Бисексуална?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуална?!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2816 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16г. (10 клас). Пиша тази история, защото от известно време имам притеснения, че съм бисексуална! Още от години усещах, че ме привличат и момчета и момичета... имала съм гаджета (момчета) и се чувствах нормално с тях. Никога не съм имала гадже момиче (само съм се целувала на шега). Главната причина за моите притеснения е че от 1 година насам не съм си имала гадже, не съм се забивала с момче и нямам никакво желание да имам гадже момче! Може би това се дължи на факта, че всичките ми гаджета са пълно разочарование, но пък имам огромното желание да пробвам да стана гадже с момиче, това значи ли, че съм би? За това мое увлечение съм казала само на един човек (приятел) никой от семейство ми не знае и това е другото ми притеснение - как ще реагират! Много искам да поговоря с някой в моето положение и да се запозная с такива момичета, но не познавам никой :( именно за това пиша тук.
Благодаря на всеки който отдели време за да прочете историята ми и се надявам да ми дадете съвети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: adef4002e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е задължително да си Бисексуална, може просто да си любопитна така нареченото bi-curious. Ако живееш в малък град, гледай наистина да не се разбира, защото нашия народ е злобен и биха направили всичко, за да си нещастна. За родителите ти не им казвай, ако мислиш, че ще реагират лошо, също първо се подсигури дали си наистина Бисексуална или не. Ако живееш в по-голям град е възможно да си намериш по-лесно момиче за приятелка. Дано съм помогнала.
-Ж. Би.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 495d10ebd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм бисексуална. На 15 съм. Няма нищо срамно в това :) Това, което написа тук го кажи на ващте. Сигурна съм, че ще те разберат :) Успех <3

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f12c604625
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имаш притеснения? ! Това пък защо? Сексуалната ти ориентация, каквато и да била тя, не е повод за притеснения. Тя ти едва отвътре и е част от теб, все едно да се притесняваш, че си руса, само защото повечето хора наоколо са тъмнокоси.... Изживявай си сексуалните предпочитания и не се шашкай какво ще си помислят този или онзи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8f276484ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто е - бъди себе си и прави това, което те прави щастлива!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8722d58f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ми... и жена ми е бисексуална.... от ученичка. Ако спиш и с мъже няма нищо притеснително.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc1bf01924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   според мен трябва да пробваш да лижеш женски анус, докато ти 2 момчета ти правят двойно анално, и ще разбереш, за какво става въпрос!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee8aed1434
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искрения ми съвет е да стоиш надалече от извращенията, потърси си момче с подходящ характер който ще има ценностите които желаеш и тогава няма да се разочароваш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7e5cf8eb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм бисексуален и за мен това е в пъти по- добро от това да си само хетеро или само хомосексуален... възможностите ти скачат двойно ^^ единствения проблем ще е, ако започнеш да се срамуваш от това, но повярвай, никой не го интересува дали си гей, би или хетеро... стига да не натрапваш това постоянно, подобно на веганите и откачените гейчета/мое мнение, мразя когато човек започне да парадира със сексуалната си ориентация или това, че е решил да не яде кренвирши и пържоли/ единствено по консервативни родители/като баща ми, за жалост... / няма да са особено доволни от това, но ще се наложи да свикнат... успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 63c9386260
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Както писаха някой по-гори може просто да си любопитна, но да знаеш, че ако хората са малко по свестни ще те приемат такава каквато си. Имаме една съученичка, която е лесбийка и никой не и се подиграва. Особено при момичетата се приема по-добре. Зле единствено, ако някой каже, че е гей. Може би проблем са само родителите ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f8bf50a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще ти отговоря според моите разбирания дали си бисексуална или не. Казваш, че си се целувала само на шега с момиче. А когато се целунахте с това момиче ти изпита ли някаква сексуална възбуда? Всеки път когато се прегърнеш с момиче, или когато се целунеш или пък когато си мислиш за някое момиче минават ли ти през главата някакви сексуални фантазии? Фантазираш ли си някаква форма на секс с момиче? Сигурно си гледала порнография и когато две лесбийки правят секс ти виждаш ли се в подобна игра. Но нали знаеш какво правят лесбийките една с друга. Не е само да се целувате по устните или да си смучите гърдите, ами трябва да си правите и канилингус взаимно. Ако такива фантазии ти се въртят в главата, тогава ти си бисексуална. Тези неща ти ги казвам, защото когато един човек се възбужда сексуално от тялото на собствения си пол, това значи че е хомосексуален или е лесбийка. Ако пък се възбужда от телата и на двата пола тогава този човек е бисексуален. Ти си помисли и си отговори в каква форма момичетата те привличат и как се виждаш в една връзка с момиче гадже.
Не казвай на родителите си нищо, голяма е вероятността да не те разберат и само ще ги разтревожиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f45c170bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ще се радвам ако искаш да си пишем, поне може да ми пишеш на Емайла и аз не познавам такива моничета

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d9e9341903
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако все още ти е трудно да се определиш като хомо, хетеро или би- просто недей. С времето и опитите, нещата ще ти станат ясни. Може да си хетеросексуална, може да си бисексуална, а пък може и мъж да не погледнеш повече. Никой не знае.
Пътят по откриването на сексуалността е доста дълъг. Те първа навлизаш в света на сексуалността и интимността, ще опитваш, ще се учиш и ще се себеоткриваш.
Аз определен себе си като хомосексуален, но това не означава, че не мога изпитвам разни инцидентни влечения към жени. Така е и при хетеросексуалните. Според Кинси (най-великия сексолог на всички времена) сексуалните ориентации могат да се обозначат със скалата от 0 до 6, където 0 е скритната хетеросексуалност, а 6- стриктната хомосексуалност. Едва 10-15% обаче са стриктно хетеро/хомосексуални (0 и 6 в скалата респективно). Другите 80% се намираме някъде из хомосексуалния-хетеросексуалния континуум, т. е сексуалността не е двуполясна и не може да се прикрепяме твърдо към нашата си ориентация постоянно- винаги има някои спонтанни избилици.
Искам и друго да изясня- не се залъгвай, че бисексуалността е фифти-фифти. Ти може да си харесваш и двата пола, но пък например да си препочиташ момичета(или момчета) по една или друга причина. Също така и може да имаш себе си за бисексуална едва, когато изпиташ ЛЮБОВ и РОМАНТИЧНО влечения към човек от своя пол. Ако просто се възбуждаш от момичета, това не те прави бисексуална, а хетеросексуална, която обаче се доближава в скалата на Кинси повече до бисексуалния спектрум. Недей мисли преди какво си харесвала- важно е тук и сега какво чувстваш.
Моят съвет е да не бързаш да се определяш, защото ще се объркаш допълнително- просто бъди себе си. Живеем в 21 век, хората стават все по-толерантни и сексуалността на човека вече започва да има все по-малко и по-малко значение.
Наядвам се, че ти бях полезен с мнението си. Успех със себеоткриването ти! :))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b09c999850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   благодаря ви найстина ми помогнате и бяхте много мили! Стигнах да извода, че времето ще покаже и каквото и да стане трябва да бъда себе си, но за сега повече ме привличат момчета, пък да видим за напред :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b09c999850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От Автораката: Коментар номер 15 не е от мен! Не знам кой се представя за мен, но е адски тъпо и да вземе да си напише своя тема/история вместо да окупира на другите хора! А относно коментарите на останалите хора, благодаря ви найстина ми помогнате и бяхте много мили! Стигнах да извода, че времето ще покаже и каквото и да стане трябва да бъда себе си, но за сега повече ме привличат момчета, пък да видим за напред :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2e7ea4935c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Проблемът ти, авторке, е че гаджетата ти момчета са били разочарования. А причината е, че изглежда такива си ги подбирала, или пък може би просто в тази възраст всичките момчета, на които си попадала, са несериозни лигльовци. Това не значи да хукнеш по чичовци, напротив. Грижи се за себе си, развивай се, всичко ще си дойде с времето.
Иначе е нормално да имаш интерес и към своя пол, почти всички момичета/жени имат някаква доза бисексуалност.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f45c170bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Коментар но 15 беше от мен, Много се извинявам лично на Авторката, просто и аз имам такъв проблем просто исках и други мнения да прочета, извинявам се за неудобството :(

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b09c999850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Автораката: Извинявам се, . ако съм била груба с момичето което е написало коментар номер 15, просто ми стана гадно! Няма проблем да пишеш в темата просто не се представяй за мен :) П. С Ще се радвам някой ден да се запознаем.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9fca8b9148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Долу-горе същото е и при мен. Ходила съм само с момчета чат пат биваше. Заглеждам се и по момичета по улиците постоянно, искам супер много да пробвам с момиче ама не знам. Може би наистина просто сме любопитни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e1c1fbd871
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравейте, имам един въпрос ще се радвам ако Авторката го одобри и да го видят всички, Добре всеки казва, че сме били любопитни а тока как ще го коментирате Аз съм момиче на 20 години и да. обичам най-добрата си приятелка, не я обичам като приятелка а е по различно, не е нищо сексуално а просто прегръдките и са по различни и до сега не съм била с момиче? !

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1b5526ff8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Е, от любопитство нaкрaя стигнaх до двa пъти с жени дa го нaпрaвя.
Хaресa ми, дaже много. И понякогa си мисля, че ще ми е по- добре във връзкa с женa. Единственaтa липсвaщa чaст можем дa си я купим от мaгaзин, че и евтинко :)
Сексуaлно ме привличaт мъжете, но емоционaлно вече не. Редки екземпляри сa които бихa ми допaднaли, но обикновено сa зaети, пък aз чуждо не пипaм и не искaм.
Т другa стрaнa всички били "ловджии"ми дa си ловят, лошо нямa, но нямa кaк дa е с мен и дa търси нещо зa лов.
Тa, мaй по- добре с женa.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9443481cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И какво като си би?
Пак си човек!
Ти не си избираш с какво ориентация да се родиш,но от теб зависи дали ще си щастлива или не.
Ако живееш в малък град(като мен) и ако родителите ти са консервативни(като моите) по-добре не се издавай,хората са станали толкова ужасни,че ще направят всичко за да видят как някой с различна ориентация или полова идентичност страда.
Но това да не те тревожи,щом искаш да си с момиче,БЪДИ!
Това е нещо,което може да достави удоволствие и щастие на теб и тялото ти.Бъди себе си и да не ти пука от мнението на хората!
Много обич ❤❤❤

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e1c1fbd871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Благодаря, първона Авторката, че ми одобри въпроса второ и на коментиралите, Момичето което обичам е против такива момичета, от както го разбрах, че има чувства към нея тя само ме наранява с действията си и тя си има сериозна връзка с Момче... Да в малък град съм ама никой нищо не знае за този въпрос, нашите нямат нищо на против просто искат да съм щастлива :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b3371c148e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Това са извращения, хората които ги вършат не ги чака нищо добро.

М

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker