Живот без любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Живот без любов
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1130 пъти
Здравейте, ще разкажа моята история накратко и се надявам да ми подскажете къде бъркам. Момче съм на 20 години мога да кажа, че имам ръст от 180 см, имам хубава и стройна фигура, тренирал съм няколко спорта, последният от които още практикувам, имам интереси в областта на обществените науки, но хубавите нещо до тук. Още от малък съм тих, не говоря излишно, отговарям само ако ме питат. С много малко хора мога да се отпусна и да бъда себе си, винаги се притеснявам от мнението на други (най-вече на момичетата). Опитвам се да бъда перфектен, но в този си опит съм прекалено затворен и не знам как да говоря с момичетата, изглеждам глупак отстрани. Харесвал съм няколко сериозни момичета, но не съм разкривал чувставата си, може би за това се чувствам самотен. Надявам се някое момиче да сподели какво мисли по въпроса и ако желае да остави координати, за да споделим някой общ проблем. Поздрави :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: ef2e24c628
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бива да те притеснява мнението на момичетата, понеже винаги ще се намери някоя недоволна. Не може на всяка да угодиш. Бъди себе си. Това е важното. Намери момиче, което споделя твоите интереси. Трябва да се отпуснеш и да се виждаш повече с приятели.
Аз не мога да кажа нищо, тъй като съм същата. Тиха, не говоря много, само с 2-3 общувам и то много. Затворена съм, но пък не ми пука.
Но както се казва: "Тихите води са най-опасни. " Може един ден да се разкриеш и да бъдеш друг.
Ж20

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94846c3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От мнението на другите въобще не трябва да се водиш по него като за определящо, какво мислят, как те възприемат и дали им изглеждаш, ако ли ще най-малумния. Тва си си ти и трябва да се научиш да не се влияеш от другите. Знам колко е трудно, защото всеки се интересува поне малко какво мислят другите за него. Защото хората са злобни и има много не качествен народ. Нз как може да се притесняваш от мнението на всяко момиче, като се има предвид че хората са много различни, както и всяко момиче. Мнението на момичета не би трябвало да ти влияе до толкова, защото се пак има много несвестни сред повечето, абсолютно различни, глупави, коренно с различни възприятия за средата около себе си и въобще момичета, който сто процента не ти отговарят и на нивото. Та за това бъди себе си и какъвто си си, не се прави на някакъв дето не си, и ще намериш човека от твоята черга както се казва, с твои интереси, човек който да те цени и уважава и да имате общи интереси. А това коя си мили за тебе и по каква начин въобще не трябва да си го слагаш на сърцето, тя не критерия за всички момичета, просто не си намерил сродна душа все още.
М 20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker