Ниско съмочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ниско съмочувствие
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1397 пъти
Аз съм момиче на 15 години. Нямам си никакви приятели. Не мога и да си намеря. Никой не ми обръща внимание. мойте родители са разведени. Аз живея със баща ми. Всички от класът ми от 1рви до 4ти клас ме тормозеха и обиждаха. Все плачех нямаше на кой да споделя. Станах 9ти клас. Спрях да ходя на училище заради новия ми клас пак само се базикаха със мен. Защото не аъм като другите с оправена коса със грим не аъм красива колкото тях. Все ме обиждат за външност. А на никой нищо не съм направила. И дори не завърших останах на испити който не взех и сега повтарям 9ти клас. Всеки ден ми е мъчно и криво че не съм красива като тях че нямам приятели нищо никой. Не знам какво да направя.. Вече.. Чувствам се депресирана. Напоследък ме е срам да изляза. На вън. Не мога да се погледна в огледало вече. Брат ми само ме обижда и той че съм грозна.... и такива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: c6d919b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   намери си нещо, което да те радва и мисли за него. Например музика, която обичаш, или други неща, и не мисли кой как те възприема. За един може да си една, за друг друга, всеки различно приема хората.. И не се поддавай на това кой какъв е, всеки има право на живот.. Един става за лекар, друг за художник и ето в сватбите, един се жени за хубав мъж, друг за по не хубав, ама не е гаранция кой какъв е дали добър или лош.. С добрите хора всеки иска да бъде в семейство.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 88f8f11a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лоол.. и аз съм така.. :( знам че съм грозна брат ми го натяква и едно момче също (от новия ми клас, а това само от 15). Не искам да съм в този клас. Не искам и да се правя на кифла. Не знам какво ще стане. Но ти трябва да се стигнеш и да избуташ училището. За себе си го направи, а не за другите. И да не ти пука от нищо ;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1d939de631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Грабваш един джобен нож (остър) в джоб на дънки или нещо и който те тормози по време на училище му отговаряш и си браниш достойнството. Слет училище те със сигурност ще те причакат някаде ( а ти това и чакаш). В момента когато тръгнат към теб вадиш ножа и ги режеш по ръцете или някаде да не е фатално.
Ще си изградиш уважение до завършване на 12-ти клас, гарантирам ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 985d9ea285
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вземи залегни над учебниците трагично е да пишеш толкова неграмотно и ти номер 6, също!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6a51253d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нека не ти пука. Съдейки по историята мога да кажа, че им обръщаш внимание, а не бива. Ти си добра по характер и някой може да те хареса, да станете добри приятели и така...
Що се отнася до брат ти може да се пошегувал.

Говори с брат ти и го питай защо те смята за грозна...

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a3de808db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Олее намерих сродна душа. Значи ХИЧ да не ти пука. Аз съм същата като теб. Или поне бях. Минах през този период и сега мога гордо да кажа, че изградих себе си. Бях в 10ти клас когато открих едно момиче. Или трябва да кажа, че тя ме откри. Станахме СТРАШНО добри приятелки и беше гот, както вие казвате. Сега съм на 21 и продължавам да се размотавам с това момиче навсякъде.Тя ми е нещо като сестра <3.Тя ме направи човека, който съм сега. И мен непрекъснато обиждаха, че съм била грозна, но ето, че сега си имам даже и гадже, с което ходим от 2 години и мислим дори да се оженим. Затова скъпа недей си проваля живота заради другите. Хващай се в ръце, учи здраво, завърши образованието си и извърви целия път към успеха. Повярвай ми, никой човек не е роден, за да остане сам. Всеки среща правилния човек в правилния момент. Просто потърпи още малко и направи, това което в момента е по силите ти. ИЗБИЙ си мислите, че си грозна (никое момиче не е грозно, ама никое....) и започни да наблягаш на учението!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker