добре е да спреш в даден момент той ще разбере или Дидо ще се итърве някаде абе има от къде да разбере ти ще го оставиш но след време ще осъзнаеш че той те обича и те задоволява но сега просто се е случило да изневериш направила си го добре по добре му го кажи и върви кажи направих го но обичам само теб човек прави грешки но по добре да го чуе от теб преди да го е направил някой друг.. Аз също съм на 17 имам приятел на 35 и му казвам и да изневеря.. казах му и да ми се сърдиш и да не вече съм го направила той мълчеше а вчера го направих с едно момче той знаеше че има момче което спи в моята стая и понеже е в Германия и ми се обади и ми каза ако го направиш с него аз няма от къде да разбера ама все някога той ще се похвали някъде и тогава ще ти извия връта аз се изплаших щот не очаквах баш такава ревност.. затворех му телефона и след това момчето което беше в стаята ми дойде при мен и започна да ме целува и пипа и не можах да откажа беше много изкушително направихме го и приятелят ми взе да звъни по телефона а аз го изключих но той сигурно се е досетил че изневерявам понеже аз никога когато ме търси не си изключвам телефона днес ми беше многго кофти.. Защото го обичам а постъпих като кучка с него НЕ ТРЯБВАШЕ СЕГА СЪЖАЛЯВАМ МНОГО незнам ккакво да му кажа.. просто ще му кажа истината от колкото после да чуе от други

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 158bf54993
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз вече съжалявам че не му казах истината първа не прави грешки момиче и аз съм на 17 но по добре му го кажи

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c8326903ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   ...бъди честна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker