Нещо по-различно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещо по-различно
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2179 пъти
Здравейте! Съжалявам, но това не е тема от сорта "Как да му кажа, че го харесвам?", "Първата целувка" или някаква подобна сред многото, нито ще ви искам съвет. Просто желая да си изкажа мнението.
Аз съм момиче на 14 години и съм от село. И не - не съм задръстена или нещо от тоя сорт, защото най-вероятно като прочетете това ще си го помислите.

Всъщност нещата тук не са никак по-различни. Въпросът е, че много от хората тук са изключително високомерни и много рядко можеш да срещнеш някой, който заслужава да го наречеш приятел. От училището имам само 2 истински приятелки, които са ми показали колко ме ценят. Те са от моя клас. Обаче в моя клас има и едно много надуто момиченце, което цени най-много външността и си сменя приятелите като носни кърпички. В 5 клас я чувствах много близка, докато не ме заряза и си намери нови приятелки. Аз стоях разстроена на стълбището в училище, а тя ме гледаше отдолу и тогава каза 'Има много тъпи хора.' Същия момент при мен дойде една от моите 2 приятелки, с която едва общувах тогава, и единствено тя ме попита какво става и поиска да си поговори с мен. На следващия ден целия клас беше против мен по незнайно каква причина, а единствено тя остана до мен, заради което също беше изолирана.
Но не свършват до тук предателствата. Ако трябва да разказвам за всичките ще напиша цял роман.
Истината е, че не съм първа красавица. Е, не съм грозна, но не съм някаква изключителна сладурана. А тази, което ме предаде.. Тя сега е най-известното и хубаво момиче в училището, но истината е, че колкото е хубава отеън, толкова е грозна и отвътре. Тя (нека я наречем Х) имаше една приятелка, която не беше по-различна от нея. Тази нейна приятелка си беше спечелила доста врагове. Един от тези врагове е момче от нашия клас, което си харесваше Х. Това момче беше много известно и отракано, но Х не го харесва. Та Х заряза и приятелката си, с която до скоро бяха неразделни, само и само да не си спечели врагове. Сега с това момиче не сме в лоши отношения, но аз никога няма да повторя същата грешка. Тя заряза и най-добрата си приятелка, която сега е една от моите и много я ценя.
Такива хора много... След тази година отивам в ново училище и кой знае там какви индивиди ще има.
Но... не се оплаквам. Сега имам няколко прекрасни приятелки до мен, с които всеки ден е прекаран в смях, имам много добър успех в училищв и добро семейство.

Обаче жал ми е за Х. Където и да отиде ще бъде харесвана, но тя не осъзнава колко много ще пропусне.

Желанието ми сега е да срещна още добри приятели.
Много благодаря на онези, които са си направили труда да прочетат моята сантиментална историйка. :) Надявам се вие хора да се съвземете на време и да си оправите живота, ако сте като безценната Х.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4570d76700
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм момиче на 14 и мога да ти кажа, че не си задръстена. Не съм от село, но според мен повечето граждани са по-скоро селяндури от колкото нещо друго... Тази Х един ден ще осъзнае грешката или най-малкото ще си ''изпати'' .Малко накратко, ама ти пожелавам да си запазиш приятелките и да цениш това, което имаш (дано не звучи грубо :) ) Маги ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker