Връзка от разстояние. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Връзка от разстояние.
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте. Момиче съм на 17 години. За пръв път ми се случва, да имам връзка от разстояние. Момчето е от Варна, а аз съм от София. Познаваме се, виждали сме се.. но това не е проблема. Проблема е, че много ревнувам. Знам, че трябва да му имам доверие, но просто като не е до мен, или не е в същия град, не е същото. Може да ми каже, че е в тях, а в останалото време да е навън.. просто ако някой е имал връзка от разстояние, нека да ми каже какво да правя, знам че е трудно, но не е невъзможно. Ако има значение, ходим от 1 месец! Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8c55903203
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз поддържам вече година и половина връзка от разстояние. Много ми е тежко и чакам с нетърпение да заминем да учим в чужбина, но иначе да се върнем на темата. Връзката от разстояние изисква много жертви и човек дава много повече енергия от себе си отколкото при обикновените връзки. Тя трябва да се поддържа само ако човекът наистина си заслужава. В такъв случай той би трябвало да не поглежда към никакви други момичета съответно ти не трябва да се притесняваш. Просто го давай по-леко, не си създавай излишни нерви и така ако той ти изневери значи не е човекът. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3392c1217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имах връзка от разстояние. Той беше в Белгия, а аз в България, продължи година и половина, но скъсахме не заради разстоянието, не ми е изневерявал, просто много ме ревнуваше. Той се побърка... Когато беше в Белгия не ми даваше да излизам, а ако излизах трябваше да е самл с най-добрия му приятел, момче с което аз нямаше какво да си кажа... Не ми позволяваше да си пиша с никой, не можех да контактувам с други момчета, казваше ми в колко часа да се прибирам, забраняваше ми да излизам понякога... Ако не правех тези неща следваше огромен скандал... Колкото повече ми забраняваше на мен толкова повече ми се искаше да го правя.... И започнах да го лъжа... Когато излизах му казвах, че съм с наще и излизах с моята компания... И накрая ми омръзна цялото това нещо, цялото това задушаване и просто го скъсах... Нямах чувства към него, той направи така че да се отдръпна.... И срещтнах моят човек. Няколко пъти се опита да ни раздели, но не успя.. Сега подържаме връзка.. Виждам, че е осъзнал грешките си, но за мен това няма значение.... Мисълта ми е, че не трябва да го ревнуваш така само пречиш на себе си и на връзката ви... Затрудняваш се повече. Това момче ако държи на теб, няма да те лъже, а ще ти казва всичко както си е. Трудно е, но обичат ли се двама човека, нищо не може да ги спре.. :) Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 011d238c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От мен запомни, че връзките от разстояние нямат бъдеще, освен ако не планирате скоро да заживеете в един град.
Имала съм 4 такива връзки, докато си науча урока. Дали единият ще ревнува, дали другият, дали ще има някакъв друг проблем... разстоянието си оказва влияние. Всеки си има самостоятелен живот, който не може да се съвмести с този на половинката.
Много си малка още, за да го разбереш, аз също поддържах връзки от разстояние от горе-долу твоя възраст, та чак до 26. Напълно изгубено време, в което можеше да се развивам повече за сметка на часовете в телефонна и скайп любов. Такава връзка е спирачка. Ще се убедиш и сама. А ако ревнуваш, накрая ще скъсат с теб, цялото ти поведение би ме дразнило неимоверно, защото е психопатско. Сигурно от възрастта, но колкото по-рано осъзнаеш простичката истина, че ревността не води до нищо хубаво, толкова по-добре за теб. Желаните жени не са ревнивите жени. Знаеш ли защо? Зад всяка ревност се крие огромна вътрешна несигурност.

Ж31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b9b875b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, връзките от растояние имат бъдеще и не е загуба на време нито нещо подобно. И аз имам такава -след два месеца правим една година. Много съм щастлива разбираме се има и ревност разбира се но малко. Искам да кажа, че щом си с него трябва да му имаш доверие и да не прекаляваш с ревноста защото това ще е огромна тежест а и все пак сте далеко това е досатъчно лошо като се замислиш. Ако го обичаш и не искаш да го загубиш няма да прекалявш, нека е в допустимото :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker