Мъчно ми е, не се чувства добре в училище. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мъчно ми е, не се чувства добре в училище.
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2401 пъти
Здравейте, хора! Знам, че е едва 16 септември, но така ще си остане дълго време и искам да споделя само как се чувствам. 7 години бях с един и същи клас. Макар и в 5 да се смениха няколко човека, както и класната... беше ми готино. Още първата седмица се запознах с всички, но сега не го чувствам така. Гадно ми е за 3 неща - има едно момиче (нека я наречем Н), с което доста сес приятелих в 7 клас. Бяхме си три момичета много добри приятелки, но само едната остана с мен, а другата отиде в друго училище на другия край на града. Някак придаваше забава в този клас и ми беше наистина приятна компания. Второто е, че в 6 клас дойде едно момче и от тогава до сега не съм спряла да го харесвам. Слагал някакви тикчета на матурата по математика, изкара двойка и сега е в съседната паралелка заедно с едно друго момиче, близка моя приятелка. Знам, че са в съседната паралелка, но единствения ми шанс да го виждам беше да е в нашия клас. Пишем си и в интернет, но той повечето време само ми вижда съобщенията. Опитвам се да не съм досадна, но явно никога няма да съм неговия тип. Вчера го търсих в двора и по чудо се е видял с всички оставащи от нашия клас (12 човека са в моята паралелка), но не и мен. Отделно и другото момиче... почти няма да се разминаваме в училище, вече няма да е същото. Друг клас.. нямам идея какво се случва там, нямам идея как изглеждат хората. Сигурно има хубави момичета... Ако правим нещо като клас те няма да участват. Н също... С нея щяхме да се виждаме уж. Трите с нея и другото момиче, което остана с мен, но и двете ще ходят на уроците събота и неделя, а пък Н свършва след 19:00 ч. и докато се върне и се прибере няма как да излиза вече.

Гадно ми е и за класната, новата е мила но ми е антипатична. Има лек говорен дефект, а това ме влудява. Ще свикна, но миналата класна ми липсва. Тя другата смяна работи и нямам идея как ще я виждам, отделно е класна на нов клас (впрочем видях класа й, много са отворени, груби и не се срамувам да ги нарека тъпи). Не искам да звуча надменно, но всичко това е вярно. Не знам дали до края на годината въобще ще се запозная и с момчетата, аз едвам с момичетата се пък камо ли с някой по-висок, който ме гледа злобно. Липсва ми всичко, сещам се за всяко едно нещо което правихме като клас и не ми е добре..

Моля историята ми да е публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: ddf41a3fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно ще свикнеш, нормално е да ти е кофти отначало и аз бях така в новото училище, после като завърших гимназия ми беше мъчно и исках онези дни да се върнат, но полека свикнах и в университета. Сега като завърших лятото бакалавър ми стана малко мъчно виждайки първокурсниците да подават документи. Когато бях първи кулрс се радвах на завършващите, а сега обратното искам да върна времето назад, но и магистратурата ми ако ме приемат пак ще е в същия ВУЗ. Да пак с нови хора, но поне на познато място.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8f53b24d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, едва 16 септември е! При това си 8 клас, ако съм разбрала правилно. Имаш многоооо време да се запознаеш и да се сприятелиш с много нови хора. Не си мисли, че след като с някой вече не сте в един клас това вече е краят на света! Не е! А и нали това е готиното на гимназията, срещаш нови хора, опитваш нови неща. Не можеш цял живот да си само в една и съща среда и все с едни и същи хора. Ако някой ти е бил приятел, ще си останете приятели и без да сте в един и същи клас или училище. Така, че не се шашкай толкова, ами дай шанс на новите си съученици и ще видиш, че и сред тях има готини хора.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f73f01c6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз това не го разбрах нещо

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c66eb28da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не си взех матурата и влязох в механото в Сливен. Не се оплаквам, макар и повечето там да са цигани. Учителите са от български произход и се разбирам с тях доста добре. Нямаме момичета там, и самото училище има лоша репутация, но пък ще си взема 2 безплатни категории и сигурна професия. Плюс, 10, 11 и 12 клас ще имаме заплати и ще си живеем живота :D.. Не се притеснявай за стария клас и класна, може да си организирате среща на класа в началото на втория срок или нещо такова :). И аз се разделих с много як клас, но не обръщам внимание, свиква се :D. Бъди по-отворена към другите и пробвай да завържеш разговор с тези високите. Няма срамно в опознаването :). Може да изглеждат злобни (като мен самия :D), но да са добри хора и да са интелигенти, кой знае!


Дерзай :)!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: aaa93d9d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче 18г.

Така е моето момиче, не е лесно, но ако паралелката ти е добра стреми се да учиш, за приятели време колкото щеш. Теб ти е мъчно май, че не виждаш момчето, което харесваш, не толкова друго. Класната теб не те интересува, тя е длъжна да приема бележките ти, когато си болна, да съобщава важното, случващо се в училище и до тука. Не го мисли толкова, всичко се нарежда с времето, ти гледай да учиш, и без това си малка за момчета.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 232e7fe117
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила, всичко ще стане с времето си и аз бях в подобна ситуация. И сега не заменям новият си клас за нищо на света!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: dba2429fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е и аз съм в ново училище но ако не те харесват отиди на последния чин остави ги на мира и когато ти ховорят им отговаряй все едно ги мразиш(защото е така)ако искаш ефект почни да се отдлъскваш от тях все едно не ги познаваш и не си ги виждала никога;)
Помни-Носи черно и не бъди любезна
оспех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f8214e6345
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Оу, не си само ти, определено. Носталгията превзема всички ни, когато отидем на ново място. Аз имах късмета предишните ми учители да бъдат в другата смяна и ги посетих още на 16-ти, видяхме се, пожелахме си успехи и така. Пак ще се виждаме разбира се, важно е да не забравяме кой откъде е тръгнал.
Сега вече уча в СПГЕ и честно да ти кажа съм със страхотни впечатления от учителите, много разбрани хора. Обаче от класа ми не съм доволен - изолираха ме, познавам едва няколко човека. Иначе всички останали се "навързаха" още на 15-ти. Не знам, мен ли ме е страх да правя първите крачки, но просто останах изолиран. Какво да се прави, ще свикваме някак си.
На първо място е образованието, пък ако никой от новия клас не те забелязва - не си прави труда, те са просто едни предатели и лицемери. Аз лично си прецених новите съученици още на 15-ти - кои са по-простички, кои са по-умни, кой какво може и така. Набелязал съм няколко, с които смятам че ще имаме общи теми за разговори, пък каквото стане.
Впрочем, момче съм. :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f12757d849
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това е живата, няма как да си с едни хора цял живот. Не пречупват така нещата, а се радвай на новите познанства, защото вече си негативно настроена. Утре няма как да работите на едно място, хората следват различни пътища. Няма как винаги да харесваш класните си, шефа си и т. н. Имам чувството, че се привързват прекалено много, харесва ти познатата обстановка и те е страх да видиш и да се наслади на новото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7f8bda3ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   теен години са брутално яки.... сега ти предстоят най уникалните моменти... аз съм 12 клас и всичко започва да ми липсва

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 981228c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен най-яките години са в детската градина преди гадното учене и после чак като завършиш унито и работиш. В детската градина всичко ти е ново, хората не се делят още на групички и всеки играе с всеки. На работното място ти дават пари, а не оценки, не учиш неща които няма да ти трябват, няма изпити, освен това моите колеги са прекрасни и никога не съм бил толкова щастлив в училище и университета колкото на работата. На мен ми липсва само класа ми от 1 до 7, тези от гимназията хич.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker