Всички са против музиката, която аз слушам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички са против музиката, която аз слушам
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2890 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм. Слушам метъл и рок от 2 години насам ( Manowar, Nightwish, Asking Alexandria, Disturbed, Iron Maiden и много други). Запалих се по музиката покрай едно момче. Целият ми род слушат чалга и народно и всички мразят метъла. Вкъщи постоянно ми се карат за това каква музика слушам. Нося съвсем обикновени цветни дрехи. Имам само медальон на Iron Maiden и черно кожено яке. Нашите ми забраняват да нося медальона. Майка ми позволяваше да излизам с това момче, което ме запали по жанра, както казах по горе, но всеки път като го видеше изглеждаше така сякаш се страхуваше от него. Какво да правя, нашите ме мислят за луда, приятелите ми ме отбягват отново заради музиката, как да постъпя?
П. С. Моля без хеит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4c4df2ba82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Приятелите ми ме отбягват отново заради музиката"

За какво е приятел да те отбягва? Лично аз слушам indie/alternative rock и за това нещо, може би знаят двама-трима. Не, защото се страхувам, че ще ме отбягват. Никога приятелите ми не са се "бъркали" (wtf, че защо в моя живот се бърка, някой друг? ! ) на това какво слушам. А на тези твои "приятели" просто им тегли една майна, дори по-добре е да ги оставиш. Не те харесва заради музиката и к'во утре от какво няма да харесва? Утре какво друго ще ги дразни в теб?


Никога не съм пускала песни пред приятели или пред семейството ми, не защото ще ме "отбягват" или помислят за "луда", а защото аз самата не мога да слушам песни без слушалки (това вече при мен е нещо като навик ;дд), може би и ти трябва да пробягваш към слушалки. Така вероятността да разберат каква музика слушаш, ще е малка.

(Предполагам, че не пускате метъл по центъра и то с тонколони? )

Може би ЩЯЛО да бъде по-добре, ако вашите не са знаели, че медальона е на група, въпреки че за него също не виждам някакъв проблем. Това, че слушаш такъв стил музика, не те прави автоматично "ненормална". Имам приятели слушащи този жанр, но действат като всички други.

Съвета ми е да не ти пука, какво мислят. Да, знам звучи клиширано, но в твоят случай, това ми изглежда най-правилния вариант. Няма как приятелите ти да те отбягват докрай (знам го от личен опит).

Що за приятел, ще е ако те отбягва заради музиката, но явно IQ-то му е на отрицателно ниво...
Може и ти да не харесваш чалга, но семейството ти го харесва. И ГО СЛУША. Така, както си ги приела ти, смятам, че и те трябва да те приемат. :)

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e4de5c8856
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пука ли ти какво мислят? Аз също слушам метал, рок, детметал и приятелите и семейството ми не харесват музиката която слушам но според мен това няма значение даже е готино като я пусна на телевизора как мърморят. А за чалгата няма да коментирам.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 56b598f9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бунтувай се... Свободен човек си, имаш правото да харесваш какъвто си искаш стил... Това че родът ти слуша чалга не означава че и ти трябва да прослушаш заради тях... Щом се отнася до отбягване от приятели за това не трябва много да се притесняваш... Не ти трябват много приятели за да си щастлива, можеш да имаш и един но да ти е верен! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c26daffdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не е модерно да си метъл както преди. Пусни си Азис за душата ще се изкефиш. Тея като теб най ги мразя какво харесваш на тая тъпа музика-виеене и крещене. Цяло чудо е че имаш приятели.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c26daffdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Много си зле моето момиче, като те кефят онея американски изроди отивай си там, ние си слушаме народно и чалга. Сама казваш че никой не одобрява стила музика който харесваш, не смяташ ли че тези хора имат по добър вкус от теб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6a6ed23758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ем и аз бях така, но при мен приятелите ми бяха готини и ме приеха. Пробвай много да не се натрапваш и да слушаш със слушалки. Тегли си песните на телефона и ги кръщавай с имена на чалги за пред вашите, а и вмъкни няколко истински, ако поискат да им пуснеш. Пиши, дали номера минава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 66cd4ec30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   болни мозъци, да излязат да видят хората по света каква музика слушат

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0698ef16da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ма*ната им на всички. Ето така постъпи. Правилно си се ориентирала в музиката. Не бъди поредния чалга пъдпъдък. Препоръчвам ти да започнеш да слушаш и Five Finger Dead Punch, Dio, Bon Jovi, Linkin Park и т. н.
Обясни на семейството ти, че всеки може да слуша каквото си иска, да се носи както си поиска и да прави каквото си поиска. Обясни им и че тоталитаризма им ще го има още 4 години и ако не започнат да проявяват разбиране към теб, след тези 4 години ти няма да проявяваш разбиране към тях.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4aabe8f2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Рок мацките а най-яките.

Момче на 27

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2db6b65f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Освен да си намериш нова рода май няма какво. Хората като минат една възраст не се променят. Заколяй някое агне и се намажи с кръв, да има поне от какво за ги е страх.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4165b205f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

14.   Ахаха от чалга на метйл. В къщи е обратното на твоето. Никой не долюбва чалгата. Но избора е твой. Просто не им набивай в очите кво слушаш

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b881b8fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От тоя текст разбрах само, че вашите са побъркани :DD. Тая чалга прави хората с един прост и обикновен мироглед на нещата в живота. За народната музика, която слушат дори им дигам палци на горе, защото това си е нашата българска култура, но чалгата и тази култура дето тука е много известна в България, и най слушания стил, не значи че носи нещо хубаво на слушателите и, няма нищо общо с българската традиционна музика. Единственото, което разбирам е че вашите освен кючек, кръчма и чалга друг пример за музикален стил няма ти дадът. Този вид мироглед който ни дава този стил като цяло е една всеобща деградация, с мазни чичковци в дискотеки, който пощипват непълнолетни девойки. Виж не искам да ги обиждам вашите, но се пак не е правилно да ти спират твоя личен избор и вкус към музиката. Тва, че вашите, не те разбират, че слушаш метъл и буквално ти го заклеймяват, е често срещано въобще, не само те ами пощи всеки малумник. Ама то не ми е странно, тук всеки който слуша чалга, буквално мисли така, и то не само тези който слушат чалга, въобще през живота си ще срещнеш винаги остро осъждане на това, което слушаш и просто трябва да се научиш да не обръщаш внимание на мнението на другите. То, че вашите, ако си мислят, че това е лошо, защото металистите са всеобщо приети като утайка на обществото, наркомани, пияници, коври и нз си какво още, че сме някакви сатанисти буквално, отделно ние се различаваме от всеобщия стил за обличане и щото не носим поне момичета някакви прилепнали дрехи, дето гърдите яко може да ти излязат отпред най -добре, а просто че носим някакви широки тениски или си боядисваме косата в цветно или черно ни прави, или носим скъсани дънки, абе въобще пълен антипод на действителните норми и мироглед за облекло ни прави няккакви пачаври, не е така. Но това са всеобщото мнение на хората и то възприето така в обществото, дори вашите да не бяха чалгари можеше да мислят пак така. То всичко това дали човек ще е утайка или нещо такова си зависи от самия човек не от стила музика, който слуша. Просто на майка ти, ако и е странно някакво момче как изглежда или като го видяла и бил странен, щото сигурно е металист значи, че вашите имат някакво ограничено мислене за заобикалящата ги среда.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5a2b38932d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да не ти пука! Слушай каквато музика искаш. Щом не правиш нищо притеснително и не се обличаш само в черно, няма никакъв проблем. Не знам защо родителите мислят, че децата им трябва да харесваш същите неща като тях. С моята майка редовно имахме спорове за дрехи, прическа и т. н. Все си мислеше, че трябва да имам същия стил като нея. Така, че всеки е минал през това. Просто не ги дразни умишлено като пускаш музиката много силно (най-добре ползвай слушалки) и носи медальона скрит докато си около вашите и всичко ще е наред. Никой няма право да ти се бърка заради това! Да не сме 1970 когато са наказвали за слушане на Бийтълс? !

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 23f527cf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз слушам кпоп понякога и една приятелка е против това, но на мен не ми пука. Това си ти и не трябва да си променяш характера, защото другите слушат други музикални стилове. Просто слушай музика на слушалки. А относно майка ти и твоя приятел - кажи на майка си, че това е просто неговия вкус и не влияе на поведението му. Всъщност голяма част от хората, които слушат рок/метъл са много интелигентни и добри, така че няма от какво да се притеснява. Имам страшно добри приятели, които слушат тези стилове и не мога да кажа същото за тези, които слушат чалга!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b51c32727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Приятелите ми нонстоп ми се подиграват, че слушам руски рап, ама чак път толкова :D Това са пълни глупости

Момиче на 16

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 168884a544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да не ти пука е това, което ще ти кажа. Аз слушам метъл и рок също, но и също така слушам още поп. Принципно не ми пречи да слушам всичко освен чалгата де. Нея не я понасям. И към мен отправят критики за музиката, а и са ми казвали даже, че не съм никакъв фен щом не се обличам като тези дето харесват такъв жанр. Не ми личи да слушам такава музика. Е, имам гердан на Металика и на някои други групи, но иначе не ми личи. Вече не се интересувам какво говорят за мен, а даже не ме е срам да кажа какво слушам. Така че не слушай другите. Ясно е, че се харесва чалгата, но нямат право да ти казват какво да слушаш. Даже напук на тях иди на концерта на Asking другата година :д

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f1e3f2b0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Еми нормално е да се панират. То даже аз, дето съм с доста разнообразен музикален вкус, мисля, че парчетата, които стават, от изброените от теб групи, се броят на пръсти. Повечето им неща са врява и шум, както и чалгата. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94760ce0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Започни да слушаш чалга.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 062d5fa7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз откакто почнах да слушам twenty one pilots, all time low, mcr, green day и тн всички започнаха да не мислят за "емо" и да ни лепват прякори. Хич да не ти пука какво мислят другите.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4a28089143
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Метъла със сигурност е по-добриа вариант от чалгата. Носи си медальона и хич да не ти пука. Чалгата е проста музика! Слушай гова което на теб ти харесва!!!
Ж13

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8395c0579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Отстоявай мнението си, без да изпадаш в крайности! Ще им се наложи да свикнат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4dc5a4a0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И аз слушам метъл, но на никой не преча. Ако съм с хора който не слушат - примерно пътувам, си слагам слушалките. За чалгата няма да коментирам. Всеки има право да слуша каквото иска. И защо ще ти казват какво да носиш и какво не и че едва ли не си дявола. Това е лудост. И дори родителите ти ли слушат чалга? Аз не мога да си представя майка ми или баща ми - той си слуша рок, да надуят някоя чалга. Дори и така да е носи си каквото искаш и след някой друг път като те видят ще свикнат и няма да им прави впечатление. Не се плаши, че може да ги ядосаш, ще им мине много бързо - все пак са ти родители и те обичат. Пък като си при приятелите си не говори за музика. Говорете си за други неща. Пък, ако и след това не те искат в компанията само защото слушаш метъл по-добре си намери нови приятели. Предполагам, че и на тях ще им писне чалгата в даден момент. И това е в общи линии, не обръщай много внемание какво хората говорят и ще ти е много по-добре.
п. с. Asking Alexandria ще имат концерт другата година в София. :D

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b47d47def7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От автора: Номер 4 и номер 6 - не ме кефи чалгата, не ме влече просто, като я чуя и се отвращавам :). Акатим и номер 12 благодаря много. Номер 15 благодаря за коментара и да той също е металист и се облича като такъв. Благодаря и на останалите за коментарите. И на няколко места беше споменато за концерта на Asking Alexandria догодина, да знам за него но за съжаление няма да мога да отида, защото съм от Бургас и ще ми излезе много скъпо пък и никакъв шанс да ме пуснат :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9e9b9a9c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Моля редакторите да публикуват коментара ми който е пряко свързан с въпроса и положението на авторката и също така разкрива важна информация касаеща почитателите на тази "музика". Моля да не бъдете пристрастни към мненията които се публикуват и да уважавате свободата на словото.


до авторката

Не е хейт, разбери, че "музиката" която слушаш е сатанинска и зла. Хората които създават тази музика са поклонници на дявола ама съвсем наистина, това не е пиар или реклама. Музиката която създават или трябва да кажа пре-предават идва при тях напълно готова, те не я измислят а под въздействието на наркотични вещества, окултизъм, сатанизъм техните тела стават обсебени от нечисти духове които предават тази музика чрез така нареченото автоматично писане при което ръката на човека попаднал под влияние на злите духове се движи сама и изписва съобщения и друга информация каквато злите духове искат да предат. Тези музиканти са агенти на влияние на сатаната, защото музиката им достига до множество хора която я слушат и им влияе подсъзнателно пробуждайки в тях желание да вършат грехове, неподчинение към родители, учители, общество, порядки, да използват наркотици, създава една извратена мания към смъртта и т. н. За да не кажеш, че аз съм един тесногръд религиозен фанатик който "не разбира" ти привеждам цитати от рока, метъла и изпълнителите на тази музика:

Дейвид Бауи за списанието Ролинг Стоунс 12 Февруари 1976г - "Рока винаги е бил музиката на дявола... аз вярвам че рокендрола е опасен... аз чувствам че ние сме само предвестници на нещо по-мрачно и от нас"

Металика в песента "Скочи в Огъня" - "Следвай ме сега дете... Прави каквото ти казвам... Скочи по собствена воля или бъди принуден със сила... Аз ще те хвана така или иначе... Така че претегни се надолу и хвани ръката ми, ходи с мен през земята. Ела където принадлежиш. Ела скочи в огъня"

Металика в песента "Принца" - "Ангел от дълбините... Аз желая да продам душата си... Дяволе вземи душата ми. С диаманти ми се отплати не ме е грижа за небето. Не очаквай от мен да плача и аз ще горя в ада от деня в който умра"

Мерилин Менсън за албума "Антихриста Суперзвезда" - "Аз мисля, че всеки път когато хората слушат този нов албум може би Бог ще бъде унищожен в техните глави". Менсън е пастор в църквата на сатаната на антон лавей.

Групата Туистър Систър в песента "Гори в Ада" - "Добре дошъл в изоставената земя. Ела дете вземи моята ръка. Тук няма работа или игра само сметка за плащане. Има само пет думи за казване когато отиваш долу, долу, долу. ТИ ЩЕ ГОРИШ В АДА.

Бон Джови в песента "Влакът към Дома" - "Когато бях само момче, дяволът взе ръката ми. Взе ме от дома ми. Направи ме мъж... Аз отивам ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ на влака за дома (Ада)"

Рок групата Слейър когато пеят за тях - "Войни от вратите на Ада... в господаря сатаната ние вярваме"

Слейър в песента "Ада (ви) очаква" - "Иисус знае, че вашите души не могат да бъдат спасени. Разпъни така нареченият Господ. Той скоро ще падне пред мен. Вашите души са прокълнати. Вашият Бог падна като роб пред мен, Ада вечно чака"

Меноар в песента "Моста на Смъртта" - "Тъмни господарю аз те призовавам. Изисквам свещеното право да горя в Ада... Вземи моята похотлива душа, пий моята кръв както аз пия твоята. луцифер е цар, славете сатаната"

Групата Морбид Ейнджъл в песента "Отмъщението е Мое" - "Аз станах меча на сатаната... горя с омраза... да отърва света от Назарянина" (Това е Господа Иисуса Христа наричан - Назарянина или Назорей)

Мениджъра на Ийгълс известни с песента "Хотел Калифорния" която всъщност е за църквата на сатаната, Лари Солтър в интервю за Уако Трибюн Хералд на 28 Февруари 1982г признава че Игълс са замесени с църквата на сатаната.

Групата Ей Си Ди Си в песента "Камбаните на Ада" - "Взех моята камбана. Ще те отнеса в Ада. Ще те хвана, сатаната ще те хване"

Групата Суисайдъл Тенденсис в песента "Обладан" - "Аз съм затворник на демон... Той стои с мен където и да ида. Не мога да се изтръгна от хватката му. Това трябва да е наказанието ми задето си продадох душата! "
Групата Венъм/Отрова разкриват истинската причина за тяхната музика като пеят - "Ние не сме тук да те забавляваме... Аз проповядвам пътищата на сатаната"

Групата Ригор Мортис в песента "Демони" - "Ние идваме избухвайки през вашите тела. Насилвайки вашите безпомощни души. Превръщайки ви в същество безмилостно и студено. Ние те принуждаваме да убиеш твоя брат. Да ядеш кръвта и мозъка му, да накълцаш плътта и да смучеш костта докато всички полудеят. Ние сме упорити и заразни. Световните демонични легиони (ще) надделеят"

Ози Озбърн Февруари 1978г - "Наистина ми се иска да знам защо съм извършил някои от нещата които съм правил през годините. Не знам дали съм медиум за някой външен източник. Каквото и да е, честно, надявам се да не е това което си мисля - сатаната"

Чич Марин - "Ние направихме 6 записа, после 6 филма. Сега трябва да направим 6 от нещо друго за да получим 666 (числото на Антихриста) и тогава нашият господар сатаната ще се върне"

Браян Уилсън от Бич Бойс - "Ние извършваме вещерство, опитваме се да направим вещерска музика"

В интервю със списание Ролинг Стоунс, Дейвид Кросби от групата "Кросби, Стилс и Наш" говори срещу християнството като казва - "Аз съобразих че единствения начин е като ударим техните деца... Като казвам това нямам предвид отвличане. Говоря за промяна на тяхната ценностна система която ще ги отстрани от света на техните родители (християни) много ефективно"

Кирил Скот известен композитор и студент на сатанинската религия теософия на блаватска пише че две от книгите му са написани по вдъхновение от теософски дух водач (демон). От разговори с този демон, той научава че нечистия дух има специален интерес към "еволюцията" на западната музика. Скот е убеден че демоните които нарича "велики посветени" имат големи и внушителни планове за музиката в бъдеще.

Той обяснява че музиката ще бъде използвана да събере хората още по близо до девите (демоните) които ще оказват влияние върху публиката на концертите чрез която те са призовани. "

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5801cbdf81
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   1. Слушай каквато музика харесваш, никой истински приятел не му пука какво слушаш, как се обличаш, а кой/коя си.
2. За коментаторите от сорта ''ние слушаме чалга, ходи в америка или метала е дяволска музика'' - Това е 80% от българското население, но по важното е, че от тези 70% 50% са от селата и малките градове, предимно ромски произход.
Не искам да обидя никого.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4dc5a4a0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   №28, на тебе май нещо ти хлопа дъската. Хората могат да кажат всичко за пари и това не го прави вярно. Всеки влага различен смисъл в музиката която слуша и може да си я интерпретира както си иска. Приемаш нещата прекалено буквално. Момичето не те пита даси си съгласен с музиката която слуша, а иска съвет. Това, че слуша такава музика не я прави сатанист. Не я познаваш и не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Аз лично уча в добър университет, изкарвам отлични оценки, печеля състезания, не пия, имам приятел който не слуша метъл, не изглеждам по-различно от другите и ако не ме познаваш, няма и да предположиш, че слушам метъл. И обожавам животни. Същото се отнася и за много други хора. Сигурно това също са сатанински работи за тебе нали? И какво за тебе всички сме се запътли към ада заради вкуса си за музика? Вярно сигурно има хора които слушат метъл и са пропаднали, на същото важи и за хора слушащи друга музика. На бас, че дори не познаваш хора които слушат метъл. Защото ние сме си точно като останалите. Това каква музика слушаш не определя какъв човек си. Както се казва простотията не ходи по животните!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6aad1da1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Може би всички твои "приятели" просто са чалгаджии. Например аз имам приятелка която има черно кожено яке и слуша този тип музика и всички са ок с това. Не е имало човек който да я спре да бъде себе си. Ти заслужаваш да слушаш каквото искаш и никой не може да ти каже че не можеш да го правиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6bb13edd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Не мога да разбера приятелите и роднините ти. Аз нямам против другия човек да слуша дори запис на котка, драскаща с нокти по стъкло, докато парен локомотив прегазва виещ вълк, а ято папагали кацат върху минно поле и наблизо нашенци празнуват Нова година (с пиратки, естествено). Единственото ми изискване е да не го прави пред мен, защото така описаната какофония не бих я изтърпял. Ако човекът не е надул до дупка описаната музика и я слуша само той, а не цялата къща по принуда, какво ме бърка? Та ако не ги проглушаваш с надута излишно музика, не виждам какво им пречи. Не е като да си влязла в секта, а те май така реагират - все едно призоваваш да не казвам какво с тази музика.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 020cffaf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   от 28 до 31

Здравей момичето ми, наричай ме Джон. Нещата които съм писал са така, ти сама можеш да ги провериш като положиш елементарно усилие да се поразровиш в интернет относно връзката между сатанизма и дяволопоклоничеството и тази "музика". Има много примери, тези които съм посочил са само една малка част, има още много. Например случая с групата Блек Сабат което в превод означава "черна събота" което е вид богохулство тъй като в Светите Писания Бог е осветил съботата. Гнустана история започва с басиста и текстописец на групата Геезър Бътлър ако така се пише името му. Накратко той получил за подарък окултна книга заради която започнало да се появява "сатанинско привидение" което започнало да следва и да се явява на цялата банда и което нарекли петия член на бандата. Геезър започнал да прави следните неща по собствените му думи: "Слагах обърнати кръстове по стените и рисунки на сатаната навсякъде, нарисувах целия апартамент в черно. Станах наистина вманиачен и всички тези ужасни неща започнаха да ми се случват". Не искам да продължавам да пиша за тези гадости повече, който желае може да провери фактите и да се убеди, че това което написах е истина.

Момичето ми аз не обвинявам хората слушащи тази "музика", че са сатанисти въпреки, че има и много такива. Аз ви предупреждавам, че сте жертви на сатанинската лукавост, че тази "музика" е от дявола буквално и слушайки я вие сте под въздействието на дяволски внушения и се отваряте за неговата намеса в живота ви.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 639f70f456
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не трябва да правиш музиката определяща за живота си. Виж само колко грозно изглежда отстрани (мнението на околните). Можеш да слушаш каквато си искаш музика, но тя не трябва да влияе на поведението ти.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 51834a90ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От автора: Благодаря за коментарите. Тази година влязох в Английската гимназия и там има доста метълчета, емота и изобщо доста хора слушащи метъл и рок. Там си намерих доста бързо компания, но вкъщи продължават да ме гледат накриво. А "приятелите ми", от които започнах да страня ме изглеждат от главата до петите и едно Здрасти не ми казват. Наистина благодаря много за съветите Ви. Ще продължавам да ги чета с удоволствие.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 58174a0322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз си слушам дъбстеп никой около мен не слуша, седях си с две момичета и те си говореха искаха да пускат чалга и после ме питат а ти какво слушаш и аз мии дъбстеп, и израженията на лицата им ми подсказваха, че бяха отвратени едва ли не и отговора беше 'аххам.. '
Така, че слушай каквото си слушаш все едно чалгар да спре с чалгата хаха.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb6c722cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   ДО ВСИЧКИ "РАЗБИРАЧИ":
Метъла не е само "викане", "крещене" и "дране на гърла". Има някои песни, които са наистина такива, но си зависи от жанра. Докато чалга "певците" пеят на плейбек, при метъла няма плейбек. Заврете си шибаното тъпо мнение отзад, защото не разбирате от музика.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8e819c5ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Еми знаеш ли, аз може би съм единствения в България, който слуша модерно кънтри и няколко човека са ми казвали, че е доста тъпа музика... ама знаеш ли какво.... хич не ми пука. Мен си ме кефи музиката и си я слушам. И на колоните в нас и на телефона навън. Алармата ми е кънтри, телефона ми звънни с кънтри, гледам си кънтри концерти на компютъра и както казах не ми дреме за мнението на околните. Така, че важното е на теб да те кефи музиката, а не другите. Защото все пак ти я слушаш. А за тия където ти казват неща от сорта "много тъпа музика слушаш, много си спряла, много си зле", можеш само да им покажеш един пръст на ръката си... сама ще се досериш кой :D :D

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eb1d8f17e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Според мене вашите са от онези големите христяни, които си мислят, че това което слушаш е сатанинско и вярват в чудеса. И искам да кажа, че този тип музика има изключително много фенове. В моят клас горе долу 90% слушат само циганско (чалга, поп-фолк... ). Напълно съм съгласен с номер 38.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 33415d1ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Хей здравей и аз като теб слушам метъл. Изобщо да не ти пука какво мислят и какво ти казват родителите ти :) радвай се, че си намерила хора със твоя вкус за музика, и изобщо да не ти пука. Слушай си метъл и това е изобщо не обръщай внимание кой какво ти казва. И на мен много хора са ми казвали защо слушаш метъл и някакви такива глупости, но аз просто се абстрахирах и това е. Направи го и ти. Успех :).

Момиче на 15 г

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker