Твърди, че е хетеросексуален, но дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Твърди, че е хетеросексуален, но дали?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте!
Пише ви момче на 17г. Преди 3 годни, когато се преместих в нов клас, се сприятелих с един от моите съученици и бързо си станахме доста близки. Точно тогава бях в процес на осъзнаване на сексуалната си ориентация и те първа започвах своите връзки с момчета. Той, естествено, ме подкрепяше и никога не ме е съдил заради сексуалността ми. Винаги ме е впечатлявал по един или друг начин- интелигентен, хубав, широкоскроен... абе, винаги тайничко съм се надявал да е гей или поне би!
За тези 3 години сме преживяли доста неща заедно- той дълго ходеше с моя близка приятелка, аз с момче от нашата гимназия. Споделяме си проблемите, помагаме си при нужда.
Съмненията ми за неговата потенциална бисексуалност започнаха от миналата година, когато на няколко пъти опипа и се опита съвсем умишлено да сваля бивишя ми приятел. Опипваше го бедрата, разрошваше му косата, когато бяхме в компания. По-късно по погрешка отворих браузъра на телефона му и забелязах, че последната отворена страница е гей порно.
Миналата година щяхме да целунем на няколко пъти. Питал съм го многократно дали е гей, но той винаги отрича и сякаш се нервира, когато повдигна темата. Постепенно започнах да усещам, че ме ревнува от момчетата, с които си пиша и излизам, защото не мога да скрия факта, че не е рядкост да излезна с някое на момче на среща посредством сайтове за запонства на ЛГБТ.
След започвнето на тази учебна година нещата се задълбочиха. Започна „уж" да се шегува колко готина двойка сме щяли да бъдем, колко сладък съм бил, започна да ме прегръща при всяко едно наше разделяне след приклюване на учебните часове- нещо, което до сега никога не е правил, дори с приятелката си. Първоначално си помислих, че това е заради дългата ни раздяла (цяло лято), но с многократното повторение на тези действия (и една развалена целувка), осъзнах за какво иде реч.
Останах да спя у тях в понеделник. Бяхме взели съвсем малко количество марихуана и алкохол за настроение и нещата вече запознаха да стават сериозни- опипа ме доста пъти, прокарваше пръсти в гащите ми, аз отвръщах на жестовете... Всичко завърши със секс- неговият първи път. Когато свърши, ми каза, че това си остава между нас и че той си е хетеро. На следващата сутрин усетих, че се чувства доста конфузно и за това закусих, постоях малко и си тръгнах. Не сме виждали от тогава, защото се наложи да пътувам. Сега съм наистина много притеснен какво предстои, как ще се развият нещата.. дали е гей? Не крия, че имам чувства към него, но ме е страх от факта, че може само да си давам празни надежди.
Какво бихте ме посъветвали да направя? Благодаря предварително на всички коментирали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: c2ee6e270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И да е гей, щом не си признава, значи не би трябвало да те интересува. Няма как да има нещо между вас, докато той не се разкрие.

Все пак може да поговориш с него за онази нощ, до поставите някакви граници - да не се повтаря или ако се повтаря дали и двамата сте ОК да се виждате за секс...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: de05e666d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От Автора :
Да, много бих искал, но ме е страх че ще се отръпне, просто искам да сме заедно, но сякаш след тази случка съсипах отношенията ни, които толкова време градях...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d160ee3e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че не е гей, просто е правил секс с мъж, защото харесва мъже, но си е 100% хетеро пича, щом той го казва. ЛОЛ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker