Мисли си, че всичко му е позволено само защото е инвалид! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисли си, че всичко му е позволено само защото е инвалид!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2488 пъти
Здравейте, хора. Момиче на 17 години съм и имам спешна нужда от съвет. Миналата година едно момче от класа имаше проблем с крака и сега вече се придвижва с инвалидна количка. Ходи и на рехабилитация, но му трябва време, за да се оправи. Та откакто това се случи, той започна да си мисли, че всичко му е позволено и редовно си позволява да опипва момичетата в класа, което лично на мен ми е много неприятно. Например минава покрай някоя и я шляпва по дупето или я стиска. Обарва си наред. Аз дори се скарах с него и му казах тези неща, а вместо класът да ме подкрепи, те ми се нахвърлиха, че трябва да го разбера, че не знам какво е да съм на неговото място. Учителите му пишат оценки ей така без да е учил и той използва инвалидността си като начин за облаги и привилегии. На мен ми беше много мъчно за него, както и на целия клас, но тази година той просто е невъзможен! Сега нарочно ме дразни още повече и ми говори перверзности, казва, че съм му гадже и пак ме опипва. Учителите и съучениците защитават него, дори другите момичета го оправдават (между другото 19 момичета и 5 момчета сме класът). Срам ме е да кажа прд родителите си. Молих ги да ме преместят, но те искат да знаят причината, иначе няма да се съгласят да сменям училище точно в 11-ти клас, който е много важен. Какво да правя. Направо ми се плаче! Не мога пак да се карам с него, защото всички ще ме намразят. Всеки ден за мен е мъчение. Какво да направя? Освен да сменя паралелката, а не училището... но пък искам да уча медицина, а ако сменя паралелката няма да мога да се подготвя толкова добре и ще ми трябват частни уроци, а не искам да ощетявам нашите (в биологична паралелка съм)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: fbf44ea327
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като го видиш, че наближава стълбите му бурни количката рязко. Поне една година няма да го има и ще може да завършиш спокойно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: def562c714
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Шибни му един шамар, пред всички. Ти поне си момиче и можеш да си го позволиш. Не си играй много много с тоя!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7a013001c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   В тази възраст и напълно здравите момчета мислят че всичко им е позволено и обарват на ред.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d525be8e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прaсни му един шaмaр! Инвaлид бил! Нищо му нямa, инвaлид му е мозъкa, a и нa всички остaнaли щом му позволявaт подобни волности. Зaвърти му един здрaв шaмaр, но гледaйки го отгоре и добре изпрaвенa/ изпънaтa. Тaкa ще му покaжеш добре мястото му. Не, не е унизително, щом той се възползвa от положението си в моментa зa дa безобрaзничи, по същият нaчин се възползвaй от положението му зa дa му покaжеш яснaтa си позиция/ мнение.
Инaче можеш и съвсем спокойно пред цял клaс и нaй- върлaтa зaщитничкa- учителкa дa зaявиш ясно, че която желaе ( включи и учителкaтa ) може дa му седи нaдупенa дa я пляскa "горкият инвaлид" но ти не си нaвитa. И точкa по въпросa с нaглецa.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 343d2131a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Неговото поведение е просто детинско! Жалко, че не можеш да му нашариш шамарите. Стой далеч от него, когато видиш че те приближава се обърни по такъв начин че да не те докосне или се мръдни. Съмнявам се да му е толкова бърза количката. ;)
Колкото до родителите ти - говори с тях, защото очевидно те са единствените хора които ще те разберат, щом ДОРИ УЧИТЕЛИТЕ не искат.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1083acf8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   О това определено искам да го видя как ще се развие, защото имах гадже с проблем в крака и това му беше извинение да мрази всичко и всички и само с цупене да минава по тънката лайсна в работата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c175c864b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уау, ако преценката ти е вярна, тия твоите съученици са абсолютни боклуци. Кажи на вашите причината и се мести при нормални хора. Ще си дадеш малко зор с ученето, но няма да търпиш тия кретени.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0bc407d92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Инвалид, не инвалид не му дава правото да прави каквото си иска. И ми е особено странна реакцията на съученичките ти, давай му да ни обарва защото не може да си стои на краката. По-скоро му се развикай така, че да те гледа като изгубена котка, но лично аз не ти препоръчвам да му удряш шамари, защото после и учители и съученици ще те нападнат, а и може да те набележат и да ти свалят с някоя единица успехът. Късмет, дано намериш решение на проблема!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 550cd44e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това за шамарите ми се вижда малко крайно, но като цяло гледай да стоиш по-далеко от него. В крайна сметка с инвалидния стол е доста по-трудно подвижен от теб, обаче ако наистина прекали може и да го ошамариш накрая! Обаче това само в краен случай! Инвалид бил, а! И дай заради това да вдигне училището във въздуха едва ли не. На никого не го пожелавам, но това не е абсолютно никакво извинение за безобразията му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b5fe46737e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И при мен на работа има един - подобие е на момчето, което ви обарва. Само че той е гей и обарва момчета. Оня ден го видях да влиза в женската тоалетна, после всички му се присмивахме, защото си го е заслужил, ами да не е влизал в чужда тоалетна, после защо му се подиграваме.


Та, така да си дойдем на думата, ако пак тръгне да обарва : Вариант номер 1 набиваш му един як шамар, варинт номер 2 само му се скарваш ако се стресне развикай му се пак, ако вече те обарне шамара е вече в краен случай.

Ти си решаваш.
Успех

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a45d6d9960
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако пак дойде във вашия клас предупреди го да не те закача, когато го видиш обаче, че те приближи използвай случая който ти дадох в коментар номер 10 Това с шамарите само в краен случай- както е казал номер 9 можеш да приложиш.

На възрастта като 17 18 на момчетата си мислят че всичко им е позволено и тръгват да обарват. Аз съм на 24 Млад мъж съм. Както се изразих в по- горен коментар имаше едно подобно на тоз от вашия клас.
Обаче казах че той обарва момчета. Не ми беше приятно веднъж ме беше приближил и тръгнал да ме целува. За бога аз не съм гей.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f85472681e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо просто не говориш с училищния психолог? Не вярвам да нямате, обясни как стоят нещата. Вземи някой, който те подкрепя, ако има такъв, ако ли пък не... иди сама и разкажи всичко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb0a438fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тоя инвалида носи ли очила- да не е някой очилат? Че са ми ясни и по принцип са неадекватни. Инвалид бил- да бе най много да му се развикаш още веднъж а ако вече си го направила - ама не ги знам вашия клас как са що са . Вместо да му направят забележка те все го защитавали- смятай какви тъпанари са съучениците ти . Аз ако съм на тебе, колкото и да ме мразят бих му зашлевил една здрава плесница.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb0a438fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 4 също ти е дал точен отговор. Най- върлата защитничка е винаги учителката - Ако обаче тази вашата класна не вижда нищо съмнително в поведението на инвалида- в случая твоя съученик Значи отново ще мине по тънката лайсна.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb0a438fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Имаме подобен на работа знаеш, той си крещи вика цупи се обарва абее психично луд. Трудно работим с него, шеката едва го гледа хем го защитава хем го хока. Ама и м работното място е същата лудница като в училище. Все едно сме още 12 клас Относно горкия инвалид- не го съжалявам даже възмутен съм като видя такива хора - особено които те дразнят. Не му обръщайте внимание и ще спре да се занимава с тези щуротии. По принцип имам съпричастност към хора с инвалидна количка - но в случая момчето, което ви е изложило не го съжалявам.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a63efe8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Това че е в инвалидна количка въобще не му дава правото да прави каквото си поиска! И аз съм била в инвалидна количка, но не съм се цупела и тем подобни. Била съм с шина на крака след операция и не съм мрънкала. Сама се оправях. За жалост ми се случи като бях във ваканция. И да бях на училище щях да си ходя без да мрънкам. Понеже докато бях с шината свикнах да тичам с патерици. Покажи му, че не е това начина. Ако харесва дадено момиче да си признае, а не да се прави на простак и да я обарва. Ако аз бях в твоя клас, така щях да го шибна. И тези учители нищо не плавят. Идиоти.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b39e230c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Правилно номер 17 Такива като него са за шамаросване

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker