Приличам на дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приличам на дете
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2580 пъти
Здравейте! На 18 съм, а изглеждам като на 13 поне според околните. Понякога направо се побърквам, не знам кое ми е толкова детското, че не си приличам на годините. Слаба съм, 48 кг. при ръст от 1, 60, може би затова изглеждам до толкова като дете. Но то пък да не би да е само ръстът? Въпреки, че съм ниска си имам женствени форми, не съм някоя плоска като телеграфен стълб, та в това да е причината. През повечето време ходя без грим, обличам се, така че да ми е удобно, с дънки, тениски и кецове. Не искам нон-стоп да се разхождам с деколтета до пъпа и 10 см. токчета, така че да ме приемат на сериозно, за мен е наистина изтощително постоянно да се тревожа как изглеждам. Когато вляза в магазин за козметика и започна да си избирам нещо, вечно ще се намери някоя от консултантките, която да ми подвикне от другия край на магазина "Хей детенце, не отваряй стоката, ако не е тестер" Аз аз не си позволявам да отварям нищо, ако няма тестер просто не пипам. Скоро влязох в магазин за дамски обувки да си избера високи токчета, защото щях да ходя на сватба и докато разглеждах моделите чух как продавачките си шушукаха зад гърба ми, кискаха се и ме обсъждаха "Тоя детски г*з кво търси тука, токчета ли? " При което аз не показах, че съм ги чула, но моментално излязох, защото ми стана супер криво и вече не ми беше до избиране на обувки. Отново пресен спомен ми е как с компанията ходихме на плаж и всички минаха да си платят входа, а когато дойде моят ред, дебелата лелка, която стоеше зад гишето ме попита "Ти си над 10, нали? При, което аз и казах, че съм на 18, а тя ме изгледа супер озадачено. Както и да е, платих си и влязох, а после всичките ми приятели ме скъсаха от бъзици. Аз не им се сърдя, защото знам, че не го правят, за да се чувствам зле, но лелката зад гишето просто ми скапа настроението. Когато ходя на дискотека ме гледат с подозрение, защото си мислят, че личната ми карта е фалшива. Наистина е супер дразнещо, не знам дали на 35 ще изглеждам като на 20 или не, но в момента ми е дотегнало никъде да не ме приемат на сериозно и постоянно да ме бъзикат магазинери и продавачи. Но колкото и да се гледам в огледалото не мисля, че нещо в мен е толкова детско, според мен си изглеждам като нормално 18 годишно момиче, но явно за околните съм като на 12. Просто исках да споделя, защото вече ми писна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: a9038ccbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, радвай се. Изглеждаш си нормално.
Просто като 90% от наборките ти изглеждат на 18 като дърти чанти, нормално е на хората да им изглеждаш по-малка.
Не виждам какъв ти е проблема.

Е, ако наистина те питат "дали си над 10", тогава може и нещо във физиката наистина да не ти е както трябва, но май разказът е малко украсен.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 890e25ad9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет.
Съвета ми е просто да не ти пука за мнението на околните. Бъди себе си няма нищо по хубаво от това. Пък това си е и предимство да изглеждаш по млада, защо се притесняваш и сдухваш няма смисъл от това, казвам ти го от личен опит. След време ще видиш когато порастнеш още малко. Аз съм на 21 но ме мислят за 15 годишна на вид. Това даже много ми харесва да изглеждам по-млада.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b6058b0c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Започни да се обличаш по-женствено (това не значи к*рвенско) и слагай лек грим, който да те накара да изглеждаш по-голяма. При мен подейства, наистина знам как се чувстваш и няма друг изход!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 23f7045929
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема не е в теб.

Просто повечето хора над 18 - на 30, 40, 50... възприемат хората под 20 за деца! А доста от тях и под 25 годишните ги възприемат за деца!

Аз съм на 28 и винаги са ме изкарвали по - малка на години (и до ден днешен продължават). Но пък мен винаги просто ми е било забавно като го правят непознатите хора - особено пък лелките. (например в някой магазин купвам алкохол, цигари... неща за хора над 18 нали и лелчето: момиченце, имаш ли 18 леля, дай да ти видя личната карта, че да си нямаме проблеми; или качвам се в рейс и шофьора: хайде де момиченце, по - бързичко, не се моткай)
А пък в последните няколко години си ми е все по - голям кеф като ме изкарат малка - все пак бавно, но сигурно вървя към 30!

Е, на близките ми доста се дразнех като ми казваха малка си за това, малка си за онова (при условие, че вече имах 18) БЕЗ ДА СЕ ОБОСНОВАВАТ - което реално беше дразнещото, а не това, че ме наричат малка. Но както и да е, това мина - и при теб ще мине.

Всеки ще ти каже, че е много по - добре да те мислят за малка, отколкото да те изкарват по - голяма и това не е лъжа!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 12c257cacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Блазе ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4179fc2ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм на 21 и все още ми искат личната карта като си купувам цигари и пиене. Имам приятелка която е на 32 и в един магазин поискаха и нейната! Честно, изглежда по-млада от мен! Сега може да те дразни, но когато си на 32 ще рабереш, че е плюс да изглеждаш по-млада!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d85a49f116
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си само ти. Аз съм момиче на 20 години, а на хората им приличам на 15-16 годишна.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8f4e1de3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, авторке. Жена на 33 г. съм. Когато и аз бях на 18 г., също ми беше много криво, когато ме вземаха за 12-13 годишно момиченце. Сега, особено хора, които са по-на въэраст, също се е случвало да ме помислят за ученичка на 16-17 г. Но, вече това не ме впечатлява. Висока съм 165 см и имам нормални за възрастта ми мерки. Просто много от моите близки и приятели ми казват, че съм младолика, което според мен е дори много хубаво нещо. Така, когато човек стане на по-напреднала възраст, ще изглежда по-млад. На мен специално по-неприятно би ми било, ако ми кажат, че изглеждам по-възрастна. И на мен ми беше криво, когато бях на твоята възраст, напълно те разбирам, но с времето това ще спре да те впечатлява. Когато станеш на по-късна възраст, ще се радваш, ч че изглеждаш по-млада. Колкото до просташки реплики в магазин или другаде - с такива неща човек се сблъсква почти всекидневно. Когато чуеш простотия, просто не обръщаш внимание, по-скоро този, който те обижда има проблем със самия себе си, а не ти. Така, че от мен - горе главата и се радвай на живота.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: acc818efac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Миличка, на мен до миналата година, а понякога и сега са ми искали личната карта. Миналата година в магазина когато я дадох на касиерката тя каза Изглеждаше ме някъде 98 или 99 изобщо не можа да ми даде 22. ж. 23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2c32200d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Едно време и аз бях така и винаги се стремях да съм с класическа визия, черна пола, риза, токчета, стегнат кок и грим и въпреки всичко пак ме питаха дали имам 18 при положение, че бях на около 25. Обаче има едни плюс в цялата работа. Сега съм на 34 и понеже свалих токчетата и обух дънки никой не ми дава повече от 24-25! Така, че всяко зло за добро! Сега приятелите те бъзикат, ама като станете на по 30 и на тях почнат да им викат "лелче" и "чиче", а теб още те бъркат за 20 годишна ще видим кой кого ще бъзика. Пък и винаги можеш да се носиш малко по-елегантно, особено когато искаш хората да те приемат малко по-сериозно. Обаче да знаеш, след време много ще се забавляваш да шашкаш хората като им казваш на колко си години всъщност. Това ми е любимото! Да им гледам изражението като им кажа, че съм на 34.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 63ee684512
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, аз съм на 28 и още ми искат личната карта при това навсякъде. Аз живея в чужбина, където е по-строго, но много се радвам, че и в България са започнали да контролират. Не се сърди на продавачите, тези проверки са с добра цел, трябва да ги има за да опазим малките деца. На твоята възраст често ме мислиха за 12-13. Радвай се, имаш хубав ген и изглеждаш младолика. Лелките като ти предложат намаления (за деца, ученици и т. н) просто ги приемай! Ако питат, забравила си си картата, гледаш наивно и влизаш по-евтино навсякъде. Да видим тогава приятелите дали ще се подиграват или ще завиждат! Веднъж така се отървах дори от полицейска глоба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker