Страх ме е отново да се влюбя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е отново да се влюбя
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравейте пише ви едно 14 годишно момиче.

Ще започна от преди една година когато в повечето от часовете седях с едно момче. Тогава не бяхме кой знае какви приятели и ми беше супер гадно че стоя с него.
Минаваха седмици и той ставаше все по-добра компания беше много мил и внимателен обсъждахме много лични теми. Имахме и уникални преживявания, но само като приятели. Един ден той си отвори телефона и аз видях снимка на едно красиво момиче, сложена като тапет.
На знам защо но бях много любопитна коя е тя, а той не ми отговори веднага на въпроса. Изведнъж нещо в мен кипна и му казах че не искам повече да говоря и да се виждам с въпросното момче. Той беше изненадан от реакцията ми също като мен и ме попита, , какво има'' аз му отговорих че не го интересува после попита какъв ми е проблема аз му отговорих, , Ти си ми проблема'' бях много наранена, а дори не знаех защо. Обърнах се с гръб към него и зароних сълзи. Следобед се успокоих и му се извиних за бурните ми реакции. Вечерта размишлявах за постъпката си и осъзнах, аз бях влюбена в него. Разбрах го, но и той започна да го подозира и вместо да смекчи болката ми от несподелената любов той я засилваше молеше ме да пиша стихотворения за момичето му споделяше ми как са минали срещите им и как планира да направи следващите на един спортен празник видях как прави видеоклип за нея викайки че я обича. Всяка вечер аз плачех усещах сърцето си раздрано от болка, чуствах раните си, но просто не трябваше да ги показвам на никого. Сред другите винаги бях усмихната.
Годината свърши и пътищата ни се разделиха аз отидох в гимназия, в друг клас.
На пърмият учебен ден когато влязох в класната стая видях едно момче беше висок със самоуверено излъчване.
Помислих си, че той ще е от онези ''ГОТИНИТЕ'', които се правят на много ''печени''. Казаха ни да се наредим по номера и аз се падах да стоя до едно момиче, а въпросното момче седеше зад мен с друго момиче. В началото дори не се обръщах назад не лислех че има смисъл, но после започнахме да общуваме и се впечатлих.
Въобще не беше такъв какъвто си го представях беше много забавен, мил, и дори ме викаше с галеното ми име.
Дори баща ми не ми беше казвал така защото го смятах за лигаво, но когато го чух от неговата уста си прозвуча съвсем на мястото. С момичето до него станахме приятелки и според нея аз би трябвало да го харесвам.
Хванах ме се на бас че до края на срока ще съм влюбена в него и ще сме гаджета.
Но не мога да си го позволя да бъдеш гадже с някого значи че и двамата сте влюбени един в друг. А в мен кой би се влюбил, аз в най-добрите си периоди съм 65кг и никога не съм била красива единственото ми хубави черти са усмивката и сините очи.
Не мога да си позволя отново да бъда разбита, психиката ми няма да издържи отново да плача всяка вечер и да се опитвам да закърпя раните си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 79e7a49d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, момче на 14 съм и не знам как стоят много от нещата при момичетата, но при първия просто не е бил влюбен и се е опитвал да ти го покаже. Ние момчетата сме така устроени, че ако едно момиче не ни каже пряко какво чувства, а само ни дава сигнали не можем да идем и просто да и кажем, че не изпитваме нищо към нея, защото тя в 90% от случаите почва да се оправдава, че и тя не изпитва нищо, което за нас е много конфузно. Отделно момче с приятелка не се пипа, защото ако е сериозен ще те отреже веднага. За втория не знам какво да правиш най-добре му прави намеци, но не бъди прекалено нахална като при първия. Да плачеш само, защото има снимка на момиче на фона на тела си е тъпо. Да ти дам пример, че един приятел снимка на любимата си актриса за фон. Отделно КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИГАЩИНИ да се правиш на разбита, любов се надживява, спокойно на 14 си живота е пред теб :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e8c40a030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами послушай номер1.
И защо не опиташ да откажеш джънк фуудс - всякакви там хрупкави сладки, шоколадчета и солени разни в пакетчета неща, също и пържените храни.
Също събота и неделя излизай сутрин, ако не да тичаш, то поне да ходиш пеша ей така по за 2-3 часа. Взимай си с тебе фотоапарат или ако нямаш с телефона спирай, прави снимки. Или ако имаш куче - излизай с кучето и правете походи заедно. Да се наслаждаваш на разходката, не да мислиш за килограмите. И до догодина по това време ще видиш видима разлика във външния си вид, съответно и в самочувствието си :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bc7f1d15d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ходи си пиши домашните. Страх я било да обича... детски му работи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 545404b9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не бъркай доброто и приятелско отношение с влюбване и любов. това, че някой се държи добре с теб, далеч не означава, че иска нещо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker