Какво количество грим е Ок,според момчетата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво количество грим е Ок,според момчетата?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2802 пъти
Здравейте (: Аз съм на 17, момиче, и почти винаги ходя гримирана. Не защото съм грозна или имам ниска самооценка, просто защото с грим смятам, че изглеждам една идея по-добре, а и ми доставя удоволствие да се гримирам. В ежедневието си използвам спирала, която дава доста обем и дължина на миглите ми и често ме питат дали не са изкуствени. Освен това си слагам молив на веждите, не защото са ми оскубани, а защото по природа са ми руси и рехави и обичам леко да ги потъмнявам. Слагам си също така и червило в ежедневен цвят, розово-телесен, което мисля, че стои много нежно. Когато имам време слагам и един лек фондьотен, да прикрия малко зачервяванията по лицето, но това е доста рядко, може би на 2 месеца веднъж. Това много ли е като грим на ежедневна база? Защото един съученик ми каза, че слагам прекалено много. Моля да споделите мнението си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8c0826b4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче, но мога да ти кажа, че в случая не зависи колко различни видове грим използваш (коректор, спирала, пудра и тн. ), а в какво количество. Ако напластяваш много спирала и миглите ти стоят изкуствено или прекаляваш с молива на веждите много ясно, че ще направи впечатление. Идеята е да нанасяш грима, така че да изглежда естествено накрая. Може само спирала да слагаш и ако прекалиш пак да ти кажат, че ти е много.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4beca8b241
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Слагаш колкото искаш. Тоя съученик да си научи да си трае. Няма да слушаш хора за такива неща. Мъжете харесвали слаби жени, . Не, дебели било. С грим, пък без грим. Прави точно каквото ти искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a383904b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прекомерен грим. Примерно гимнастичките и състезателките по фигурно пързаляне им слагат изключително много грим и по време на състезания не изглеждат никак красиви с толкова грим. Когато го махнат обаче и са с нормален грим се вижда, че повечко са си доста хубавки. Не прекалявай с грима ако знаеш как да се обличаш не говоря разголено и пошло това също може да е в твой плюс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0f562acd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че това си е съвсем нормална ежедневна визия.
А колкото до това какво бил казал еди кой си... ами то няма угодия! Един харесва момичета без грим, друг харесва момичета с много. Важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре, защото излъчването е много по-важно от количеството грим.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e035068c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Молив на веждите е тъпо. Червилото е готино зависи от случая прави средна класа момичета да изглеждат сладки. Според мен миглите дразнят много хора, по-добре се ограничи до очна линия и само в по-важни събития сенки отгоре.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: effdba7e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 17 повечко грим е позволен, малка си, експериментираш, търсиш своя стил.... На 27 ще ти писне и ще видиш колко по лесно е без грим :). Поне аз така бях и повечето ми приятелки на 13-17 се гримирахме ужасно много. Гримът който описваш изобщо не е толкова силен, съученикът ти да си гледа работата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 25dde0812e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е много. Много ще е ако фон дьо тенът е покривен, слагай само тук - там, а не мажи като маска. Аз по принцип съм по - голяма от теб и нося само молив за вежди и червило, но и твоето не е много. Дори малко руж няма да навреди.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 913ec2c5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За мен добрият ежедневен грим е този, който не личи, че си сложила. Целта на ежедневния грим (поне за мен) е да изглеждаш нормално, свежо, не натруфено, не гримирана дори, но с една идея по-добре, отколкото би изглеждала без него.
Аз например слагам ББ крем, за да прикрия несъвършенствата на кожата и да си изравня тена, но не го напластявам и почти никой не разбира, че имам нещо на лицето. Важно е да се избере този цвят, който ще се слее идеално с твоя цвят на кожата. Също така слагам някаква спирала, но в никакъв случай не обилно, а слагам колкото да има лек обем и малко да издължи миглите. Коректор под очите и зачервяванията и май е това. Ако съм в настроение слагам и една очна линия, с която вече се вижда, че имаш грим или някакъв молив във водната линия (много рядко го правя и обикновено е бял, за да придава свеж и буден вид на очите). Общо взето е това, като изключим очната линия съм все едно не нося грим. Забравих и пудрата, за който има мазна кожа или иска да си запази грима за по-дълго.

Щом са ти казали, че носиш много грим и то момче, вероятно малко прекаляваш и си личи. За всеки ден не е нужно да ползваш такава спирала, която издължава толкова, особено ако имаш вече дълги мигли, малко спирала за потъмняване и подчертаване е достатъчно и някакъв гланц.

Успех! :)

JoyLove

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b4fc5ab0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз лично не харесвам грима много, освен ако не е в малки количества. Харесвам естествените момичета, не такива които постоянно се гримират.

Относно въпроса ти: Не мисля ме това е прекалено много грим, но е ежедневно пропиляване на пари, и на мен лично не би ми допаднало.

М17

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 257a942879
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не прекарвайки със спиралата, прекалено дългите мигли стоящи неестествено също не създават положително впечатление, за вечер ОК.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 910435cbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не звучи като да слагаш много, но количеството е от съществено значение. Според мен гримът трябва да е само и единствено за подчертаване. Проблемите трябва да се лекуват (визирам и пластични операции), а не да се прикриват, защото това е лъжа и измама. Съвсем различно е чувството да прекарваш часове в мазане с разни помади, да се страхуваш гаджето да те види без грим и т. н. и да се събуждаш без паника от външния си вид. Малко е като да си слагаш сутиени с подплънки - фалш, който не работи за никого.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 17fd21f6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момче и мога да ти кажа, че момичетата сте много заблудени с тия гримове. Да, не звучи да е чак тежък случай ама без грим си е най-добре, защото момичетата изглеждате по-чисти и сладки така. А устните ви са бледи по принцип, което си е нежно по природа. Ама вие сте отраснали в поколението на кифлите с комплекси и им подражавате подсъзнателно, което ви разваля естетическото виждане и мислите че грима ви оправя. Не всичко си е до черти. Представи си широкоглаво момиче с двойна брада и гърбав нос. Мислиш ли че може това да се прикрие? Не! Затова се радвай, че си хубава и си пази красотата. И мога да ти кажа, че познавам страшно грозни(направо противни) момичета, които си имат гаджета и обожатели, така че не се притеснявай за външния си вид и забрави културата с грима. Това е за бабите да си придават женственост, или поне те така си мислят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fe06e62762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Логиката на номер 8 - ежедневния грим трябва да е много лек.

И след малко изрежда всички възможни гримове.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3f54f70485
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ето ти един натурален, естествен и прекрасен "грим".
Чисто лице, топла усмивка, нежен поглед, зарозовели от студа бузи и една голяма душа, която да изпълва очите ти и да ти предава красиво, мило излъчване.
Това е хубост.

Арси

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b631be1306
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз мисля, че това е точно ежедневен грим и изобщо не е много. Ти не слушай тоя съученик. Все едно той много разбира от грим!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker