Момичето на сърцето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичето на сърцето ми
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2863 пъти
Може би много от вас ще го сметнат за тъпо, но понякога си мисля че като споделям така болката отминава. Неделя вечер 22:05, легнал и съм и си мисля само за едно нещо-нея! Казват че мъжете били безчуствени прасета мислейки само за това ‘’как да и влеза в гащичките’’, но според мен това въобще не е така! Понякога дори си мисля колко съм жалък, мислейки за нея без да спирам, дори и за секунда. Мисля че съм срещнал момичето за мен, но също така и си мисля, че никога няма да бъдем заедно. Незнам това дали е защото тя не иска или просто защото нямам достатъчно смелост да ида при нея да я целуна и да и призная всичките чувства които изпитвам към нея. Отново не стана чата в скайп, отново не се чухме по телефона, мисля че вече откачам. . . Момиче което дори не съм целунал, а в същото време си мисля че съм лудо влюбен в нея. Понякога ми се иска просто да имаше уред или някаква машина която да изтръгне всичките чувства които имам! Защо просто чувствата не бяха приятелски към нея, защо?! ?

Когато ходя на училище тя е единственото нещо което усмисля денят ми. Познавам я само от 5 месеца, но си мисля че я познавам цял живот. Нали знаете онази прословута фраза която чувате по филмите-‘’Тя не е като другите’’, е мисля че тази фраза важи и за мен. Понякога си мисля дори че ако трябва да дам живота си за нея бих го направил или фразата-‘’За теб бих поел куршума! ! ! ’’. Имам странното чувство в мен, че имам толкова много любов и емоции да споделя, че за да ги изкарам трябва просто понякой път да си поплача. Някой може в момента да ми се присмива четейки това, но истината е че и те ще бъдат в подобна ситуация някой ден.

Защо просто нямаше един перфектен свят в който щяхме да бъдем заедно?! ! Онези разговори дълги по 4 часа, онези чатове в скайп в 3 сутринта, онези закачки в училище, нищо ли не означават? Защо, защо става така, че когато намериш подходящата за теб, нещата никога не се получават! ! Мисля си в момента, че колкото и да седя тук и да пиша мислейки си за нея, тя в момента си прави кефа някъде без дори да знае дали все още съм жив или не. . Казват че на нашата възраст не трябва да имаме сериозни приятелки трябвало да ги сменяме една след друга, аз ако можех да бъда с нея в момента нямаше и да заглеждам друго момиче! ! Отново си мисля за нея, че ако можех в момента да я прегърна, НИКОГА няма да я пусна! ! ! Сълзите падат от лицето, нещата остават същите. Утре в училище сигорно няма и да ме забележи. . Предполагам че хората прочели това, в момента едните ми се присмиват, а другите тъгуват с мен защото знаят как стоят нещата. Е само мога да кажа благодаря на тези които прочетоха това, и дано никога не ви се налага да изпитвате тази болка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4538ae37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никои не ти се присмива!Това е любов!Но ако другата страна не чувства това към теб,няма смисъл от сълзи,а от друг човек.Такъв,който да те кара да се усмихваш,не да плачеш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 80ceccf4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Обясни й чуствата ти към нея, ако не се получи.. има други риби в морето.. знам това е изтъркано и на мен като са ми го казвали ми е идвало направо да ги застрелям, но е така. Ако найстина срещнеш момичето на живота ти, и тя ще те обича.. късмет.

-Death_Blade^

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 411e985c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз съм така само че при е по зле има едно момче, което секи път като му пиша не ми отг ; (( и му пиша смс-си липсваш ми той ме пита коя си ти ? Ужасно много ми липсва и аз ако мога да го прегърна поне 1 път да ми вдъхне надежда да продалжа на пред ще ми стане по добре на душата но ...
искам да кажа, че не само ти се чувстваш зле .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bb3521b89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Във случая аз и бях казал какво чувствам към нея преди известно време,но преди това аз ходех с една нейина приятелка.След като казах че не искам да бъда с приятелката и,а с нея тя ми каза,че не можем да бъдем заедно поради простата причина че съм имал чувства към приятелката както и че по това време в живота и имаше друго момче,вече не е приятелка с това момиче нито е със онова момче.И сега просто незнам какво да правя...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 775de0d311
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   1. Кой твърди, че мъжете били безчувствени чудовища - най-красивите стихове са написани от мъже, чуй класическа музика - от нея прелива от любов (композиторите са били все нещастно влюбени, Лист е бил влюбен в жената на учителя си!!!, Бах също в женена) и все са били мъже!!! Любовтта им все невъзможна, а сега е вечна в нотите им
НЕ СА СРАМНИ СЪЛЗИТЕ ТИ и чувствата ти. Ти поне си сигурен,че може да обичаш - такава любов много хора не са изживявали! Съветвам те да отидеш в библиотеката и да си препишеш в една тетрадка подходящи стихова, а може би и сам да опиташ да пишеш, да твориш....после може да й поднесеш стихове като дар, ако не знаеш как да изразиш любовтта си. Най-великите поети са мъже! Жените са им били винаги в краката!
2. Не пишеш дали тя е с друг. Ако е сама и сте си писали толкова дълго, може да има чувства. Говори с нея, ухажвай я. Ти явно си романтичен, не се срамувай. Подарявай й цветя......ако те отблъсне, НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА.
Вгледай се в себе си!!!

Аз лично започнах така за себе си да пиша и превеждам стихове, текстове от песни.....любовтта е много важно чувство, било и несподелената

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker