Харесвам едно момиче, но тя не ме забелязва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момиче, но тя не ме забелязва
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1288 пъти
Та като цяло e дълга история. Аз съм момче на 14 години и съм 8 клас. Много от приятелите от стария ми клас дойдоха в моето училище и в момента сме в един клас. Приятелите за мен са много важни. През лятото всеки ден излизах в двора на училището ми(старото) с моите приятели. Само 3-ма от тях са ми съученици. Другите са с една година по-малки от мен и съучениците ми. Та ние бяхме една задружна групичка. С тази компания се познаваме от страшно много време. Но още от 5-и клас харесвам едно момиче. Тя е една година по-малка от мене и е от класът на приятелят ми Иван.
Когато я виждах по коридорите просто я подминавах. Но това лято както споменах преди малко, когато ходех в училищния двор тя също идваше и седеше с нейни приятелки. Отидох на море за около седмица и половина. Като се върнах първото нещо което направих е да изляза навънка да се видя с приятелите ми. Не им бях казал, че съм се върнал за да вида дали съм им липсвал. Като отидох в училището те се зарадваха много. Но там имаше нови хора(момичета) от класът на Иван. Та почнахме да играем на игри от типът на: шише, подаръци, предизвикателста... На практика бяхме в една компания но ситуацията си беше същата. Единственият път когато си говорихме беше когато играхме на една игра(нещо като гоненица но не точно) и тя ми каза да се мръдна защото и преча да вижда. Беше много странно защото се запознах с другите и се сближихме, но не и с нея. Никога не сме говорили нормално и като цяло да се познаваме. Имам предвид тя знае кой съм и аз знам коя е тя но... Та искам да ми дадете някакъв съвет-какво да правя? Как да ме забележе? Моля ви се да не пишете неща от типът на: много сте малки и тн. Също нещо което ме притеснява е че тя е на 13 аз на 14. Знам, че не е голяма разлика но доста често ми се подиграват, че движа с по-малки от мен. Те са 7-ми аз съм 8-ми така че не мисля че има нещо срамно. Също така ние вече почти не се виждаме. Само през Събота и Неделя но дори тогава тя не седи с нас, а седи от страни с нейните приятелки. Всъщност повзнавам повечето от приятелките и но не и нея. Има ли смисъл изобщо да се занимавам, или да се откажа и да продължа на пред. Моля модераторите да публикуват историята защото ми трябва помощ. Благодаря на хора на хората които са отделили време да го прочетът.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: d50bcd39cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, тази история ми звучи малко като съчинение написано за домашна от третокласник, но както и да е. Иначе защо се притесняваш, че е една година по-малка? Повечето връзки между момчета и момичета имат тази разлика. Не стой да се жалваш ами отивай да я заговориш. Все за нещо ще измислиш и готово. Каквото стане - стане. Аз съм малко по-голямо момиче от теб и заговарям момчета, та ти ли не можеш да заговориш момиче. Я се стягай, отивай при нея и раздай целия си възможен чар. Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker