Липсата на истински и верни приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липсата на истински и верни приятели
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3741 пъти
Здравейте! Преминавам към това, което не ми дава мир и спокойствие, а именно липсата на истински и верни приятели. Не съм от най- добрите ученички в училище, но за сметка на това винаги се старая изкючително много в ученето. До преди една година целият положен труд, не се оценяваше, но тази година съм изключително щастлива, защото ми се случват много хубави неща. Имам хубави оценки, със семейството ми се разбираме, има и засилен интерес от страна на момчета.

И тук идва проблемът, че така наречните ми приятели се опитват да ме сринат, опитват се да ми пречупат достойнството, самочувствието, което имам. Нямам приятели, мислех че имам, но приятел ли е човек, на който като му споделиш нещо, от което очевидно се възмущаваш, да не те подкрепи даже ?

Много ми е болно, че нямам никакви приятели, но може би в мен е причината, че не търся или че не съм много комуникативна. Има хора, които даже са се обединили срещу мен и то хора, които смятах за приятели. Може и причината да е в това, че съм прекално добра, винаги съм била услужлива, пълна със съвети и накрая защо ? Само за изгодата, която получават.

Забелязала съм, че днешната младеж, се кефят на хора, които тъпчат, които унижават по-слабите, по-лабилните. Чела съм много истории и е явно, че много рядко можеш да попаднеш на приятели и то истински, но при мен даже няма човек, който да измине 5 метра, за да ме види или да ми се обади как съм. Всички са големи използвачи, обяснявам си че са такива, защото завиждат, има конкуренция помежду им или просто са заети с гаджетата си, не знам и аз вече какво да мисля ?Искам да прочета и вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: dbb8681248
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле аз съм като тебе точно ! само че мен ме зарязаха уж големите ми приятели .. И аз нямам приятели и ще има за какво да си говорим ако си оставиш e-mail или скайп да те намеря . Момиче на 15 съм .

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e2c03bbcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм същата.В училище имам силни предмети, но и по-слаби.Умна съм..това много ми го казват, но приятелите липсват и в моя живот.Нямам кой знае колко познати, но не са и малко.Не знам защо, но нямам приятели.Имам само 1 истинска приятелка, която дори не е от моя град.С нея си пишем всеки ден как е минало в у-ще, подкрепяме се,имаме много различия, но се изслушваме и сме БФ от 2 години :]] никога не сме се виждали на живо, но е друго приятели, които са до теб.Относно мен:аз съм напълно нормална,различна,мила,усмихната,приветлива.Обичам да пазарувам дрехи и слънчеви очила , да снимам, да излизам, да ходя на екскурзии.Интересувам се от мода и се стремя да съм в крак с нея, обичам поп-рок и денс музика, обичам котките.Не съм лицемерна или надута.Съвсем спокойна, мила и дори, когато имам проблеми пак се усмихвам.Не се мисля за перфектна, защото такива хора няма.Аз съм земна и супер искрена, но в днешно време кой ти гледа вътрешната красота?Аз разбрах, че за да бъдеш "приет" сред тийн обществото в България трябва да си надут,да унижаваш хората, да обиждаш, да се мислиш за велик и т.н.Радвам се, че има още хора като мен, защото все пак ние земните съществуваме.На 14 съм/8 клас и съм момиче.Пишете ми на e-mail realxworld@abv.bg да ви дам скайпа си да си пишем ;p

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2118284676
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз бях като теб, дори по-зле защото нямах подкрепата на родителите си (с времето вече не е така). Не търси приятели, а само съмишленици и хора с общи интереси. Животът ще ти покаже че всеки гони някакъв интерес и единствено ако имаш куче и родителите ти са съществата, които наистина ги е грижа за теб. Винаги ще има хора, на които да не си удобна. Затова принципа е ти да се чувстваш комфортно в кожата си без да нараняваш другите.
Не отказвай компании, но за да си силна и за да успееш трябва да разчиташ главно на себе си и да се доверяваш на интуицията си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b2ab788542
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно съм съгласна с авторката и коментарите! За да си ''печен'' трябва ли да тъпчеш самочувствието на някого, който ти е неприятен, искаш да гож унижиш или от да си изкараш тъпото ежеднение на него? Засега само такива надделяват ми се струва :(. Всеки ден съм свидетел на такива изблици, но се чудя тези тормозените как издържат и ми се иска да не е така, да им помогна. Имам истинси приятели, само през големите ваканции и лятото се виджам с тях.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b290afddcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   и аз съм така и аз

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker