На коя възраст е нормален сексът? Извратен(а) ли съм...рано ли ми е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На коя възраст е нормален сексът? Извратен(а) ли съм...рано ли ми е?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5899 пъти
Скъпи тийнита, младежи или както се наричате....аз съм жена на 26 и съвсем неотдавна минах през вашето....

Проблемът е, че не може да споделите с родителите си от срам или страх от неразбиране, не може да се доверите на възрастни (роднини) , за да не ви осъдят и кажат „Рано ти е, изпуснат(а) си, марш в стаята!!!“.

Ще ви разкажа моята история......

Израстнала съм в консервативно семейство, Родителите ми се обичаха и очевидно имаха секс (иначе нямаше да ни има), но за това не се говорише. Майка се изчервяваше на някакви елементарни сцени на филм, думата „секс„ не се казваше, а „онова, мръсното нещо„. Освен това си делях детската стая със сестра ми, след като тя отиде да учи - с баба. За секс не се говорише, нямах практически лично пространство, даже банята не се заключваше......

Още от малка масторбирах, но сестра ми ме изпорти и престанах с години. Някъде на 12 намерих вкъщи добре скрита една мнооого стара книга от времето на комунизма (от 70-те), казваше се „Книга преди брака„. По мое време имаше интернет, но само в клубове, сега вие поне инфо имате.

Както и да е - в тази книга много медицински и трезво, човешки бяха описани сексът, телеснтото развитие, какво е фелацио, анална любов, онаниране при момчетата и т.н. Не разбрах много неща на тази възраст, но беше старт, вече не ме беше страх от тялото ми и пак започвах да се самоизследвам, да масторбирам и дори стигнах до някаква примитивна форма на оргазъм.....

На 14 ми дойде и бях подготвена за това, майка ми не - нито превръзки имаше (а беше неделя и тогава нямаше много отворени магазини по онова време), даже се опита майка да ми натяква, че не било нормално на 14 да ти дойде (при сестра ми на 16!). Но не се уплаших, нали бях чела, че си е нормално даже от 12, а в днешно време и много по-рано.

Интересът ви значи не е НЕЕСТЕСТВЕН, РАЗПУСНАТ И Т.Н., и другите преди вас на тази възраст. След като ми дойде (гадно е ,признавам) почнах и да получавам силни оргазми при мастурбация и си заслужаваха гадните дни на менструацията.

На тази възраст обаче не се чувствах зряла за мъже, знаех технически какво е секс, но не знаех какво е любене. Почнах да чета едни (пошли хе хе хе) исторически любовни романчета . Да, пошли са и нямат литературна стойност, но там имах описание на секса, различно от медицинските термини. После издебнах и гледах проно (някъде на 14..) и беше добре за образование, но не мислете, че това е нещо реално. Тук става дума за артисти и монтаж, но поне знаех какво става.

По това време учих усилено немски език и ми попадна една енциклопедия за младежи. Там беше описана една сексуална практика, която се практикува свободно от младежите в Германия, родителите знаят и одобряват. ТАЗИ ПРАКТИКА СЕ НАРИЧА ПЕТИНГ - Petting! Търсете в нета, за да се ограмотите. С две думи - при петингът двамата партнъори се задоволяват с ръце и УСТА, но без ПЕНЕТРАЦИЯ (проникване на членът във вагината!!!). Не е извратено или ненормално, напротив - достигате до задоволяване като при мастурбацията, но с момчето си и на него не му липсва нищо, а секс ще поиска много по-късно .....И ЩЕ НАУЧИТЕ НЕЩО И ЗА ДРУГИЯ ПОЛ БЕЗ РИСК ОТ БОЛЕСТИ И ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!!!

Изобщо точно когато сексът е забранен е най-сладко изкушение, а на 13 найстина е раничко, но не и за масторбация и Петинг, ако си харесвате момчето (момичето). Не е педофилия (според мен) едно 18 годишно момче да го прави с 13-годишна. Днес момичетата са развити. Трябва обаче много да внимавате,защото е забранено от закона!!!! ТРЯБВА МОМИЧЕТО 100% ДА ГО ИСКА!!!

Петингът е много разпространен сред младите в Европа, не може да се заразите от СПИН (даже при фелацио без кондом по принцип не е известен реален случай, а и едва ли имате на тази възраст венерически болести). Най-важния проблем - нежеланата бременност Е ИЗКЛЮЧЕНА!!! БРЕМЕННОСТ Е ВЪЗМОЖНА САМО ЧРЕЗ ПЕНЕТРАЦИЯ!!!!

Трябва да уточня,че в Северна Европа се говори свободно за секса, за тялото - там има най-висок стандарт на живот и най-малко нежелани бременности, тийн бременности и сексуални болести, а почват от много малки да мислят и говорят за секс и сексуални потребности свободно.

На Юг, в САЩ, Русия и при нас има много повече аборти и такива бременности, не се говори за секс, особено сред тийнитата и нежеланите бременности са факт.

1. НОРМАЛНО е и е човешко на тази възраст, (тийн, от 10 нагоре)да сте пълни с хормони, да се интересувате от секс, другия пол (или същия), изобщо от тялото си. Нормално е да масторбирате (цял живот ако щете), да се изследвате и даже да имате гадже, но НЕ Е НОРМАЛНО да правите секс на 11-12...ПЕТИНГ ДА, без пенетрация и без каквато и да е възможност за нежелана бременност. Гледайте да не ви хванат вашите, но ако имате физически нужди, по-добре да ги задоволите с мастурбация и (или) Петинг с момчето (момичето) вместо да се подтискате и после на 15 да се отдадете на групови сексуални изживявания, да се заразите с болести или да забременеете (станете баща).

Ако нямате сексуални нужди НЕ ГО ПРАВЕТЕ, изживейте детството си. Не че мастурбацията пречи - аз си играех с плюшени играчки, барбита и спах с котето си, карах колело....не ми развали детството така да се каже, но почнах доста по-късно (на 17-18) полов живот и това беше добре така!

2. Ограмотявайте се момичета и момчета, не се срамувайте от тялото си, от пениса си, от вагината си и гърдите си - природата ви ги е дала, човешкото тяло е перфектно. Не слушайте лелки и чичковци, коити се правят на пуритани, а нощем се ч..т със съседа(съседката) и ви натякват,че не било нормално, че сте били развратени и др.

Точно в тяхната младост е било нормално на вашите години да се правят аборти (кондоми не са се продавали свободно), да се изоставят бебета в домове, да се мълчи за секса и изнасилванията даже са били вина на жената и изобщо КОЙ В СЛУЧАЯ Е РАЗВАТЕНИЯТ????

ПС - ние „на младини„ (не се считам за стара на 26) много четяхме „Лична Драма„ заради зодиите (официално), но иначе заради съветите на сексолога Др. Врабчев. Тази страница циркулираше в часовете и никога не можеше да се намери - сега си бях взела този вестник от носталгия, врабчев е още там. Той ни образова доста и НИКОГА НЯМА ДА ВИ СЕ ИЗМЕЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ, НАПРОТИВ, ЦЯЛ ФЕРМАН С ОТГОВОРИ ЩЕ НАПИШЕ И МНОГО Е ДОБЪР ИЗОБЩО. ПИШЕТЕ МУ ПРИ СЛОЖНИ ПРОБЛЕМИ.
Надявам се да съм ви помогнала...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 49868f4562
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ех доброто старо време , когато играехме в 10 клас на криеница,баничката беше 10 ст и бозата също.Много добре написано и има логика ,но младежите бързат и искат да са като големите пушат пият и секс да правят.А така се похабяват морално

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c947398ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сега младежите са по-развити от преди. Има момичета във втори клас с менструация - над 45 кг. идва при момичетата менструацията и е съвсем естествено сега по-рано да им „хвърчат„ хормоните.
И по ваше (наше) време е имало сексуални контакти сред тийнитата, жестоки са били последствията заради уж-моралното общество - бебетата на младите майки са били взимани насилствено и се е мълчало. Да не говорим за злоупотреби на възрастни с деца, за които не се е говорило, защото в прекрасното ком. общество не е имало място за това.
Да си завираме главите в пясъка не е решение на проблема. Има човек - има проблем, има тийни - има проблем. Аз обичам хората и нашата младеж - нека имаме проблеми, но не от такова естество. С малко повече образование може значително да изместим назад във времето първия сексуален контакт, първата бременност и да даден на момичеста особено самочувствието и знанието да се пазят и да ПАЗЯТ ТЯЛОТО СИ.
Момичета, настоявайте за ползването на кондоми!!!!Тялото ви е едно единствено!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 93045ce1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо реши, че се срамуваме да говорим за тези неща? Моите връстници си споделят всичко без всякакви задръжки, дори да не са най-добри приятели, което означава, че тези неща далеч вече не са им толкова лични и срамни. Вярно е, има консервативни родители, и моите са такива, но тези неща се споделят сред младите без всякакви задръжки и извратените за нашите родители неща са се превърнали в нещо съвсем нормално. И в днешно време технологиите позволяват толкова мащабно разпространение на всякаква информация, че дори едно петгодишно детенце знае какво е "секс". Аз дори в детската градина като бях си спомням едно момче гледаше порно и ми разказваше, за което нямам думи, но такъв е животът...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 81abeb56ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не съм писала,че се срамувате - а, че може би се срамувате пред ВЪЗРАСТНИТЕ.

Едно е да говориш за секс, за ч..не, за п..ки и ко, друго е да имаш елементарна сексуална култура - младите хора се плашат от какво ли не - едно момиче мисли,че не може да забременее никога вече, защото е загубило девствената си ципа преди първа менструация, момче мисли, че има девствена ципа на пениса си......прави се секс без да се мисли за последствнията.
Между връстници, приятели се говорят много мръсотии, да се направим на терикати, на напреднали - ама като имаме проблеми, пишем тук, нали? Кое момче ще каже на приятеля си , че имал малък член....кое момиче ще сподели, че няма менструация.....за Петинг не вярвам да са чували.....
наше задължение е да споделим опита си - иначе как да намират в интернет отговори на въпростите си....нали някой трябва да създава контент , за да има какво да се намира...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6d2719c6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 2. Аз съм на 15, знам как става попринцип. И си прав че ни е рано на 11- 12, затова аз изчаквамдо поне 17. Но това е друго. Не си прав че всички искат да приличат на големите. С бащами сме като приятели, говоря си с него както с приятелите в училище. Естествено ми дава да пия алкохол но не по много. И съм твърдо" против" пушенето. Отказах цялото си семейство от пушенето. (Брат ми, който е с две години по - малак от мен веднъж го хванах да пуши). Та... повечето на моята жъзраст биха казали че съм ненормален. Но аз прекарах 11 години от живота си в Япония и там... . е така.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e4053dfd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто технологиите се развиват и всичко се развива. Филмите дето ги гледаме немат никъф смисъл-просто тама едно пиене пушене, секс и те тва е (Американски пай, напримерно) И интернета, компютрите-тва много малко родители разбират от тея технологии, и тепърва почват да се ограмотяват по това отношение, докато сина им или дъщеря им вече знае и да прави сайтчета :) и как да не хване да влезне у нета и да си потърси малко по-такива сайтове и естествено да види как стават нещата. И тия от Стъклен дом само се еб. т, кажете ми как така да не са ограмотени, в смисъл как да не знаят какво е секс и как се прави, като глейте кви простотии насекъде дават. Но болестите по полов път как се наричат (ВЕНЕРИЧЕСКИ), и защо така се наричат (Венерически) от къде идват и защо точно така, и вобще опасностите свързани със секса, и там всякакви малки детайли, но много важни в същото време, те ги незнаят нито пък се интересуват дали има такива-опасности. Те гледат и виждат че са вкарва тва у онава и напреде назаде, напреде назаде и готово-кеф. Ама даже както някои споменаха тук, те дори не познават телата си-менструация какво е, ама иначе преди първия им цикъл те вече знаят какво е секс и как се правят нещата, но като й потече кръв от... и се чуди какво става. И ми питат тука" Как да се отворя сама" ? ? ? Абе, викам, тва да не би даскалицата да ти го е дала за домашно та питаш такива неща, и толкова настояваш за! ПравилеН! отговор? Я питай коя е първата БГ столица, кой е покръстил българите и т. н. а не да ми питаш как да се отвориш, ше тече ли кръв и други глупости. Смисъла в живота-тва е да се изучиш както си требва, да си намериш добра професия и след това вече да си намериш приятел/ка с която/когото да си допадате и да се разбирате и така да създадете една добра връзка и когато се чувствате готови за това, да се ожените и да направите след това дете, или деЦА, там колкото искате и колкото можете да отгледате и след това да ги възпитате, по най правилния начин и е така. Ама секи бърза, и момичетата почват със секса преди дори да им дойде за първи път, а момчетата искат да правят секс още преди организма им да е почнал да възпроизвежда... . знаете кво. И е така, тва е в общи линии, как пропадат днешните деца, но виновни са технологиите и родителите най вече, и зависи и от това в каква компания ще попаднеш и много други такива причини. ЖАЛКО, НАИСТИНА, ЧЕ ТАКА СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТА.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 675d083b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много добре написано. Поздравявам авторката. Аз съм на 15 години и открих много сходства в разказа ти. Е, естествено, че сега живеем в по-различен и развит свят, но семейството ми също винаги е премълчавало въпроса относно секса. Майка ми винаги е била насреща и ме е съветвала, но откакто имам приятел са като полудели и ги разбирам. Напоследък научавам все нови и нови неща относно секса и слава на бога не са неща, казани от връстниците ми. Всичко това за петинга е много правилно и изключително полезно за тези двойки тинейджъри, които искат да го направят, но все още нямат опит. Това е много добър начин да опознаеш тялото на партньора си, да свикнеш с воденето на полов живот и да разбереш какви могат да бъдат последствия като в същото време си доставяте удоволствие и няма риск от болести и забременяване. Много се ядосвам, когато възрастните се отнасят с някакво безхаберие и просто отрязват тинейджърите. Вярно, че има много подрастващи, които допускат много грешки и не са правилно възпитани и ограмотени, но има и други по-зрели и възпитани деца, които са способни да обичат и да изпитват по-силни чувства макар и на такава крехка възраст. Още веднъж благодаря за прекрасния пост, дано повече тийнове го прочетат :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker