Най- добрата ми приятелки се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най- добрата ми приятелки се промени
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2938 пъти
Момиче на 15 години съм. Най добра приятелка съм със едно момиче от 1 година и я чувствам като много близка, но тя се промени много в последните 3, 4 дена. Срещнахме две момичета, които са от съседния клас и започнахме да излизаме с тях. Приятелката ми много се промени и започна да се държи грубо с мен, започна да става много агресивна и започна да ми се подиграва. Когато излизахме само двете, не бях чула от устата и да излезе обида по мой адрес, нито пък агресия. Когато и кажа нещо от сорта " днес няма да стоя много навън ", тя ми казва, че не съм нормална, а никога досега не се е случвало. Едното момиче толкова много ме дразни, обижда, въобще не мисли какво говори за другите и да, а другото има чудесен характер. Много ще се радвам, ако някак ми помогнете да си върна най добрата приятелка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 95d31bf949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, щом така наречената ти най-добра приятелка ти се подиграва, обижда или така нататака тя изобщо не ти е приятелка, та още по-малко най-добра. Щом когато е сред други хора се променя държанието и спрямо теб тя те използва. Преди когато е виждала, че няма с кой друг да излиза се е държала добре, но сега си показва истинското лице. Моят съвет е да спреш да излизаш с нея защото тя е ужасно двуличен човек по думите с които си я описала. Знам, че няма да послушаш анонимен човек в сподел. нет но след време тя ще ти навреди още повече. Казвам го от личен опит, защото и аз имах приятелка, даже за мен беше сестра която ме предаде много гадно. Замисли се над думите ми момиче, моля те.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 957a3f0be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, намери си друга приятелка тази явно не ти е била истинска иначе нямале да започне да се държи така с теб заради едни фльорци!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1d251a7199
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави нещата да се случат сами, нещо временно е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 131c83f047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не те е обиждала, защото си била единствената й приятелка. Сега, като е видяла поле за изява, си е показала истинското лице. Остави тези, които те обиждат - те не са ти истински приятелки, а започни да излизаш с милото момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 895bf84487
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Откъде намирате такива идиоти за приятели? Премахни такива хора от живота си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f6eb6d1b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Стиса вече с тези на- добри приятелки. Като ви чета историите се изумявам. Не знаете ли какво е това приятел, та само се пишат истории? Ако тя те нагрубява и не те разбира значи не е никакъв приятел.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2db12e935d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С какъвто се събереш такъв ставаш, приятелката ти вече е развалена и само чудо може да я промени и да я направи каквато е била. Съжалявам и аз съм преживявал нещо подобно с мой приятел в миналото, но така седят нещата. Единственото което можеш да направиш е да я извикаш на един последен разговор и да и кажеш, че покрай новата и позната се е превърнала в ужасен и груб човек и, че ти повече не можеш да и бъдеш приятелка. Има някакъв малък шанс да съжали за поведението си и да се извини и да не излиза с новата си дружка. Шанса обаче е малък и ти трябва да си готова да я махнеш от живота си, по-добре ще си сама отколкото с някоя която те обижда, тормози и дразни.

М

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6d0f5301f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Случи ми се почти същото нещо тази година. Най-добрата ми приятелка започна да се събира с едно адски разкрепостено момиче и още едно, което е добро по характер. Аз естествено исках да я предпазя, за да не стане като първата посочена, но тя се възпротиви и изобщо не приемаше моите съвети. Спрях да излизам с лошата компания и дори не ги поздравявах, бяха ми безразлични. Впоследствие тя видя, че компанията определено не е на място, и макар и без моите думи, сама се оттегли от тях.
Относно твоята история не знам какво да кажа... Според мен ако уважаваш себе си и искаш да си запазиш авторитета, защото ако те продължават по този начин, всички ще ги наричат сещаш се как.. ако наистина уважаваш себе си, няма да се занимаваш повече с тях, както аз направих. След време "най-добрата ти приятелка" ще разбере, че не може без теб, и че онези момичета не могат да те заменят и бързо-бързо ще дотича отново при теб, това е сигурно!
Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7b8cc8de4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Някога имах такава приятелка. Тя започна да ме използва, да ме лъже, отбягва, да ми подлива вода и да ме злепоставя зад гърба ми. Накрая прекъсна контакт с мен. Много ме обиди. От тогава не мога да се доверя на хора. Но докъде стигна тя - без нормално образование и има нежелано дете от един чичо с 20 г. по - голям от нея, с който няма брак, и който е жеднкар, останала е и без приятели.
В живота всичко се връща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aac9d58577
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 11

Можеш ли да разкажеш тази история за приятелката ти с повече подробности?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker