Толкова страшни ли са матурите след 7 ми клас??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова страшни ли са матурите след 7 ми клас???
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 7415 пъти
Здравейте! Както сне разбрали от заглавието, аз съм седми клас. Има нещо вътре в мен, което ми подсказва, ме матурите по бълг и мат (особено по мат) са много трудни. Може ли да дадете мнения ( тези хора, които вече са ги минали) дали наистина са толкова трудни, колкото казват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 14e39b7ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е толкова страшно спокойно. Брат ми е на същата вълна и се притеснява, но истината е, че няма от какво. Просто бъди внимателен/на в час и си води записки- помага. Чети си и си вземи сборници да се упражняваш. Също може да опиташ да влезеш в сайта на МОН и там да решаваш минали матури, за да видиш какво е. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3586b89972
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Лесни са. Аз без почти да уча имах 5 и на 2-те. А тази година бях 12-ти клас. Те пък са още по-лесни

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d8d24182bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е толкова страшно. Когато си знаеш всичко минават по вода. Преговаряй и няма страшно.

деветокласничка

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ec1d00f60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   Просто отвори сайта на МОН и опитай да решиш някоя матура, толкова просто е. А иначе, паниката идва от самите матури, но те са елементарни.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 82f10cd308
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Здравей и от мен! :))))
Така... първо към въпроса ти - ако ти кажа, че целият седми клас беше песен и че изпитите бяха супер лесни, определено ще те излъжа. :) Определено беше трудно, изморително и на мен лично ми костваше много усилия, много търпение и голяма доза желание.... но смея да твърдя, че всичко това си заслужаваше в името на това сега (8 клас) да уча в най - мечтаното от мен училище и да бъда горда въспитаничка на въпросната гимназия. Много е важно още от началото да имаш много мотвация и желание да започнеш още от сега да се подготвяш за изпитите. Не се успокоявай, че имаш много време, защото изведнъж дните ще излетят и ще дойдат изпитите. :))) Ако родитилите ти имат финансова възможност е желателно да те запишат на уроци по БЕЛ и математика през цялата учебна година. На мен това много ми помогна да се подготвя добре и да се чувствам уверена в знанията и уменията си. Ходи на пробни изпити, те ще ти покажат къде грешиш и на какво трябва да наблегнеш. Посещавай редовно консултациите в училището си и не се притеснявай да питаш за нещо, което не разбираш. През годината аз нямах почти никакво свободно време за излизане с приятели в мола, на разходка или просто така пред блока, цялото ми време прекарвах в писане на мнооого домашни и решаване на тестове. Голям стрес е всичко това, голям.... разбира се ако искаш отлични оценки де.... Самите изпити не бяха чак толкова страшни, по голям беше страхът от неизвестното, това, което ще дадат. Вторият модул по математика има много особености и определено си е доста труден, без допълнителна подготовка ти ГАРАНТИРАМ, че на него няма да се справиш максимално добре. И така.... стига съм ти плашила! :D
Въпреки всичко, на нас ни се поднаха най - трудните изпити от предишните 5 години и заради това драстично паднаха баловете за прием в гимназиите. Моите оценки не бяха най - добрите, но достатъчни, за да ме приемат в Първа езикоав гимназия профил: Английски език ( град Варна ). :))))
БЕЛ - 5. 250
Математика - 4. 607

ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!!!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 49486907d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не са толкова страшни за колкото се представят от учителите. Стига да учиш и да поддържаш знания, всичко е лесно. Няма страшни процедури и тестове.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3a12d5afc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Момче 9-клас.
Въобще не са трудни. Поне на мен не ми бяха трудни. По БЕЛ изкарах 5. 30 нещо от сорта а по математика 4. 50, а тези оценки напълно ме устройваха при положение че не бях учил(и не съм преписвал). Даскалите само ви плашат. Не се притеснявай. Пък е рано да мислиш за матурите... има много време.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3aa0a9fa10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   И мен ме бяха наплашили и отидох там треперейки и с идеята, че няма да мина, но накрая изкарах по БЕЛ 6, а по математика, където бях гола вода изкарах 5, така че..

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d26e54a866
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз минах през тях миналата година и мога да кажа само едно-отдъхни си малко, не е нужно да се стресираш толкова.
В интерес на истината, ако учиш всичко ще ти върви по вода, защото ти трябват трайни знания, особено по български език, също трябва да се упражняваш и предполагам, че учителите ще ви пуснат няколко пробни тестове преди датата, за да може да свиквате. Относно математиката-задачи, задачи и пак задачи, най-вече логически. Ако не си много добра по предмета, оставай на консултациите или (ако няма насрочени консултации и допълнителни часове) помоли учителя си да останете след часовете, за да ти обясни това, което не знаеш.
Също така чети внимателно и не бързай да отговаряш, разполагай се във времето възможно най-много! А ако искаш да караш втория модул, ще е най-добре да поработиш над трансформиращите преразкази, особено тези със сегашно време, за да се чувстваш уверена, и сигурна в себе си.
Стискам ти палци и ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 80eb557e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Здравей! И мен ме беше страх тази година от матурите. Значи ще ти кажа повече да учиш, защото тази година по Математика беше много трудно. Аз през цялата година учих упорито и я взех. Трябва да изкараш хубави оценки, за да те приемат в някое хубаво училище. А ти къде ще кандидатстваш?

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f32699a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Само вторият модул по математика е малко труден иначе всичко друго е лесно, не се притеснявай!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b021b83046
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ако искаш над 5. 5 трябва да се стегнеш още от сега. Принципно са много лесни на мен лично по математика ми беше много по-лесно, но това ми върви много. Първия модул го реших в първите 10 минути, а втория за половината време и нямах грешка-6. 00, но по български ми беше по-трудно и имах 5. 3, за което съжалявам така че трябва да учиш за да не ти е кофти после.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 78fc1d768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Всички учители твърдят, че матурите са трудни за да учиш по съответния им предмет-но това не е така. За бълг - трябват ти произведенията-не чак наизуст но поне героите и проблема там сложните изречения-те вече се зубрят напиши 4 преразказа на случаен разказ от името на героя и 4 от неутрален и си готов. За мат е по-тегаво но с малко повече учене се прави. Разгледай тестовете на Мон и виж кои въпроси са често срещани. Решавай поне геометрия и движение-те винаги се падат и често не са трудни, а скъпи. Разгледай още, но от различни видове и виж кои те затрудняван.
А и за тезата по бел важно е да ти е колкото изречения е казано и да няма грешки. А съдържанието си е клише-мисля че някъде в нета или по книжарниците имаше книжка с много (150 ) примерни и често срещани тези. Късмет и спокойно повечето хубави училища(изключвам СМГ и немската- за тях е по-трудно, но определено не невъзможно) ти трябва 5-5, 400 по всеки предмет

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: daeca79c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Всичко си зависи колко си учил. Ако си учил и си подготвен-няма страшно. Ако обаче си блееш в час и ходиш на училище колкото да "отбиеш номера", а вкъщи учебник не пипваш... е, тогава са страшни.
Така, че от теб си зависи. Подготви се и ще се изненадаш колко са лесни всъщност.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 89f515940f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Пиша ти като осмокласничка, преминала наскоро през това. Истината е, че матурите изобщо не са толкова трудни, учителите ви нарочно говорят колко са трудни и важни ти матурки, а всъщност просто се опитват да ви накарат да учите, понеже повечето не го правят, а по този начин ненужно ви стресират. Аз, като, смея да си призная, изключително мързива личност, взех матурите с петица по българки и четворка по математика, без изобщо да съм учила цяла учебна година-без майтап. При положение, че цигани и двойкаджии също ги взимат, можешд сама да си направиш изводите...
П. 14

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e951c2dbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Здравей! Ще започна от това, че сега съм 8-ми клас и матурите в 7 клас бяха много трудни, поне за мен. Не искам да те плаша, но по-добре да го разбереш сега, а не да те залъгват цяла година, че са елементарни. Най-тъпото при нас беше, че формата беше различен и самите въпроси към дадената задача бяха по-сложно зададени. По български беше по-нормална, но по математика наистина бяха прекалили. Като съвет ще ти кажа само да решаваш много задачи, да слушаш в часовете, защото това ще направи добри впечетление на учителите и ще е по-лесно за оформянето на годишните ти оценки, които са старшно важни за оформянето на бала ти. Успех и накрая пиши какви са резултатите ти!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a4dee85a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не са страшни аз сега съм 8-ми клас и миналата година не съм учила имах 5-тици и 6-тици споко не се притесняваи !;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f9dd4aa985
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   От автора- благодаря Ви, за мненията!!! Аз ще кандидатсвам в най-елитното училище в нашия град(подчертавам, че ной е малък). Благодаря отново!! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f9dd4aa985
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   От автора- благодаря Ви, за мненията!!! Аз ще кандидатсвам в най-елитното училище в нашия град(подчертавам, че ной е малък). Благодаря отново!! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8523ae917f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   ПЪРВО, учи! Недей да слушаш коментари, които гласят -Изпитите са много лесни!
Това далеч не е така. Учи си всеки един урок, колкото и скучен да е! Слушай, какво говорят учителите!Запиши се на курсове по математика. Ако ти е трудно и по български, също.
Не разчитай на някого, който да ти подсказва.
!!Запази спокойствие!! Разказвай си уроците на глас!
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕДЕЙ ДА УЧИШ ПРЕДИ ИЗПИТИТЕ, ЩЕ ЗАБРАВИШ ВСИЧКО!!!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6fa61aa19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   От автора - благодаря!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: de51de91a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Здравей! Тази година и аз държах матури. Та не се притеснявай и панирай от сега! Не е толкова страшно, колкото си мислиш! Учителите ви плашат, за да учите! Наистина стресът е огромен, но той само ще ти пречи. Съветът ми е от сега сериозно да залягаш над учебниците, особено по математика, защото там изпита беше труден. По-точно труден сравнено с миналите години. Първи модул беше поносим, но втори си беше гаден... добре, че всяка година има по 2 спасителни задачи:D. По български матурата беше най-лесната давана някога. Особено с тези промени по 15 въпроса за един текст, който през цялото време е пред теб. А преразказа беше също най-лесният, даван изобщо на матура по БЕЛ. Но малко се разочаровах, защото на Първи модул граматиката и литературата бяха супер лесни и направо се чудих защо цяла годшна толкова се блъсках с учене и мислех, че ще е нещо супер сложно. Но не е! Не се панирай и учи! Успех:)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 113f5f16c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Матурите 2012-2013 г. бяха лесни (нямам представа за сегашните), летвата беше доста на ниско. Като цяло, просто си бъди постоянна в ученето и няма да си имаш толкова тревоги и проблеми. По БЕЛ може още още от сега да почнеш да решаваш тестове. Мисля, че е добре, ако се участваш в олимпиади, защото, доколкото знам, формата за 7.клас е същия и като на матурата. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d486b9ca82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Ами, приятел. Аз изкарах седми клас по вода, дори и без твърде много учене. Съветвам те да наблегнеш на литература и формулите по математика. Не съм най-добриат ученик и пак изкарах 31. 000 бал

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d486b9ca82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   От номер 27- нека ти разкажа цялостно матурата ми. По бел стоях на втория чин срещу квестора ни. Зад мен стоеше момиче, което ми обеща 20 лева, ако й дам да препише от мен. Поне 7-8 пъти се обръщах към нея и зяпах към хората, мислейки какво ще правя като свърша- ще спа у приятел или ще ходя на къмпинг с гаджето. Когато дойде време за преразказа аз го написах и накрая оплесках всичко, така че се наложи да го препиша наново. Смятай, времето ми стигна за всичко това. Взех въпросните обещани пари след матурата, отидохме в приятел, взехме си чипсове, коли тем подобни и купонясвахме. Като резултатите по късно излезнаха имах от първият модул 3-4 грешки- момичето зад мен също.
И в моя случай. Всички чета обясняват как са учили цяла година и не са имали време за мол и разходка. И накрая са изкарали резултати, по-ниски от моите. Резултатите са ми бел 5, 200 Мат 4, 800. Имам бал точно 31, 000 и съм в езикова столична гимназия с френски език. Така че, моля ви, не плашете човека- няма нищо страшно. Съвета ми е да не се плашиш. Двойкар изкара 4 и на двете без преписване. И ти ще можеш

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f9dd4aa985
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Благодаря! :) (от авторката)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 72eb67e923
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Като нормален тест, но по математика не го взех защото съм мн зле по математика

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5ea9c7e5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз съм 8 клас от Варна и влязох в 5-та езикова с френски с бал 29. 500. Като на НВО-то по БЕЛ имах 5, 196 и по Математика 5, 224. На уроци по БЕЛ не съм ходила тъй като бях в паралелка със повече часове по БЕЛ, а по математика ходил 4-5 пъти само. Спокойно това не е краят на света, но гледай да си учиш редовно уроците и да пишеш домашните, защото от това зависи и годишните ти оценки по математика и БЕЛ. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 150fc6cd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Споко, изобщо не е чак толкова страшно. Бях седми клас миналата година, и аз се притеснявах, но не е нещо опасно (матурата не хапе). Ако учиш през годината нямаш никакъв проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 150fc6cd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Изкарах 5. 80 по бел, и 4. 829 по математика миналата година и изкарах висок бал (32. 258). Стягай се от сега, постави си някакви цели и успешна година

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e3b583d635
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ако си си учила както трябва досега не би трябвало да то е трудно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7d09b04468
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Като гледах матурите от миналата година ще са лесни и тази. Успех на изпитите, които ти предстоят.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3520eb3afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Благодаря! ❤

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7b0ecad4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аз сега съм 8 клас знам какво ти е и аз го преживях миналата година. Знам от началото че е ужасно страшно но не е споко. Ако кажем че в училище си за около 6 на матурите ще имаш над 5 а ако си за около 4-5 толкова ще имаш и на изпитите споко. Все пак не е краят на света

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: df139dba31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Сега съм 8 клас. Без никакво учене по български изкарах 5. 214, а по математика решавах много тестове вкъщи. Главно от изпитай. ме. там са всички матури от предходните години. По математика на пробната матура имах 2. 92( и баща ми щеше да ме убие), а на реалната изкарах 4. 785 (последните две цифрички не си ги спомням). Но все пак винаги пробните са по-трудни от истинските, за да се притесни и да започнем да наваксваме, ако нещо не знаем. На всички други тестове( водещи се за външно оценяване по другите предмети) имах петици, освен английски и биология, там имах 4 и отново по тези другите предмети почти не учих. Сега съм в най-елитната гимназия в града ми и се справям не зле, като се има предвид, че отново не уча, а и не слушам в часовете.
Така, че не се притеснявай, много е лесно, само от обща култура по български можеш да изкараш поне 5, а математиката или я разбираш или не. Много зависи от обясненията на учителката. В момента съм с една млада, която почти нищо не обяснява и се наложи за първи път в живота ми да посещавам частни уроци, но все пак ги схванах.
Пожелавам ти успех на тези матури и съм сигурна, че и тази година ще са лесни. Няма от какво да се притесняваш и не забравяй, че винаги има начин как да влезеш в желаното училище, все пак има 3 класирания. В моя клас имаше момче влязло с 21 бал, а това е най-елитната гимназия в града, да не казвам и цялата северна България. Още веднъж да ти пожелая успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fd3021d283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Наблегни на литературата. Сега съм в 9 клас в 1ЕГ-Варна с немски благодарение на оценката по БЕЛ- 5, 872. Гимназията не ми е била някаква огромна цел и не съм се старала да вляза там, но просто така се случи. :D По математика си беше излагация- 4, 756, но и никога не ми е била силна страна. Успех и дано да влезеш, където желаеш :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5cf48afeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   И аз мноооого се притеснявах и дните преди матурите корема направо ме свиваше от притеснение и едвам ходех( направо да не споменавам че си вися бая време в тоалетната с извинение за израза....

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5cf48afeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От 41 :
Учителите винаги те наплашват допълнително, за да си мислиш, че ако спреш да учиш и за 1 ден даже, ще си провалиш живота.... нашата класна тогава по мат постоянно ни повтаряше че ще е страшно трудно и няма как да не сме били минали.... Абе страшна мотивация беше направо... а всъщност матурата беше лесна и всички минахме, дори двойкаджиите.... тъй че не се притеснявай, който и да те наплашва и УСПЕХ!! ☺☺

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8e6fa1386d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Здравей. И аз съм 7 клас. И аз се притеснявам за изпитите. Ходих на пробен изпит по БЕЛ и имам 4, 408. Почти всеки ден съм на уроци по математика, защото уча в една елитна гимназия, в която влязох, за да се подготвя и не съжалявам. Мисля, че тази година изпитите ще бъдат лесни, защото се говори, че всяка година стават все по-лесни заради многото двойки. Не се притеснявай. Всичко ще бъде наред. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7124fc4242
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Аз също съм в 7-клас. Остават около 1 месец и половина до матурите. Няма да ти казвам да не се притесняваш, защото всички мои съученици го правят. (включително и аз) Аз се водя от умните

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4139fbe279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Хаха и аз така мислих, ама не са кой знае какво. Споко още съм жив

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 285f3525e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Здрастжъйте другарю,
Първо на първо, откъде да знам че си 7ми клас. Може да си 20-годишен дебил дето се интересува от малки деца защтото той не е бил на 7. 8ми клас съм в 8ми клас( да си знаеш, че не съм 20-годишен дебил). Бях в най-елитното училище на моя село (Дебрене). Матурите бяха най-трудните задачи в живота ми, а аз съм умен(имам само 6ци). Да си знаеш, че е тези хора *когото( май и по БЕЛ няма да успееш)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: eb01ff9034
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До номер 46
Абе кви глупости говориш! Само плашиш детето!
До автора
И аз съм 7 клас, но не го приемай толкова навътре, никой не е умрял. Учи редовно и всичко ще е наред. С притеснение няма да стане нищо по разлипно

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 80e7e109f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Благодаря на всички мотивиращи коментари! До матурата има три седмици. Малко се притеснявам, но мисля, че ще се справя!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7124fc4242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Ее, какво стана? Аз съм номер 44. Извинявай, че чак толкова късно пак пиша, ама кажи колко изкара. Приеха ли те там, където искаше? ... Аз лично съм довен от себе си... изкарах по БЕЛ 90, 500, по Мат 75 и ме приеха в мечтаното училище. ☺

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 831c334774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   От автора: Доста късно пиша, вече съм осви клас и всичсо е наред(поне засега). Бях написала коментар с резултата, но явно не са го одобрили. И така:по БЕЛ имах:5. 60, а по Мат-5. 30. Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker